22
okt
Seneste opdatering: 22/10-22 kl. 1229
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Mennesker dør fordi vaccinerne ødelægger immunforsvaret, derfor har vi en overdødelighed nu. Politikere og medier er købt af medicinalindustrien”

“Politikerne er tavse, lægerne er rasende over at have været censureret og taget som gidsler, jeg tror, at sandheden er på vej frem.” Lars Bern tror ikke længere, sandheden om vaccinerne kan holdes nede.

Vi der selv søger opysninger og stoler på vore egne øjne og ører, kender selvfølgelig klippet med Rob Roos og Pfizer, men de der er afhængige af main stream medierne kender det ikke, for pressen censurerer oplysningerne, den er nemlig også købt. Men det er værd at høre Lars Berns opsummering her på grund af hans kendskab til medicin og medicinalindustri. Hans kommentar varer de første 26 minutter af videoen.

Jeg begyndte at skrive om Covid-vaccinen for over halvandet år siden, først da følte jeg mig sikker nok på at have gode oplysninger nok til at gøre det, men der er stadig påstande om vaccinernes formål og indhold, jeg føler mig mindre sikker på. I al den tid der er gået siden, – i mindst 36 måneder – har de hovedskyldige fortsat med at påføre befolkningen død og bivirkninger, vi endnu ikke har det klare overblik over fordi statistikken har været løgnagtig, og fordi alle bivirkninger ikke har åbenbaret sig endnu. Hvad der kommer til at ske nu, er ikke let at se, men jeg mener de hovedskyldige bør rives med af skandalen.

Vil vi leve i en retsstat med legitimitet, må vi have overblik over døde og skadede

Det er de politiske ledere, Sundhedsstyrelsens og pressens. I Danmark er det Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm. De er de værste af bedragerne. Medierne er afsløret, som det de er: Magtens lydige megafoner. EU’s og WHO’s rolle er central og må udredes, ligesom medicinalindustriens og World Economic Forums. Industrien må stoppes øjeblikkeligt: Pfizer about to increase the price of its injections SIX FOLD – even as they are increasingly proven harmful and ineffective. Big Techs konsekvente censur af sand information er et kapitel for sig.

Desværre er det så stærke kræfter, at deres fristelse til at begrave skandalen er stor og også realistisk. Vælger de den vej, er deres legitimitet skadet for evigt, og konsekvenserne bliver uoverskuelige. Forholdet mellem læge og patient vil også være det, hvis flertallet af læger fortsætter med at tie.

Men først må vaccineringen stoppes øjeblikkeligt og skaderne må opgøres af statistik, som ikke er løgnagtig. Den vil ikke være særlig svær at fremskaffe. Kun på den måde, kan vi redde resterne af vores moralske legitimitet. Først og fremmest må ofrene og deres familier kræve det. Dernæst må hele den rest af befolkningen, der vil leve i en retsstat, kræve det.

Vaccinerne må stoppes øjeblikkeligt. Det er en katastrofe!

Maskliknande blodproppar efter vaccination – Sture Blomberg, Sahlgrenska och Lars Bern. Västvärlden har drabbats av totalt vansinne.”

Mark Steyn & Naomi Wolf: Covid vaccine injury and the planned globalist takeover

En lang og oplysende samtale fra GB News, der mig bekendt er den eneste hæderlige TV station i Europa når det kommer til ærlig journalistik om sprøjterne, for skandalen er i høj grad et Vestligt fænomen. I resten af verden er der ikke vaccineret i samme omfang.

Människor avlivas med Remdesivir

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
7 months ago

På twitter var der en, som stillede et interessant spørgsmål med tre svarmuligheder. Det lød nogenlunde sådan: ” Har du gjort nok for at oplyse andre om vaccinens skadelige effekt?” Det er jo et godt spørgsmål, som er inde at røre ved kernen i det hele: Hvor begynder og ender mit ansvar i forhold til andre menneskers eget ansvar for at opsøge viden uden for statspropagandaen? Jeg har selv oplevet situationer, hvor jeg er veget uden om at gjalde ud i æteren, hvad jeg ved om den gift. Af strategiske årsager har jeg holdt min mund, da risikoen for at… Read more »

Mette Frederiksen ikke vacc er ikke længere velkomne i vort samfund..JPG
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg forsøgte nu at fortælle hele min familie, hvad realiteterne var, mens jeg begravede min mor, men de tog stadig vaccinen. Heldigvis har jeg aldrig interesseret mig for, hvad folk mener om mine meninger, da de er mine og vigtigere for mig end social accept. Sikkert derfor jeg kun har bekendte og ikke nogen “venner”. Foretrækker fjender, som jeg ved, hvor jeg har Den eneste person jeg betragter som venlig er min advokat, som har været der for mig, når staten synes den skulle angribe mig, som nægter at forstå, at staten skulle have lov til at angribe mig fordi… Read more »

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Ja det giver jo unægtelig mere rum for at sige folk nogle ufortyndede sandheder.

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg VAR holdt op med , at advare folk imod sprøjterne. Jeg opdagede , at jeg var tæt på at blive betragtet som landsbytosse. Jeg er begyndt lidt igen ,- efter at være blevet konfronteret med naboers, bekendtes og venners “overraskende” sygdomme : Turbo-kræft , en umådelig træt træthed (hæmoglobinet = bærer ilten i blodet), ødelægges af sprøjterne, Og flere af de her sansemæssige ting , hvor benene pludselig forsvinder under personen , hvad der senere skaber meget angst og stress i de pågældende , ud over den aktuelle skade der sker i det konkrete fald . Og flere andre… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Jeg vidste fra dag et, hvad dette drejede sig om, da jeg kender lægestanden og jeg kender politikerne og deres historie og jeg læser Zerohedge Af angst for selv at få en Covid-diagnose og blive tvunget til at tage deres dødssprøjte kunne jeg ikke være til meget hjælp mens min mor blev slået ihjel af Remdesivir og manglende pleje, men kunne blot konstatere at det skete, Jeg kendte ikke effekten af Remdesivir men forsøgte blot at forhindre at min mor fik “vaccinen”. Hvilket jeg heller ikke ville have kunne forhindre, da hun VILLE have den, så absurd var situationen i… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
7 months ago

Mikael siger noget meget interessant om elpriserne: “Hvordan kan man være sikker på, at det her ikke er endnu et bluff?”

Ja, jeg finder det ekstremt suspekt at massemedierne konstant hyler op om isvinter og astronomiske elpriser. I min forestillingsverden betyder en sådan emsig enighed, at de er fulde af løgn, at det blot er en ny skræmmekampagne.

Hvis vi virkelig stod foran en ulvevinter, ville massemedierne have travlt med at fortælle os at der er massevis af gas.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
7 months ago

Jeg læste just i en artikel i Ekstrabladet om en mand med en lungesyg ægtefælle der skulle have influensavaccine, han fik et stik, han blev registreret som både vaccineret mod influenza OG covid.
Det åbner for att influensavaccinen blandes med MRNA-Juicen i samme sprøjte!
Så pas på derude, nogle virker desperate efter at inokulera befolkningen.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kims-vaccinekaos-er-det-i-samme-sproejte/9468437

Last edited 7 months ago by Peer Pedersen
Glenn Madsen
Glenn Madsen
7 months ago

Ingen tvivl om, at politikere er købt. Vaccinerne virker måske, men desværre ikke ret længe. Om boostershots er vejen frem,skal jeg ikke kloge mig på.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Glenn Madsen

Vaccinerne virker ikke, det er for længst etableret fakta, med mindre du med virker mener at de slår mennesker ihjel

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Vil tro en af de bedste kilder vedrørende teknologien i injektionerne findes i denne video:

KAREN KINGSTON UNCOVERS PATENTS REVEALING “COGNITIVE ACTION” SPIKE PROTEIN STRUCTURES IN VACCINES
https://www.bitchute.com/video/SbDJjYB4pzyw/

Yderligere kilder findes i kommentarerne under kontonavnet: Gonzo-Sprocko

Vikctor Børge
Vikctor Børge
7 months ago

A lever sgu endnu. Og det trods tre dødssprøjter.

Felix Krull
Felix Krull
7 months ago
Reply to  Vikctor Børge

Jeg ryger tres smøger om dagen og jeg er heller ikke død.

Konklusion: cigaretter er ufarlige.

Vikctor Børge
Vikctor Børge
7 months ago
Reply to  Felix Krull

Flere af mine naboer var meget gamle da de døde.

Konklusion: Alderdom er farligt.

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Vikctor Børge

Så lad det 3. Sprøjte være den sidste.

Felix Krull
Felix Krull
7 months ago

Den YT-kanal Bern snakker om 36:30, er The Duran. Kan varmt anbefales.

https://www.youtube.com/watch?v=65saUjbbNLM

Last edited 7 months ago by Felix Krull
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Felix Krull

The Duran er ren propaganda. Det er alt på RT altså, ligesom vores egne medier. Det er selvfølgelig ikke løgn altsammen, men krigen er så fake som alle krige plejer at være. Der er ikke nogen krig i Ukraine, bare en masse korruption af vores såkaldte ledere, som aldrig laver andet end at tage pis på befolkningerne der ikke aner hvad de egentlig foretager sig og hvem de er kontrolleret af RT har en tysk afdeling (som f.eks. viste bokseverdensmesterskaber med Ukraine Klitchkobrødrene, da det var en ting) og prøv nu at høre her: Alle verdens ledere har underskrevet Agenda21… Read more »

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Felix Krull

IT’S ALL JUST THEATER FOR THE GULLIBLE MASSES!…
https://www.bitchute.com/video/kTRiL9lQovnU/

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x