29
okt
Seneste opdatering: 29/10-22 kl. 0638
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“When they are through with Africa, they are coming for you” (dr. Stephen Karanja)

“Infertility: A Diabolical Agenda” details the World Health Organization’s intentions to produce an anti-fertility vaccine in response to perceived overpopulation, and how such vaccines have been used — without people’s knowledge or consent — since the mid-’90s.

“New Documentary Exposes WHO’s ‘Diabolical’ Plan to Use Vaccines to Reduce Global Population,” hedder det om Robert F. Kennedy jr.s nye dokumentar. Der er elementer i “pandemifortĂŠllingen” og modstanden mod vacciner, jeg har vĂŠret meget lĂŠngere om at acceptere som mulige end andre, fĂžr jeg fĂžlte mig overbevist.

Den om befolkningskontrol- og reduktion er en af dem, men den er ved at falde nu. Jeg hÊlder nu til, at dÞdsfald, sterilitet og spÊdbarnsdÞd vi ser verden over nu, er helt tilsigtet. I denne korte dokumentar ser man, at WHO i Afrika vaccinerede unge kvinder i stor mÄlestok med det formÄl, at gÞre dem sterile. Uden at de vidste det. Der er grund til at mistÊnke, at vi nu ser det samme i den vestlige verden. Jeg kan ikke lÊngere afvise eller udelukke det.

Dr. Karanja, der har udtalt underrubrikken over denne artikel, var modstander af vaccinationsprogrammet, men endte med at blive fundet dĂžd i april 2021. Angiveligt af SARS Cov 2.

Artiklen i Kennedys The Defender uddyber og dokumenterer filmens pĂ„stande: New Documentary Exposes WHO’s ‘Diabolical’ Plan to Use Vaccines to Reduce Global Population

BBC: Stephen Karanja: Kenyan anti-vaccine doctor dies from Covid-19

3.8 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vicktor BĂžrge
Vicktor BĂžrge
1 year ago

Der er et problem med overbefolkning i Afrika og det er overskudsbefolkningen, der stormer vores grÊnser, MEN det er deres problem ikke vores. De mÄ som selvstÊndige lande og befolkninger selv tage ansvaret for deres egen fremtid, ligesom vi selv mÄ beskytte vores grÊnser og befolkninger.

At liste steriliserende elementer ind i vaccineprogrammer er direkte ondskab. Vaccinekartellerne, der fÞrer krig mod menneskeheden, skal frem i lyset og de ansvarlige bÞr straffes, sÄ hÄrdt, at det giver genlyd helt pÄ mars

Ole MejlstrĂžm
Ole MejlstrĂžm
1 year ago

Var det bare sandt!!!

Verden ville vĂŠre godt hjulpet med en total opbremsning af bĂžrnefĂždsler i Afrika, MellemĂžsten og Asien…

SĂ„ heldige er vi bare ikke!

YvĂŠrtimod fĂžder folk af europĂŠisk afstamning frivilligt fĂŠrre og fĂŠrre bĂžrn!
SĂ„ledes uddĂžr vi af os selv, mens alle de farvede eksploderer i antal!!!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

https://www.therealanthonyfaucimovie.com/viewing/
Seneste om Faucimorderen. Anden del er delt i post i nÊrheden her pÄ siden.
ChildrenshealthdefenSe er Robert Kenneys opfindelse.
Jeg ser ikke det gode i barnemord, men det er hvad Gates – Fauci -Rockefeller og ikke mindst American Military finder nyttigt.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Er der undersÞgelser pÄ, hvordan det sÄ gÄr med fertiliteten i de waxxede omrÄder?

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Jeg vil seriÞst foreslÄ, at landene i bl.a. Afrika genkoloniseres, indtil befolkningerne har lÊrt at styre deres drifter. Der er vist ikke rigtig andet at gÞre.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Anden del del af filmen om Fauci the murderer: https://www.therealanthonyfaucimovie.com/viewing/ . Baseret pĂ„ bogen “The real Anthony Fauci”.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x