9
nov
Seneste opdatering: 9/11-22 kl. 0824
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Government is not the solution, it is the problem” (Ronald Reagan)

Last Friday Dennis Prager gave Hans Rustad from Document.no and Astrid Johanne Høg from kontrast.dk an hour of his time the day before he would receive the Sappho-prize for freedom of speech. The sound equipment failed us prior to this interview, but we made sure that Dennis Prager’s words of wisdom would be heard clearly by letting him speak into the backup mic.

Fredag og lørdag var Denis Prager i København for at modtage Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris i Landstingssalen på Christiansborg, en pris med mange fornemme modtagere siden Flemming Rose fik den for første gang i 2007. Der er to udgaver af Pragers tale efter overrækkelsen, Trykkefrihedsselskabets og Documents.

fotos © Snaphanen.dk

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Never heard of Dennis Prager before.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Det er da klart når man lever i en boble…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x