14
nov
Seneste opdatering: 14/11-22 kl. 1426
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Nogle af mine følgere er godt trætte af, at jeg skriver så meget om USA, for hvad vedkommer det os, hvem der er præsident i derovre, eller hvilket parti, der sidder på flertallet i Kongressen? Jeg kommer til at skuffe disse kritikere, for jeg agter at blive ved. Som jeg flere gange har understreget, vil udviklingen i USA også bestemme udviklingen herhjemme.

Desværre leverer de danske medier ikke andet end den mest primitive propaganda ligesom dyrene i Orwells ”Animal Farm”, hvis analytiske evner ikke rakte til andet end at bræge: ”Four legs good. Two legs bad”. Eller, som det lyder i de danske medier: ”Demokraterne god. Republikanerne ond”.

Ærgerligt, at man aldrig blev USA-korrespondent. Sikke en masse fritid, man kunne have haft.

Da det ikke kræver nogen overvættes tankekraft at være USA-analytiker, har få opdaget, at Amerikas to partier i virkeligheden ikke er demokraterne og republikanerne, men derimod Det Dybe Statsparti over for Populisterne. Eller man kunne kalde de to partier Amerika Sidst og Amerika Først.

Det Dybe Statsparti omfatter såvel demokraterne som indflydelsesrige politikere, der kalder sig republikanere, men som trækker på samme hammel, når det gælder praktisk politik. Det er i den forbindelse påfaldende, at den såkaldte republikanske leder i Senatet, Mitch McConnell, gjorde sit bedste for at sabotere en republikansk sejr ved midtvejsvalget ved i god tid at undsige partiets kandidater som undermålere. Han var tydeligvis godt tilfreds med den trygge rolle som mindretalsleder. Følgeligt undlod han at bruge partiets penge på trumpistiske kandidater, mens han rigeligt forsynede senator Lisa Murkowski, der prøver at blive genvalgt i Alaska, selv om statens republikanske parti har taget afstand fra hende. Hun stiller tilmed op mod en anden republikaner, Kelly Tshibaka, men sidstnævnte er popullist, og McConnel vil ikke have hende i Senatet.

En anden leder af Det Dybe Statsparti er senator Mitt Romney fra Utah, der slår til lyd for, at republikanerne skal indstille deres ”meningsløse” graven i Biden-klanens affærer og i stedet koncentrere sig om klimakampen samt arbejde for mere indvandring, fordi det vil trykke lønningerne og dermed begrænse inflationen. Det er altså amerikanske arbejdere, der skal betale for Biden-regimets Amerika Sidst-politik.

Ikke overraskende har samme Mitt Romney to gange stemt sammen med demokraterne for at få Donald Trump dømt ved en rigsret.

4 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago

Det kunne være interessant, at vide hvorfor Hr. Hedegaard så standhaftigt mener, at der ikke er valgsnyd i Danmark. Nu når vi ved, at du læser kommentarerne, så kunne du måske uddybe og blande dig lidt i debatten under dine egne artikler. Jeg tror det heller ikke selv – de behøver ikke – deres magt over medierne og grebet om borgerne er så stærkt, at valgsnyd er unødvendigt. Desuden mener vores politikere, med undtagelse af DF og NB, det samme ang. diktaturet EU, islamisk indvandring, great reset og det amerikanske valg. Så om det bliver Ellemand JR. eller Mette F.… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Vicktor Børge

Jeg burde være ekspert, men er det ikke. Jeg mener at de valgtilforordnede ved vores valghandlinger typisk sidder to og to, en fra højre og en fra venstre side. De fleste her til lands er gode demokrater. Det sker muligvis at en stemme på Rasmus Paludan eller DF lettere ryger i “papirkurven”, men jeg tvivler på at det er et stort problem.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  ino

Højre side er også venstre side i dansk politik. Og de er rørende enige om, at Morten U. Jensen og Rasmus Paludan er højreekstremister og dermed at sammenligne med nazister. I hvert fald er de racister. Bare spørg Rushy Rashid eller Nima Zimani. Og hvis du ikke tror det, kan du spørge næsten enhver journalist.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

Præcis Nielsen. Intet land i verden er mere gennemført instutionaliseret korrupt end Danmarks Statstyranni, som har pisset på danskerne altid. Der er intet demokrati i vores socialistiske diktatur, det kan enhver med en halv hjernecelle jo se ved selvsyn hver eneste dag, hvis de gider åbne øjnene og ikke lige arbejder for partivældet i pamperdanmark

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Vicktor Børge

At sikre en valghandling er ikke raketvidenskab. Hvis man bruger papirstemmer og stemmerne bliver håndtalt i fuld offentlighed, er det meget, meget svært at svindle, eneste problem kan være brevstemmer (der burde forbydes).

Men nu er det jo heldigvis sådan at det er kanonhamrende ligegyldigt hvad du stemmer på, så det er også ligegyldigt om der bliver snydt.

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Piotr
Piotr
1 year ago

Viktor Børge har absolut en pointe. Hedegård må forklare hvorfor han tror, der ikke foregår valgsvindel i DK. En af Hedegårds gamle rolle modeller, Stalin, udtalte helt korrekt; Et valg afgøres ikke af vælgernes stemmer, men af dem der tæller stemmerne! Når de valgforordnede alene kommer fra liste Ø ude på Østerbro, i den største kreds, så bliver det minimalt hvor mange konservative mandater der kommer ud af det. Stram Kurs indgav en klage over resultatet i denne kreds, men Astrid K, affejer denne som konspirationsteori. (Man er vel kommunist) Håber virkelig Hedegård fortsætter, at skrive om valgsvindlen I USA,… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

Her til morgen var der en radio-udsendelse på Radio4. Den skulle angiveligt handle om Israels nye statsminister Benjamin Netanyahu. Studieværten var Stine Kroman Dragsted som angiveligt skulle være cand.scient.pol. Det mærker man ikke når man følger hendes besynderlige reportager fra USA eller som til morgen om Israels statsminister. Indkaldt til at understøtte hendes stærkt ensidige tilsvining af den nye statsminister var bl.a. tågehornet Anders Jerichow fra menighedsbladet Politiken. Fik man så noget at vide om “manden Benjamin Netanyahu”? Det klare budskab var i hvert fald, at Netanyahu var helt på linje med Donald J. Trump. Altså at han var ekstremt… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg vil sige at den indflydelse som USA har på Europa inkl. EU efterhånden kan gå hen og blive et problem for os.
Det har gået ad hækkenfeldt til lige siden Biden regimet kom til. Jeg tror at vi kan risikere at u væsenet vil vare ved så længe medierne og vælgerne ikke indser at der må en dramatisk drejning til,i republikansk retning.
Valget her hjemme var, efter min mening, en ren farce. Jeg stemte godt nok, men hvad kom der ud af det. Socialdemokratiet vandt udelukkende på færøske og grønlandske mandater.
De blå partier opførte sig som rene bajadser.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg har en kommentar der hænger i posten Died suddenly.

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

I USA lader det til at være kommunister/socialister, korrupte
kliker og woke feminister mod folkelige nationalkonservative.
Det ser ud til at democrats via valgsvindel har sat sig på
magten og systemet. Det kan resultere i at livet og fremtiden
bliver et totalitært mareridt og helvede for millioner af
almindelige amerikanere.

Her i Danmark bør vi nok begynde at bruge mere tid på at
overveje hvordan vi kan undgå at få samme skrækkelige
tilstande som dem USA nu lider under. Se Hodja mv.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

ARIZONA. A TALE OF 2 ? REPUBLICAN PARTIES
https://www.bitchute.com/video/2LcxrLHOH0Fi/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

I Tor vindue, da europæisk fællescensur: KARI LAKE PROJECTED TO LOSE ARIZONA GUBERNATORIAL ELECTION MICHELLE UGENTI-RITA – WAKE UP AMERICA OOPS THEY DID IT AGAIN. LIKE WE SAID, THESE PEOPLE ARE SELECTED, NOT ELECTED. THERE’S NO WAY THE DEMS FAIRLY WON AGAIN EXPECT MORE SERIOUS LOCKDOWNS, MASKING, DISTANCING & NOW THEY CAN LEGALLY MANDATE THE JAB. AND THEY PLAN ON ROLLING OUT CBDC DIGITAL CURRENCY IN 2023 WITH THE SOCIAL CREDIT SCORE. ABSOLUTE SLAVERY. IF THEY DON’T LIKE WHAT WE POST THEY TAKE OUR MONEY. THEY CHOOSE WHAT WE EAT OR THEY TAKE OUR MONEY. WE WILL OWN NOTHING &… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Af alle den dybe skyggestatsledelsestricks er Zion Donald Jøde Duck Trump dog alligevel det sorteste de nogensinde har spillet

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Hvis man er til hele kabuki-teaterskuespillet “højrefløj”/”venstrefløj”, så kan man her se “højrefløjen” illustreret ved “Alex Jones” være “venstrefløjen” interviewet af hans protege “Owen Shroyer”:

HOW DID THE MASSIVE ENERGY BEHIND KARI LAKE AND BLAKE MASTERS COME UP SHORT ON ELECTION DAY? NO ONE
https://www.bitchute.com/video/kASTJpDdySAt/

Følgende video kan være oplysende i den forbindelse:

DEEP STATE FAKES
https://www.bitchute.com/video/as4zZAl3Umoo

Tor-vindue

I WILL FOLLOW YOUUUUU

https://www.bitchute.com/video/S1AZj1JFg4Ff

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x