14
nov
Seneste opdatering: 15/11-22 kl. 2022
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

U.S.A. v. Karl Brandt et al.: The Doctors’ Trial

Jeg stødte forleden pĂĄ en Twitterkanal, der hedder Died Suddenly. Her kan man se mennesker i alle aldre dø offentligt. Alle pĂĄ den samme mĂĄde. Aldrig før har CCTV-kameras fanget sĂĄ mange døende mennesker uden at medier eller myndigheder lader sig afficere af det.  Man skal ikke tro, at folk ikke dør af vaccinerne, nĂĄr det ikke lige sker foran ens gadedør, og der fifles med statistikkerne, sĂĄ alt virker normalt. Hvor længe kan man udtrykke sig høfligt om det, der sker? Medierne har ikke problemet – de udtrykker sig slet ikke.

Jeg kom i tanker om SS-lægen dr. Karl Brandt, der færdedes i Hitlers inderkreds på Berghof. Et stor og respekteret mand i sin samtid, men da han var 44 år, stod han på skafottet og ventede på, at faldlemmen åbnede sig under ham.

Han opfandt begrebet ‘useless eaters,’ ikke Klaus Schwabs chefideolog Youval Noah Harari, som Weekendavisen for nyligt interviewede uden at spørge ham, hvor han dog havde det nazilignende udtryk fra. Ja, uden overhovedet at nævne Klaus Schwab – og sĂĄ er avisens chefredaktør endda jøde. Jeg kalder Harari for ‘nazi-jøden’, det skal ingen hemmelighed være. De der ubrugelige “eaters” er jo genopstĂĄet som et udtryk for – os, og det er WEFs chefideolog, der har gravet det frem fra historien.

Dr. Karl Brandt var chef for Aktion-T 4, en eufemisme for nazisternes massemordsprogram på mennesker de ikke anså for leveværdige. T4 betød Tiergarten, behageligt neutralt.

Han og seks andre blev dømt og hængt i Landsberg fængsel i 1948 for blandt andet at påføre fanger eksperimentelle kopper og for at sterilisere dem og for forbrydelser mod menneskeheden. Hvad er egentlig forskellen på det, og det der foregår med eksperimentelle vacciner i dag ?

Vi er vidner til uhyrligheder, og vi vil ikke tro vores egne øjne

Mange af de hårdt ramte, vil ikke engang tro det. Hvorved adskiller Fauci, Gates, Bourla, Schwab, van der Leyen og de andre, herunder de danske medløbere, sig fra Karl Brandt? Tilmed var antallet af nazisternes og T4 s ofre langt, langt færre end i dag. Sølle 100-200.000.

Ingen af dem vil – med pressens ivrige støtte – overhovedet tage stilling til de mange, der dør og lemlæstes lige om ørerne pĂĄ os idag. Det store flertal lader det ske, ligesom i Tyskland. Ved de ikke hvad der foregĂĄr, eller tør de ikke vide det? Vi er vidner til uhyrligheder, og vi vil ikke tro pĂĄ det. I dag er det bare os, der er de ĂĄndsvage, handikappede, jøder og sindssyge. Almindelige mennesker, der stoler pĂĄ verden og deres læge.

Skal man bare slå nok ihjel, for at slippe for straf? Anklagerne fra lægeprocessen kunne næsten ordret bruges i dag. Det vi oplever nu, må komme til et retsopgør med de skyldige, hvis Vesten ikke skal gå ind i en tid, der moralsk er værre end 1933-1945.

“Nie wieder?” Det er kun to generationer siden. Her er detaljerne om Karl Brandts storhed og fald. Lad os hĂĄbe, vi endnu lever i en retsstat:  U.S.A. v. Karl Brandt et al.: The Doctors’ Trial

Se ogsĂĄ My Friends are Dying of Heart Attacks. A 50th birthday celebration and reunion is marred by multiple deaths.

Hunger – collateral damage

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

Iflg. mange steder pĂĄ nettet, er der nu en stor overdødelighed i flere lande. I Island skulle der nu være en overdødelighed pĂĄ 58%. Og bĂĄde overlæger, bedemænd, virologer, statistikere, sygeplejersker og andre beretter om usædvanlig mange mystiske dødsfald. PĂĄ nettet er der mange videoer som viser hvordan unge raske mennesker falder døde om ved fodbold- kampe, pĂĄ scenen, mens de venter pĂĄ toget eller bussen osv. F.eks. findes disse videoer hos Hodja. Oveni er der eksperter som M. Yeadon, dr. Malone, Kim Warming, Soltau. Alt tyder pĂĄ at man er i gang med at øve sig pĂĄ at myrde… Read more »

POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
POLITIK BEGYNDER AT LIGNE ONDSKAB
1 year ago

I løbet af 1943, 44 og 45 fandt tyskerne ud af
at de var blevet narret og snydt af politikeren og
demagogen Adolf Hitler. Men da var det for sent.
For millioner af unge mænd var døde ved fronten,
pga. kugler og granater, sult og kulde. Og de
større tyske byer var bombet sønder og sammen.
Millioner af familier var sunket ned i dyb elendighed,
sorg, sult, fattigdom og sygdom. Lidelserne varede
for mange resten af livet

Om danskerne er klogere end tyskerne vil vise sig.
Men foreløbig lader de til at være lige så naive,
godtroende og kortsynede.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

“Hvad er egentlig forskellen pĂĄ det, og det der foregĂĄr med eksperimentelle vacciner i dag ?” Ingen, absolut ingen. mĂĄske med en undtagelse: Efter at have set et sĂĄ ufatteligt stort antal beviser pĂĄ medicinalindustriens ondskab, kan man anføre, at de mĂĄske er blevet endnu effektivere i deres bestræbelser pĂĄ at myrde folk. Og det bemærkelsesværdige, er at de (blandt andre nazi-jøden) taler ĂĄbent om det. Det har muligvis ogsĂĄ forekommet i 2. del af 1. verdenskrig, men dengang var det nok ikke sĂĄ nemt at lave gravende journalistik, som det er i dag med internettets fremkomst. James Corbett er… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

En af verdens absolut dygtigste og bedst dokumenterende journalister

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x