8
dec
Seneste opdatering: 9/12-22 kl. 1109
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demokrati versus oligarki, Vestens helt overgribende konflikt

For 12 dage siden læste jeg artiklen Investigation discovers a World-Wide Shadow Government has infiltrated “Elected” Governments & Public Health Institutions & built a Global Vaccine Regime. Dette er ikke for at tage stilling til den franske milliardærs måske noget vidtløftige påstande, kun for at gøre opmærksom på princippet og grundtanken i dem, for denne dokumentar handler om dem på en helt hæderlig, professionel og verificerbar måde, og den har begge sider af striden med.

AltsĂĄ en film som TV burde kunne bringe, men ikke bringer, fordi dansk og Vestligt TV  ligesom politikere og medier overhovedet ikke berører emnet. Fordi de har gjort sig til en del af striden, og ikke vil røbe, hvor de befinder sig og hvorfor. Det er nu ikke svært at gætte, men er det ikke lige lovlig interessant, at folkevalgte, danske politikere intet har at sige om det – heller ikke i en valgkamp? Ikke et lille hjørne af spørgsmĂĄlet berørte de, enten det var indvandring, vacciner, fødevare- eller brændstofmangel, digitalt pas eller valuta – intet. Hvad fortæller det os? Noget der for første gang i mit liv fik mig til  ikke at stemme ved det nylige valg. Jeg er demokrat, og jeg vil ikke gøres til grin af bedragere, der modarbejder demokrati.

Når man ligger ned og glor, som jeg gør en del pt, får man set en del dokumentarer/film/pods. Jeg bestræber mig på at bringe de allerbedste af dem, og dette er en fremragende kvalitetsdokumentar der ridser tidens helt overgribende politiske strid i Vesten op. Den mellem demokrati og oligarki.

I disse tider laves de virkelig interessante dokumentarer allesammen udenfor MSM. Denne er lavet af Epoch Times, konservative, kinesiske dissidenter i USA. Når alternative medier kan lave så gode ting, er der håb endnu. Konklusionen må være, at man roligt kan holde helt op med at se det propaganderende og imbecile TV, og endnu værre, man kan lige så godt holde op med at læse de døende aviser også. Begge dele har afstået fra at analysere den situation, verden befinder sig i og befinder sig på globalisternes propagandafløj. Se den endelig, den er som sædvanlig helt ny.

Robert Spencer: USA er nu en fascistisk stat

Spencer tager udgangspunkt i begrebet fascisme som det defineres og argumenterer overbevisende for, hvad USA er blevet til under de dukkeførere, der styrer Joe Biden.

Robert Spencer from DHFC on Vimeo.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

Robert Spencer forklarer sig godt her. Han er i det hele taget en god underviser. Det er værd at vise opmærksomhed hvordan overtagelsen i totalitær og facistisk retning tager længere tid ,og er mere “blød” i sine overtag / overgreb , fordi traditionen for demokratiet har dybbere rødder, idag end fx i mellemkrigstidens Tyskland hvor demokratiet var sĂĄ nyt.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Allerede under Obama blev det klart, at vi ikke har medier i Danmark, kun propaganda. Det burde efterhĂĄnden ogsĂĄ være gĂĄet op for alle der deltager i online diskussioner her i Danmark pĂĄ de fĂĄ mulige steder for højrefløjs mennesker at Danmark har været et socialistisk diktatur i langt over 50 ĂĄr. Der findes kun socialistiske partier i Danmark. Vi har eet parti i Danmark, det er socialdemokrat socialisterne, alle de andre er forskellige udgaver af social socialisterne. Du KAN ikke komme ind i folketinget med sĂĄ meget som et enkelt mandat. Der er lukket, fordi socialisterne har infiltreret alle… Read more »

Smeden Benny
Smeden Benny
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Man kan kun sige, at du har ret. Især med hensyn til socialdemokrat socialisterne.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x