12
dec
Seneste opdatering: 12/12-22 kl. 1508
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Én hæderlig politiker blandt de mange, der ikke skal have noget klinket

Hele høringen er her, tre timer: Senator Ron Johnson Hosts Expert Forum on Covid Vaccines

Blandt vidnerne talte blandt andre Dr. Peter McCullough, Dr. Pierre Kory, Dr. Paul Marik, Dr. Robert Malone, ICAN Attorney, Aaron Siri, Esq., OpenVAERS Founder, Liz Willner, Edward Dowd, Dr. Harvey Risch, Dr. Ryan Cole og Journalist, Del Bigtree

Ed Dowd fortæller om høringen


4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
11 months ago

Meget off-topic, men det er så langt ude at det bør ses. Nu går ekstra bladet efter paludan for at være en bedre journalist end dem: https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/offentliggjorde-hugo-helmigs-doed-pressenaevnet-gaar-ind-i-sagen/9547851 Eksemplerne på deres hykleri kan der jo skrives lange bøger om, så jeg vil istedet vise et eksempel på hvordan disse mennesker i “den kreative klasse” tænker. Her mener dan rachlin at det frihedens stemme gjorde da de fortalte om hugo helmigs død før pressen var så dårlig stil at det måtte være udført af en psykisk syg person: https://tv.frihedensstemme.dk/2022/12/06/dr-vaerten-dan-rachlin-er-en-hykler-uden-sidestykke/ Her er hans egen dødsfald-annoncerings-fetish på facebook op til da: https://tv.frihedensstemme.dk/2022/12/10/dan-rachlin-besat-af-at-annoncere-menneskers-doed/ Og det… Read more »

Last edited 11 months ago by Poul
Poul
Poul
11 months ago
Reply to  Poul

Bonus info om “journalisten” der skrev hit-piece artiklen for ekstra bladet: https://tv.frihedensstemme.dk/2022/12/12/frihedens-stemme-offentliggjorde-hugo-helmigs-doed-anmeldt-til-pressenaevnet/ Vis mig en mainstream journalist, og jeg skal vise dig en hykler og en løgner. Og tak til uwe max, ham glemte jeg helt at nævne før men det var fordi EB kun fokuserede på paludan. Hans research er også på et højere niveau end samtlige danske “journalister” tilsammen når han bider sig fast i noget. Og så skal jeg nok lade være med at skrive mere om dette her, men det er bare for at understrege at det hele ALTID starter og slutter med dem der styrer… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Poul

Det rigtig interessante er ikke historien i sig selv, om Hugo Helmigs død. De kendte oplever samme tragedier og sorger, som alle vi andre. Det altafslørende er den totale gåen i samlet strækmarch fra hele pressens side. Ikke ét medie, ikke ét lille “Fredericia Dagblad” eller lignende havde en lille notits om hans død. At Se&Hør, Kig Ind og alt fra den skuffe, der ellers lever af at sende irrellevant sladder og svinere i omløb(Som de selv siger, når I inviterer os til brylluppet, kommer vi også til skilsmissen!) også var tavse som graven, om man så må sige, det… Read more »

Klodshans
Klodshans
11 months ago
Reply to  Poul

Korrekt Poul, fortielsen af Hugo’s død, viser hvordan fake news kan skjule det de ønsker!!!

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Klodshans

Hugo var jo bare – endnu! – en narkoman med afbrændt hjerne.

Gad vide om Renées næste bog bliver om børneopdragelse! 😇

Perla
Perla
11 months ago

Many thanks for providing the link to the whole hearing! It is thanks to your ongoing efforts I have been made aware of many vital and brilliant pieces of work that would otherwise just have passed me by. What you contribute to this time of absolutely bonkers circumstances that we find ourselves in currently is so valuable!

Margrethe
Margrethe
11 months ago

På arbejde fik vi nu mail om, at der skal strammes op på det alt for høje sygefravær. Efter megen udenomsskriv står der til sidst i teksten, at fyringer af dem med mest sygdom kan komme på tale, hvis de ikke strammer sig an, da økonomien er mere end almindelig presset. Mønstret er tydeligt for den, der tør se det. Det er de injicecerede og “boostede” der bliver syge den ene gang efter den anden. De samme, der nu vil fyre dem, var også dem, der i sin tid forsøgte at manipulere og presse alle til at lade sig fylde… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
11 months ago

Det er kun et spørgsmål om tid, før folket vil kræve dødsstraffen genindført.

Poul
Poul
11 months ago
Reply to  Benny Smed

Hvis det er danskere du mener så er den tid vist omkring 1.500 år, og da vil de kræve dødstraf for dem der ødelægger hyggen ved at tale højt om problemerne.

Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
11 months ago
Reply to  Poul

Sjovt nok har både Benny Smed og Poul ret, på samme tid.
Og så alligevel ikke. For længe inden danskerne når at tage
sig sammen til at kræve nogetsomhelst, vil de sandsynligvis
være udryddet. Og så er der jo ligesom ikke mere at snakke
om. Se på WEFs, EUs, Borgens og Mettes planer , og I må
give mig ret i at danskerne nok ikke overlever ret meget længere.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Ud af 4 Føderationsforbehold har Danmar stadig 3 tilbage, og der Retsforbeholdet stadiger gyldigt, er Danmark en suveræn nationalstat, og ikke en føderationdregion.

Selv Supervåbenet tør ikke afgive dansk suverænitet, i det øjeblik hun ikke er tvunget. For MF er af samme rådne alen som Den Lille Svindler.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Poul

Jeg forstår ikke din tidsangivelse “1.500 år”.
Vil du præcisere?

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Benny Smed

Tjaaa… Bum-Bum Du mener lige som efter WWII? Hvad enten dødsstraffen bliver genindført med tilbagevirkende kraft eller ej, vil en del blive FLÅET – 😈 – af “ensomme ulve”. Så mange – HANDLEKRAFTIG! – forældre med invaliderede/døde teenager-/start-20’er-børn, at nogle – ifølge De Store Tals Lov – vil reagerer! 😇 Det bliver “Spændende & Interessant” at se, om “ulvene” også vil være “udadreagerende” på individer i egne cirkler! Disse individer der har pushed/presset deres kære, til at tage pfi☠💉. Min forudsigelse er at “ulvene” vil være så opflammet af “Raseri & Had”, st politi og/eller militær nok ikke bør stå… Read more »

mjoly
mjoly
11 months ago

Denne er nu og ræt interessant:

Dr. Ryan Cole Addresses Covid-19 Jab Claims: Graphene Oxide, Nanotech, ParasitesWhat exactly is in these shots?
https://www.redvoicemedia.com/2022/12/dr-ryan-cole-addresses-covid-19-jab-claims-graphene-oxide-nanotech-parasites/ref/8/

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x