17
dec
Seneste opdatering: 17/12-22 kl. 1906
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rosenborg Slot © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Måske er det mig, der er noget galt med, men det er min klare oplevelse, at jo vigtigere jeg finder et opslag, des færre reaktioner kommer der.

Hvis jeg skrev om den katastrofale mangel på offentlige toiletter i Hjørring (som jeg ikke aner noget om), ville der sikkert komme en strøm af ophidsede likes og kommentarer, men hvis jeg skriver om USA’s – og dermed Vestens – hastige nedstigning til den rene totalitarisme, er interessen begrænset. Som de seneste Twitter-afsløringer dokumenterer, hænger demokratiet og friheden i en tynd tråd. Big Brother er ikke længere blot en litterær figur opfundet af George Orwell, men en levende realitet – hvilket dog ikke synes at bekymre ret mange.

Men det er måske, fordi det sker ovre i Amerika, og det er langt væk. Her i Europa kan vi umuligt forestille os andet, end at myndighederne og medierne vil os det bedste.

Derfor fremkalder det højst en gaben, når en talsmand for EU-kommissionen truer med indgreb mod Twitter eller Elon Musk personligt, efter at han midlertidigt har blokeret en række journalister, der har overtrådt Twitters regel om ikke at røbe, hvor Musks private jet befinder sig i luften. Han mener, at det udgør en trussel mod hans sikkerhed, og hvem kan fortænke ham i det?

Jeg ville heller ikke bryde mig om, at nogen udbasunerede, at jeg netop i dette øjeblik befandt mig i et fly på vej til Köln eller en taxa på vej til Fredericia – eller hvor det nu kunne være. Jeg har nemlig erfaring for, at en række personer godt kunne tænke sig at slå mig ihjel, og jeg går ud fra, at Elon Musk nærer samme forventning.

EU så også helst, at Musk forsvandt, så det er kun logisk, at Storebror i Bruxelles nu truer ham. Man hørte ikke et pip fra EU, da Twitter blokerede hundreder af konservative for deres meningers skyld, for dem kan de ikke lide.

Vi skal forvente protester fra den danske regering og de danske medier, for de vil også gerne af med Musk og tager det ikke så nøje med midlerne.

4.3 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Det er vel kun politikere og journalister, som fabler løs om friheden.
De selvsamme mennesker som står bag ødelæggelsen af det samfund vi lever i.

Ufrihed og menneskelig fornedrelse er dagens Danmark.
Jeg kalder det slaveri.
Politikerne kalder det velfærd.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Du har 100% ret. Men med begrænsede engelskkundskaber kan det undertiden være svært at fange nuancerne tilstrækkeligt, til at jeg i hvert tilfælde ikke altid tør kaste mig ud i et decideret indlæg. Den manglende interesse er jo helt grotesk, idet USA’s eksistens er helt afgørende for vores eksistens og fremtid. Helt det samme gælder situationen omkring giftsprøjterne, som vore skide myndigheder så absolut vil fylde på os. Vi kan også roligt tage rødgardisterne fremgang på alle områder med i samme kurv. Det eneste der virkelig optager folk er åbenbart, det skrupskøre vrøvl om klimaet, som vi intet kan eller… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Nej. Du er bestemt ikke den eneste, jeg ser og oplever det også..

Og samtidig oplever j at når man konfrontere debattere med folk j møder, så giver de mig oftest ret…

Og ellers så erkender de typisk, at de ikke aner det store om det.

Nogen gange møder j ræverøde og radikale typer..

Men har fundet ud af at viden debat og argumenter, mildest talt ikke er nogle af deres kompetencer.

Men fornemmer at man har at gøre med verdens største sekt eller kult..

Udover islam selvfølgelig.

Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
1 year ago
Reply to  Mads kering

Det hele er meget underligt, men ikke usædvanligt. Med statspropaganda kan man bilde folk alting ind. At de skal gå i krig mod alle nabolande for at skaffe “lebensraum”. (Adolf)….At samfundet vrimler med spioner og sabotører, så det er nødvendigt at myrde millioner af medborgere. (Stalin) At co2 er ved at brænde kloden af (de “grønne” kliker) Men at forældre og voksne danskere ikke forklarer de unge om historiske erfaringer med tyranner, diktaturer, løgnepropaganda, massemord og totalitære bevægelser er lidt mystisk. Alle må da have hørt om uhyrerne Stalin, Hitler, Mao og Pol Pot samt den Islamistiske terror i Sverige,… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Medborgaren vågar inte säga sin mening om viktiga frågor.
Man kan undgå att ha en mening. Man har lätt som plätt tillåtit att låta sig utplundra på skatter.
Väl utplundrad är det bättre affär att ”kamma” hem bidrag vilket kräver att man har minst lika sjuk fantasi som socialisterna!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det er lidt anderledes i Danmark, hvor vi ikke har den samme offentlige forfølgelse og udskamning.
Men jeg forstår hvad du mener.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det er så godt ved USA, at de har et virkeligt demokrati (republic), som kan italesættes, dog hastigt ved at smuldre bort, da USA er hovedmålet for denne krig imod den vestlige verden

https://www.snaphanen.dk/2022/12/17/kan-vi-ikke-snart-slippe-af-med-friheden/#comment-1050917

Last edited 1 year ago by Cat Girl
dunk
dunk
1 year ago

Er der nogen forskel paa situationen i Amerika og EU,Holland,Tyskland ,Belgien,Sverige,er allerde godt nede i skidtet Danmarks egen situation er jo heller ikke noget at skrive hjem om,i begge tilfaelde har miseren jo de samme aarsager

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  dunk

Det er et angreb mod alle lande i den vestlige blok på samme tid lige siden dekoloniseringen. Nogen hader kristendom og hvide mennesker, og har angrebet dem med de samme midler på lidt forskellige tidspunkter siden afslutningen af 2. verdenskrig, som egentlig ikke er afsluttet, da det er en krig imod hvide mennesker, det er tydeligt og det er blevet udført af de såkaldte socialister, det er også klart. Det er blevet retfærdiggjort på embedsmandsniveau af at FN har taget flertalsbeslutninger om disse sager og herefter underskrevet traktater som rammer for national lovgivning

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

THE COURAGE TO NAME THE TRUTH ABOUT A SELF-IMPLODING AGGRESSOR-PREDATOR CONSCIOUSNESS
https://www.bitchute.com/video/HryIJS6hd0d9/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hr & Fru Danmark er stadig i benægtelsesfasen, Lars. Ligesom de er med allaN & pfi💉.

Selv er du jo heller ikke særlig troværdig, vel! Ved en viral video med dansk politivold, forsvarede du offentligt voldsomhederne; “hjernerådneren”, husker du! 😇

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Alle som en, os der er undtagelsen er så usædvanlige at vi skal tælles i under 5% + indvandrere

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x