21
dec
Seneste opdatering: 21/12-22 kl. 0846
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

”Det kan blive rigtig, rigtig spændende” at sidde i regering, udtaler Lars Løkke Rasmussen, som citeres i Jyllands-Posten. Det handler om at bruge ”vores respektive kreativitet og erfaring til det fælles bedste”.

Og kreativiteten har allerede fået frit løb, idet de tre regeringspartier er blevet enige om at belægge enhver flybillet – udenrigs som indenrigs – med en afgift på 100 kr. Før valget ville Venstre slet ikke have nogen afgift, mens S sagde 13 kr., og Moderaterne landede på 80 kr. Næste år kan det måske blive 200 eller 500 kr, og til sidst bliver flyrejser så dyre, at det er slut med at tage på ferie i det sydlige udland eller pendle mellem Rønne og Kastrup. Den nye afgift vil dog ikke påvirke ministre, offentlige embedsmænd eller ansatte i private virksomheder, der får deres rejser betalt af andre. Det er som altid fattigrøvene, der skal plukkes.

Men det sker af hensyn til ”klimaet”, får vi at vide, for pengene skal bl.a. gå til at udvikle ”grønt flybrændstof” – hvad det så end er. Man forestiller sig åbenbart, at det nye vidunderstof kan produceres uden anvendelse af energi , eller kun når vinden blæser.

Under den kreative regering er der ingen ende på, hvad klimaet kan bruges til. En fremtidsforsker forudser allerede, at danskerne i 2035 højst må have en bolig på 40 kvadratmeter pr. person. Det vil naturligvis ikke komme til at gælde samfundets anførere, som kan henvise til, at de er pålagt et særligt ansvar, der kræver mere plads.

Ministre, ledende embedsmænd og direktører får fortsat lov til at lade sig transportere i bil, mens den jævne hob må se frem til at få deres bevægelsesfrihed begrænset, for det er bedst for klimaet, at de ikke flytter sig for meget fra deres 40 km2.

Kød står næst på programmet. Det skal pålægges afgifter, der kan sætte en stopper for befolkningens indtagelse af frikadeller, kyllinger og hakkebøffer. I stedet skal vi gå over til melorme og kakkellakker, hvilket naturligvis ikke skal gælde folk som Løkke og Frederiksen, der har repræsentative forpligtelser.

Lars Løkke og Mette Frederiksen har sikkert flere grønne planer i ærmerne, for der er ingen ende på, hvad klimaet kan bruges til. Ellemann er knapt så kreativ, så han får nok ikke meget at skulle have sagt.

Faktisk skal hele samfundet indrettes efter klimareligionen, der for længst har afløst den forældede kristendom som vejen til frelse.

Og religioner kan der ikke argumenteres imod, men man kan betale for dem.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Klima,klima,klima, klima, kan vi overhovedet ikke tale om noget som helst uden at klima skal ind over det???!!!. Der er bare det ved det ,at vi overhovedet ikke er i stand til at ændre det. Klimaet er revnende ligeglad med os .Sådan har det været lige siden jorden blev skabt, og det bliver ikke anderledes, om vi så hopper på tungen eller kravler baglæns, liggende på ryggen. Hvorfor gøre det så helvedes besværligt for os selv, i stedet for at nyde det liv som vi er blevet udstyret med?!. Om vi spiser lus eller lopper, så ændrer det ikke en… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

De taler ikke om klima. De taler om den globlistiske diktaturstat.

Per Nittengryn
Per Nittengryn
1 year ago

kakerlakker (!)

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det Danmark har fået, er en værre tyvebande end Olsen Banden, Porno Mette mink Forræderiksen ligner Egon. Desværre bliver hun nok aldrig straffet for drabet på et antal dyr, der måske overstiger den danske befolkning, som hun jo med hendes bandemedlemmer har tænkt sig at dræbe med befolkningsudskiftningen. Ellemann-fjolset ligner Benny, som også kun tænker på to ting. Der er det maksimale han kan overkomme. Sluttelig er der større lighed på underbukse-fadbumsen Lars smækker Rasmussen og Keld, som altid ryster i bukserne for hans psykopatiske kone.

Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nielsen! Sikken en omgang ævl du kommer med! Har du ikke nogle konstruktive forslag?

SIAD1 Direkte Demokrati NU! P.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Piotr

Hvor mange vil du have?
Forbyd nye love
Forbyd tilladelser
Forbyd Galeanstalten Crristiansborgs levned
Forbyd tyveri
Forbyd forbyd forbyd

Er det forslag?

Jeg foreslår at medlemstalet i folketinget nedbringes til fyrre. Og at ethvert medlem af den fjolsevlgte forsamling skal kunne svare for sig.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

Keld og Yvonne er Hr og Fru Danmark, som er for evig fortabt i Egons ambitioner

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det var alligevel Egon der satte myrderierne i gang.

Sådn er politikere og sådan vil de altid opføre sig.

Må diktatorerne dø en tidlig død.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Når politikere taler om kreativitet, griber jeg efter min revolver.

dunk
dunk
1 year ago

Valget er overstaaet,men for F….. Holger Danske vaagn nu op

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Og om ikke længe bevilger ATP-bosserne sig selv en klækkelig lønstigning, af samme årsag som SAS-bosserne i sin tid gjorde: De blev i en svær tid!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Att den danska befolkningen kan stå ut med politiska bedragare typ Lars Lykke Rasmussen är en gåta för mig som upplevt helt annat agerande mot lögnhalsar och svikare.

Piotr
Piotr
1 year ago

Jeg ønsker at MetteFUSK, med sin lille medløber LarsLORT, hurtigt får sat alle disse “gode” tiltag i gang. Specielt det med de 40M2 og kakerlakker.
Des hurtigere vågner HolgerDanske og vi kan få et rask lille oprør, der engang for alle får sat tingene på plads og genoprettet Retsstaten Danmark.

SIAD! Direkte Demokrati Nu! P.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Piotr

Lars Lykke har ikke opgivet at få de “ danske børn “ i Syrien, og deres sorte og brune mødre til Danmark.
Direkte demokrati ændrer ikke ved, at de kommer til Danmark en dag, fordi de fleste danskere er for dumme.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT

Schiff tilhører den absolutte spitzenklasse når det kommer til kreativ politik

MUSK KNOWS ADAM SCHIFF IS A CRIMINAL SILENCING AMERICANS ON BIG TECH
https://www.bitchute.com/video/gnSMqvKHu4hc/

Vi vinder hver dag

hans
hans
1 year ago

det er vel alt sammen for sent, kvæget er chipped

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Der findes bare EN løsning på dette og det er en global Atomkrig hvor samtlige atombevæbnede lande går i flæsket på hinanden, USA, Rusland, Kina, Indien, Pakistan, Israel og Nord Korea.
Lad den første bombe falde i Davos!
Hvis der er nogle der vil slås efter dette, må de bruge sten og stokke.

Last edited 1 year ago by Peer Pedersen
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x