27
dec
Seneste opdatering: 29/12-22 kl. 0231
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Al tillid til politikere, medier, læger og sundhedsmyndigheder er kompromitteret”

Bevares, ignoranter kan altid findes, og der er masser, men blandt informerede, engagerede mennesker er tillidstabet nu den dominerende indstilling, og det er iøvrigt det eneste opmuntrende tegn i tiden. Efter så meget løgn trækker personer med en vis selvrespekt en streg i sandet. Min konklusion efter de seneste år kan udtrykkes ganske kort: Main-stream medierne er dine fjender. Undgå dem! Jeg har brugt medier i 60 år, og dem jeg ser nu er mere end nogensinde magtens og ejernes megafoner. De er ikke bedre og friere i Rusland eller Kina end i EU og USA. Rebecca Mistereggen mødte blandt andre Robert Malone i Wien for en uges tid siden. Document Specials: A meeting with Dr. Robert Malone.

Det er slut med friheden – undtagen i Iran

Af Lars Hedegaard

Vaccinemodstand medfører, at man vil være i større fare for at blive indblandet i en bilulykke

Om vi kalder det fascisme, neo-fascisme, kommunisme, neo-kommunisme, neo-feudalisme eller bare The Great Reset, taler vi om den igangværende slavebinding af mennesker i den vestlige verden – godt hjulpet på vej af klimagalskaben, der har erstattet kristendommen som den herskende religion. Friheden er snart fortid, og vi er på vej tilbage til tilstande, som vi her i Vesten troede at have elimineret, da Adolf Hitler skød sig en kugle for panden den 30. april 1945.

Alt har sin tid, og de vestlige befolkninger bryder sig ikke om friheden. Det er alt for besværligt selv at skulle tage stilling til livets udfordringer, selv at skulle tænke og selv at skulle handle. Så hellere overlade bøvlet til de kloge, der hver dag citeres i medierne, og som ligger inde med den uomtvistelige sandhed om det ultimative gode. Vi andre skal blot gå i takt og prise Mette Frederiksen.

Nu kan den ansete American Journal of Medicine tilmed fortælle, at det er skadeligt for helbredet ikke at tro på myndighedernes anvisninger. Ifølge et nyligt studie medfører vaccinemodstand, at man vil være i større fare for at blive indblandet i en bilulykke. Det ser med andre ord sort ud for de formastelige, der nægtede at lade sig injicere med COVID-19-vaccine. I en totalitær stat har magthaverne altid ret. Det kan godt være, at vaccinerne ikke hjælper mod COVID, men de giver en god beskyttelse mod at komme til skade i trafikken.

Der kan heller ikke pilles ved klimareligionen, der siden 1990’erne gradvist har vundet indpas som de vestlige samfunds bærende trosretning. Uanset om det er koldt eller varmt, skyldes det menneskets udledning af CO2. Således er det en smal sag for klimaprofessor Sebatian Mernild (der citeres i Asger Aamunds seneste opslag) at forklare den hårde vinter med tre meter sne og 40 frostgrader, som har ødelagt julen for 200 millioner amerikanere, med Jordens menneskabte opvarmning. Atmosfærens øgede indhold af CO2 har nemlig svækket de jetstrømme, der ellers ville forhindre arktisk klima i at brede sig over Nordamerika. Og skulle der komme en mild vinter næste år, vil folk som Mernild fortælle, at CO2 har styrket jetstrømmene. Den danske regering kan således med sindsro fortsætte med at hælde et utal af milliarder ud til varm luft, for især de unge tror fuldt og fast på, hvad de får fortalt.

I Iran har magthaverne langt større vanskeligheder med at få befolkningen til at lystre.

Ifølge Majid Rafizadah, som skriver i Front Page Magazine (26.12.), er det ikke lykkedes præstestyret af knække med folkelige modstand, og det islamiske regimes fald forekommer nu uafvendeligt.

Irans landsomfattende opstand har nu stået på i fire måneder og synes ikke at fortage sig trods magthavernes stadigt mere brutale bestræbelser på at undertrykke den.

Tidligere på måneden blev Mohseh Shekari den første regimemodstander til at blive henrettet, og kort tid efter blev en anden frihedskæmper, Majidreza Rahnavard, offentligt hængt fra en kran som en advarsel til ligesindede. Samtidig har statsmedierne offentliggjort navnene på godt en snes andre, der enten står over for at blive dømt til døden, eller som allerede er dømt. Shekari og Rahnavard blev begge anklaget for ”fjendskab mod Gud”, og deres tilståelser af andre opdigtede forbrydelser blev formentlig fremtvunget gennem tortur.

Flere af de andre dødsdomme begrundes med, at de formastelige har blokeret trafikken.

Ifølge Majid Rafizadah er den iranske opstand bemærkelsesværdig ved at være anført af kvinder – altså af dem, som den islamiske undertrykkelse går hårdest ud over. Piger i teenage-alderen har nægtet at bære hijab i skolen og har ødelagt billeder af regimets grundlægger, ayatollah Khomeini, og dets nuværende øverste leder.

Den ledende oppositionsgruppe meddeler, at protesterne har bredt sig til 300 byer og omfatter alle Irans 31 provinser, og modsætningen mellem befolkningen og den herskende elite er nu så dyb, at den ikke lader sig overvinde.

Derfor må regimet før eller siden falde.

Det er naturligvis en bekymrende udvikling set ud fra de vestlige magthaveres perspektiv. Hvordan skal de forklare, at vi har det bedst som umælende livegne, hvis iranerne sætter deres slavepiskere på porten?

AJM: COVID Vaccine Hesitancy and Risk of a Traffic Crash

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vestens fremtid risikerer at blive et mareridt
Vestens fremtid risikerer at blive et mareridt
11 months ago

Demokratierne i Vesten er infiltreret og overtaget af
kommunister, feminister, politikerbørn og klimatosser
samt korrupte pampere. Derfor er politik og lovgivning
endt i forrykte bestemmelser, regler og projekter. Det
fører igen til nedbrydning og ødelæggelse af borgernes
frihed, tryghed, sikkerhed, økonomi og kultur.

Hvis vælgere og andre ikke snart forstår at vi må ind
på en ny vej væk fra totalitær politik og skøre projekter,
vil Europa være et diktatur og en blodplettet og
rygende ruin inden for få år. USA endnu hurtigere.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

(slettet)

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Limewood
Limewood
11 months ago

Den store fejl er, at der ikke er blevet taget et opgør med kommunismen efter Sovjet Unionens sammenbrud. Forleden kunne man læse, at en kvinde på næsten 100 år blev idømt 2 års betinget fængsel af en ungdomsdomstol i Tyskland for som 18/19-årig at have en stilling som sekretær, der “was necessary for the organisation of the camp and the execution of the cruel, systematic acts of killing” ifølge Reuters Nyhedbureau.  Så vidt jeg ved (og det er ikke stort) er f.eks. kun få DDR-politikere blevet dømt for forbrydelser under kommunismen. DDRs Führer Erich Honecker sad 169 dage i fængsel… Read more »

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
11 months ago
Reply to  Limewood

Det er interessante perspektiver du bringer frem og du har vedrørende DDR. Honecker er ikke så interessant, den virkelige boss Mielcke fik også en meget mild straf og levende fint i Berlin hvor han var en velanset borger indtil sin død.

Piotr
Piotr
11 months ago

HVis befolkningerne i VestEuropa(Danmark) ønsker at bevare deres frihed, få demokratiet genindført, få vores rettigheder tilbage, kan det kun lade sig gøre ved et oprør a la det der foregår i Iran pt. Inden for det næste årti vil VestEuropa se oprør som det Iranske, og når først det starter et sted breder det sig hurtigt VestEuropa er overtaget af et regime, der består af de totalitære, elitære institutioner som WEF, EU og WHO. Danske politikere bakker desværre op 100%, om disse institutioner. Mark Twain sagde engang;” hvis det er vigtigt at stemme, ville vi ikke få lov”. SE bare… Read more »

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
11 months ago
Reply to  Piotr

Du har så evigt ret. Jeg tror desværre ikke på et oprør på vores breddegrader, men måske fra Frankrig eller Østtyskland. Især danskerne er for magelige, de kommer aldrig op af sofaen.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Piotr

Jeg tror,- det er rigtigt, at vi i det kommende år 2023 kommer til , at se flere folkelige bevægelser og oprør. Jeg håber især, at de hollandske bønder holder skansen , og at alm. Mennesker kommer de hollandske landmænd til undsætning. Meget tyder på , at vi går et meget varmt forår imøde hvad ang. Folkelig modstand i Europa.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 months ago

Man må ikke lyve, bedrive hor eller på anden måde svige ganske enkle regler.
Om overtrædelse af det havde været belagt med kapitalt straf, havde der ikke fundets en eneste levende politiker i dag.

Klodshans
Klodshans
11 months ago

Når regimet falder, begynder folk i Iran at opføre sig lige så vattede som folk i vesten!

Lennie
Lennie
11 months ago
Reply to  Klodshans

Det kan du regne med, at iranerne IKKE gør! De er af en helt anden støbning end dumme vesterlændinge. Jeg anser iranerne for at ligge væsentligt over den europæiske gennemsnits IQ.

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  Klodshans

@Klodshans
NårJerome Powell falder, bliver vi fortalt af hans medsammensvorne, at vi skal bruge en anden valuta, for at overleve.

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Jeg mener at det er på høje tid at lade klimaet hvile og der imod tage den manglende frihed og selvbestemmelse op. Det samme de enorme problemer med den stigende migration.
Som sagt, glem klimaet, der er rigeligt med andre problemer at tage op. Hvad med den stigende migrant kriminalitet???!!!.

Træt
Træt
11 months ago
Reply to  Allan G larsen

Hvor mange gange er co2 udledningen større fra en velfærdsmigrant, der uretmæssigt opholder sig i Danmark, i stedet for sit eget lorteland?

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Global opvarmning?!. En ny “istid” er på vej. Kan komme før end vi aner.
EU=Sovjet. Tak for kaffe!.

h.nielse
h.nielse
11 months ago

Danskerne giver op og streamer bare Netflix. Reglerne fra EU er ca 380.000 stk og skattelovgivning kan ingen læse og statsministeren bryder grundloven …og kun ca 5 stk i Danmark har indblik i virus ( og de er nemme at presse til at holde kæft).

Konventioner giver migranter større ret end statsborgere i deres eget land !!!! FN er overtaget af diktatorlandene og bebrejder VESTEN at de ikke tager flere migranter !!!! FØJ GLOBALISMEN ER GRIM OG DEMOKRATIERNE SMULDRER

Farvel demokrati. Som man sagde om Afghanistan. Hvis de ikke selv vil kæmpe for demokrati er det en tabt sag

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

Varför lyser och tindrar utplundrade skatter fortfarande som den största frestelsen för större delen av befolkningen. Man hör sällan andra diskussioner än om dem som har det effektivaste ”sugeröret” ner i de offentliga ”kassaskrinet”?

Bastardo
Bastardo
11 months ago

Linket beskriver korrelation, men IKKE kausalitet.
Journalister og (nogen) forskere har notorisk svært ved at skelne imellem disse to ting.

Bent ha
Bent ha
11 months ago

Hvordan opstand…hæld lim i alle el bil opladere, smid affald overalt, Meld dig syg på arbejde, arbejd mindst muligt, smid grus i maskineriet hvor du kan. Køb intet

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x