16
jan
Seneste opdatering: 17/1-23 kl. 1006
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Neither Lampedusa, nor Brussels, being European

En nation er ikke et postnummer eller en gate i et lufthavn, der bestĂ„r af de mennesker, der nu lige befinder sig der, som Mark Steyn siger. Europa er ikke landomrĂ„de, det er en identitet. En vigtig lille film og pĂ„mindelse midt i orkanen af uvĂŠsentligheder og larm. via Morten Uhrskov. Jeg har skrevet en slags indledning til, hvad der kunne blive til en bog, hvem ved? (Facebook) – Via Institute Illiade.

Civillisationers liv og undergang

Historikern Sir John Glubb har studerat ett antal stora civilisationer, som alla gÄtt under, och tecknen tyder pÄ att vÀstvÀrlden nu stÄr pÄ tur. VÀsterlandet uppvisar de flesta av de 11 tecken som enligt Glubb utmÀrker vad han kallar Dekadensens tid, och som Àr en högkulturs sista stadium före undergÄngen. I den hÀr filmen gÄr jag igenom resonemanget och redogör för de 11 tecknen.

Vi har en pligt til at bevare og forsvare den rige arv, vi har fÄet. PÀr Ström sÊtter det i relation til, hvordan Europa og isÊr Sverige, forvalter sin arv gennem soldaten og historikeren John Glubb (1897-1986)

Alle hĂžjkulturer oplever dekadence

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 days ago

Fra det Ăžjeblik de folkevalgte afgav deres magt til EU – WHO – FN – NATO – WEF – USA, er de ikke andet end nyttige idioter, som sĂ„danne vil de ogsĂ„ blive husket.

OgsÄ islam er en frugt der hÊnger lavt, helt igennem rÄdden, vores folkevalgte er overlevelseskunstnere til falds for hÞjstbydende, sÄ de vil overleve islam, men deres magt smuldrer bort, som tomme agner der blÊser bort i vinden, til deres forsvar at de var onde for ondskabens skyld, landsforrÊdere for landsforrÊderiets skyld vil end ikke kunne hjÊlpe dem, magten ligger nu et helt andet sted.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

Nu har Danmark jo – STADIG! – forbehold mht statsborgerskab, valuta & ret!
Valutaen bliver V I G T I G nĂ„r bĂ„de dollar og euro kollapser i slut-20″erne.

SĂ„ jeg kĂžber – stadig – guld og lidt sĂžlv for en del af mine “lommepenge”…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
13 days ago
Reply to  Anders Bo

Nej ingen tvivl om at euro og dollars kollapser, jeg beundrer din tillid til den danske krone, men ja guld og sÞlv bliver hÄrd valuta den dag alt andet kollapser.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

Sjovt du beundre min nĂŠsten-ikke-eksisterende-tillid til den danske krone, fordi: 1. Den hviler pĂ„ ANDRES tillid til DKK. De vil flygte over i den, nĂ„r tilliden til dollar og euro svinder, hvorfor Nationalbanken enten vil foretage MASSIVE stĂžttebelĂžb, og/eller regeringen – pĂ„ et tidspunkt! – vil give kursen fri. 2. Jeg har netop i gĂ„r – mandag – som nĂžd-nĂždvaluta kĂžbt 5 stk 200-kroner = 5 Oz .999 – 3 nines – sĂžlv, for kr 220,- stykket. Grunden til det er nĂžd-nĂždvaluta er 5 dollar 1 Oz 999,9 – 4 nines – er mere og bliver endnu mere vĂŠrd. Det… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
13 days ago
Reply to  Anders Bo

I virkeligheden Anders Bo rigtigt godt set, fordi de 2′ ting hĂŠnger nemlig sammen, giver ligesom en tidsfornemmelse vi er ude i en nedtĂŠlling, du gĂŠtter selv pĂ„ slutningen af 20’erne, jeg tror det er lige op over. Hvor lĂŠnge endnu skal vi finde os i at blive fornedret, i vold i voldtĂŠgter, af vanvittige muhamedanere der springer rundt i gaderne, hĂŠrger – drĂŠber og udplyndrer landet, hvor lĂŠnge? Anders giver svaret, for de 2′ ting hĂŠnger nemlig sammen, fĂžrst kommer islams kollaps, straks derefter kommer det Ăžkonomiske kollaps, ikke omvendt, fĂžrst kommer islams kollaps. Straks derefter det Ăžkonomiske kollaps,… Read more »

h.nielse
h.nielse
13 days ago

SvÊrt at Êndre nÄr de indoktrinerede danskere er helt rundtossede

EU har lavet 370.000 retsakter. Ingen kan gennemskue det. Skattelovgivning krĂŠver 7 Ă„rs uddannelse og er helt uigennemsigtig osv osv

Medierne indoktrinerer dagligt massivt og der er 80 procent rĂžde ” journalister”. Det er ren politisk aktivisme

2/3 af europĂŠerne Ăžnsker ikke indvandring og alligevel fortsĂŠtter de korrupte politikere med at tillade invasion

FN er overtaget af diktatorlandene og EU tillader at FN s konventioner ĂždelĂŠgger Vesten

Vi er ogsÄ et folk. Vi vil beskyttes!!! Vi vil ikke udnyttes og ÞdelÊgges! SÄ bliver hele verden et shithole

Klodshans
Klodshans
13 days ago
Reply to  h.nielse

Kun dÞden eller fÊngsel pÄ livstid til folk i EU, FN, WEF, WHO og vestlige politikere kan gÞre os fri.
SĂ„ simpelt er det.

Limewood
Limewood
13 days ago

Just som man troede, at nu var bunden nĂ„et – sĂ„ foreslĂ„r en amerikansk demokrat dette: Rep. Sheila Jackson Lee has introduced a House Bill to criminalize “conspiracy to commit white supremacy,” which includes any criticism of non-white people that influences (such as something published or said online) someone who commits a hate crime “Leading Against White Supremacy Act of 2023″….
Text – H.R.61 – 118th Congress (2023-2024): Leading Against White Supremacy Act of 2023 | Congress.gov | Library of Congress

Klodshans
Klodshans
13 days ago
Reply to  Limewood

Hun er neger, og har et godt forhold til negeren Obama. A true BLM member.
Hvad kan man sÄ forvente!!!

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago

“Sir John Glubb har studerat ett antal stora civilisationer, som alla gĂ„tt under, och tecknen tyder pĂ„ att vĂ€stvĂ€rlden nu stĂ„r pĂ„ tur.” Da manden kun har studeret store civilisationer, mĂ„ islamiske regimer have vĂŠret udenfor den gode mands opmĂŠrksomhed. Han mener Ă„benbart at undergangen mĂ„ have skyldtes dekadence i civiliserede lande. Hertil kan bemĂŠrkes, at det Romerske rige gik ned, fordi romerne af dekadent ligegyldighed var ekstremt ligeglade med Romerrigets yderste grĂŠnser. De lod alle mulige primitive barbarer overrende grĂŠnserne. Det kinesiske kejserrige var bestandigt optaget af interne dynastiske kampe og til sidst brĂžd de primitive manchuer ned i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
13 days ago

Scutum Fidei [ENG] – If God is Logos, who is anti-logos? – guest dr. E. Michael Jones

https://www.youtube.com/watch?v=6iFk_gZGkFM

ino
ino
14 days ago

Musikken i den fĂžrste film, Hverken Lampedusa eller Bruxelles, er alt for pĂ„gĂ„ende. Der savner jeg den europĂŠiske fornufts musik parret med fĂžlelsernes musik, nemlig den sene barok smeltende sammen med rokokoen og den tidlige Wienerklassicisme: HĂ€ndel (den ypperste), Telemann (det mest produktive fornuftsmenneske i musikken), Vivaldi (den bredt favnende), Buxtehude (foregangsmanden) og hans elev Johann Sebastian Bach samt dennes tre brillante sĂžnner; Lully, Hotteterre, Charpentier, Corelli, Graun, Malzat’erne, Zelenka og ikke mindst Gluck, Haydn og Mozart samt masse andre bĂ„de her og hisset.

Felix Krull
Felix Krull
13 days ago

En nation er ikke et postnummer eller en gate i et lufthavn, der bestĂ„r af de mennesker, der nu lige befinder sig der, som Mark Steyn siger

Det kommer an pÄ nationen. USA er blot et postnummer; oprindeligt tÊnkt som et postnummer forbeholdt etniske europÊere, men stadig et papirland, hvor muh Constitution stedfortrÊder for blod og jord.

Forskellen illustreres ved at amerikanere bliver kaldt amerikanere fordi de bor i Amerika, mens Danmark bliver kaldt Danmark fordi det er det land, hvor danskerne bor.

Cat Girl
Cat Girl
13 days ago

Brug Tor til at nÄ denne video:

THE LION WILL STRIKE BACK – WHITE GENOCIDE
https://www.bitchute.com/video/Abfxo1XByiPm/

Anders Bo
Anders Bo
14 days ago

Sverigstan & Tyrkland kan vi jo godt opgive, men bliver vi lusen imellem 2 negle?
Eller fĂ„r vi hjĂŠlp fra de lande i ØstersĂžen, der – forbliver nationale og – har brug for sikker passage ind og ud?

Benny Smed
Benny Smed
13 days ago
Reply to  Anders Bo

“Eller fĂ„r vi hjĂŠlp fra de lande i ØstersĂžen, der – forbliver nationale og – har brug for sikker passage ind og ud?”

Kaliningrad?

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago
Reply to  Benny Smed

Nu har Rusland jo andre havne andre steder.
Men ingen tvivl om, at Rusland – efter Putin – gerne vil fĂŠrdes muhamedanerfrit ind og ud af ØstersĂžen.

Benny Smed
Benny Smed
12 days ago

Giv Mette fingeren! https://www.bevarstorebededag.dk/

Benny Smed
Benny Smed
12 days ago
Reply to  Benny Smed

DesvĂŠrre har regeringen sĂžrget for, at siden er blevet hacket og det rigtige antal underskrifter vises ikke lĂŠngere. En overgang havde mere end 400.000 skrevet under, men det var Ă„benbart for meget for diktatoren.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x