18
jan
Seneste opdatering: 18/1-23 kl. 1342
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Författaren, statsvetaren och SvD-skribenten Katarina Barrling berättar om varför hon skrev boken ”Saknad: På spaning efter om landet inom oss”. Barrling förklarar fenomenet där känslor av saknad och hemlängtan efter ett Sverige som varit, ses på som otillåtna eller förbjudna. Vad händer med ett folk som inte får känna sorg, saknad eller frustration över att ens hemland förändrats?

I et fremtidsland af samfundsingeniører, må man ikke længes efter fortiden, man må heller ikke mene, at den var bedre, hvad den mildt sagt var. Og dog kan det blive den længsel, der kan afgøre det hele. Hvad sker der med et folk, der ikke må føle sorg, savn eller vrede? Tag selv derover og mærk atmosfæren.


Berlingske fik første plads ved håndvasken

Vi har fået regimemedier

Af Erling Olesen.

Jeg har læst den første indrømmelse fra en avis om, at covid-19 ’vaccinen’ giver bivirkninger. Nærmere i bestemt Berlingske, søndag den 15. januar 2023.

Rubrikken lyder:

“Et år efter coronavaccinen kan tidligere eliteroer knap gå en tur. Lægerne ved ikke hvad de skal gøre.

Med efterfølgende manchet:

For blot et år siden levede Anette Friedrichsen et aktivt liv som eliteroer, men i dag er hendes vejrtrækning og puls udfordret ved dagens mest simple gøremål. Det skyldes den covid-19-vaccine, som rigtig mange danskere har modtaget (min fremhævelse – EO).

Fra absolut tavshed til blank indrømmelse. Berlingske er således gået direkte fra absolut tavshed til blank indrømmelse.

Det har ikke været let at være redaktør og sådan efter et år vende på en tallerken. Det er også det, man kalder en kovending.

For ikke at tabe ansigt, samt redde hvad der reddes kan af troværdighed, tror jeg, at alle de andre aviser meget snart også kommer med artikler om covid-19 ’vaccine’- bivirkninger. De må man i hvert fald håbe!

Da jeg skrev teksten, kom jeg til at tænke på episoden fra Matador, hvor Viggo Skjold-Hansen (Axel Strøby), dagen efter befrielsen, bliver kørt bort i en lastbil, fordi han har gjort forretninger med tyskerne. Da befrielsen sker, er alle de, som var tavse før befrielsen, pludselig blevet frihedskæmpere med maskinpistol og hele udtrækket.

Lise Nørgaard beskrev hykleriet perfekt.

***

[NewSpeeks kommentar: I de gode gamle dage, hvor der stadig var noget, som lignede en fri presse, ville Erling Olesens læserbrev selvfølgelig være blevet bragt i Berlingskes debatspalter. Men den tid er for længst forbi – og den såkaldt frie presse har vist sig at være ren propaganda.

Så det hedder ikke covid-pandemi, men covid-scamdemi.

Fristelsen er for stor til ikke også at henvise til artiklen REPLIK TIL ET INTERVIEW I BERLINGSKE – NewSpeek, der var NewSpeeks svar på defameringen af vores videoblog i Berlingske.

Hævnen er nu ikke spor sød – dertil er konsekvenserne af bedraget alt, alt, alt for alvorlige].  Med  tilladelse fra  Newspeek.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago

Hvad angår genterapien så kommer der aldrig et opgør. Folk nægter simpelthen at forholde sig til det . Jeg tror dog det bliver svært at få folk til at hoppe på limpinden fremover, selvfølgelig er der vel ca. 50% hardcore får, som tager hvad som helst hvad Mæhtte og Bøssestrøm befaler.

Det bliver “spændende” at se hvad eliten finder på næste gang hvis ca. 50% af befolkningerne nægter at tage flere indsprøjtninger. Bliver vores fødevarer “beriget” med et eller andet, eller er det drikkevandet, vi får se for nakkes det skal vi.

morten hansen
morten hansen
1 year ago

dit drikke vand er allerede fyldt med fluoride:) klorine og alt det bedste fra kræft fabriken,, jeg anbefaler varmt et 5 stage R.O med reminraliserings filter,, kan købes for 450 kr lol holder et år,, du betaler 5000 kr om året i vandregning for gift på flasken for 450 kan du gører det rent igen fra 550 PPM TIL 10 PPM 🙂 PS DIN HJERNE VIRKERE BEDERE UDEN FLOURIDE, SOM HITLER OG STALIN VAR DE FØRSTE TIL AT TILFØREER VANDET I GULAG OG kz LEJRER:) FOLK BLOIVER SÅ DEJLIG ROLIG,,OG AFLYDER SÅ BLINDT:) GODAG PFAS, vandfilter, vandrensning, omvendt osmose, akvarie,… Read more »

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago
Reply to  morten hansen

Tak for de gode råd. Hvad siger du til de der filtre fra Gravity?

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Mennesker som ser den globale elites sande ansigt, bør ikke sætte deres forhåbninger for højt.
Med den viden i har venner, om det som sker omkring jer, og det som er sket de mange årtier, er der så nogen af jer, der virkelig tror, at retfærdigheden kommer til at ske fyldest.
Tænk på den magt de har, og det fællesskab de har, politikere i hele vesten, FN, WHO, WEF, NATO, medier, ultra rige forretningsfolk osv.
Jeg håber, men jeg vil se det, før jeg tror på det.

Dragen
Dragen
1 year ago

Det er en flot artikel Lone Nørgaard har skrevet til Berlingske. Selvom jeg gerne undte hende , at være fri for , at behøve at bruge tid på usaglige og underlødige medier og “journalister” ,- så er det dælme en god artikel hun har skrevet. Den sidder lige i skabet . Den svirper og jeg tror den, at har ikke været rar , at læse for hverken redaktøren eller skriver-sjuften.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

I vilken del av ett lands VÄLSTÅND finner vi mänsklighetens KÄNSLOR avgörande för fortbeståndet?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x