18
jan
Seneste opdatering: 18/1-23 kl. 1548
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med Klaus i Davos

Af Lars Hedegaard

Klaus og hans venner sidder netop nu i Davos og beklager sig over, at de højreorienterede prøver at stikke kæppe i hjulet på deres altruistiske planer for en bedre verden. Talrige af klodens rigeste og mægtigste er fløjet ind med deres private jetfly i den hensigt at demonstrere deres hjertevarme omsorg for klimaet, antiracismen og noget de kalder ”equity”, som indebærer, at alle skal have det lige godt. Det betyder naturligvis ikke, at vi alle skal have et privatfly, så vi kan komme til Davos og spise kaviar og lade os citere for næstekærlige udtalelser. Det betyder såmænd bare, at alle skal gøre, som Klaus og hans rige venner siger.

Som sagt er stemningen noget trykket, fordi de højreorienterede er begyndt at citere Klaus for hans tidligere agitation for Den Store Omstilling – The Great Reset. Sådan skulle det ikke forstås, for der var slet ikke tale om nogen omstilling, forsikrer han nu, mens han understreger, at WEF-drengene og pigerne kun vil det gode. Og enhver, der ikke kan forstå det, skal få med Klaus og hans venner at bestille.

Foreløbigt går det dog meget godt, idet højrefløjen får smæk flere steder.

Det gælder ikke mindst i USA, hvor det nu viser sig, at den såkaldte voldelige opstand og indtrængningen i Capitol den 6. januar 2021 var organiseret af FBI-agenter, der havde blandet sig med demonstranterne og opildnet dem til at begå ulovligheder, som man kunne gøre Donald Trump og republikanerne ansvarlige for.

Der er også gode nyheder fra Brasilien, hvis nyligt indsatte kommunistiske styre er begyndt at arrestere kritikere og politiske modstandere samt indføre censur.

Jo, Klaus Schwab behøver ikke længere agitere for Omstillingen, for den er allerede godt i gang, og rundt om i Europa sidder Klaus’s venner og venter blot pĂĄ chancen for ogsĂĄ at omstille deres vrangvillige befolkninger.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
morten hansen
morten hansen
12 days ago

ja som når danskere forældrer sider i retten ofg ser 4 perker der har gruppe voldtaget ders barn få 6 månderes fængsel.. Retfærdighed er ikke noget man for,,DET NOGET MAN TAGER!!!!!

Magtmisbrug og udryddelse forklædt som sundhed
Magtmisbrug og udryddelse forklædt som sundhed
12 days ago
Reply to  morten hansen

Vores rets-system er delvis kollapset, ligesom sundhedsvæsnet,
forsvaret, familie-værdierne, demokratiet, grænseværnet og så
meget andet.

Nu er der så også døde børn i tusindvis pga. forrykt og skruppelløs
politik. Men når man tænker på hvordan svenskere og danskere
i årtier har været dikkende lammehaler overfor undertrykkende,
brutal, blodig og rådden magtudøvelse, må man nok forvente at
udover lidt kritik hist og pist, sker der ikke mere.

Magtmisbrug og udryddelse forklædt som sundhed
Magtmisbrug og udryddelse forklædt som sundhed
12 days ago

PS: For nĂĄr 99% af en befolkning, stillet overfor at deres
børn, land, byer, boliger, tid, kultur, penge, kvinder, skoler,
hospitaler og mere til, tages fra dem af partier og medier,
blot for at blive givet væk til fremmede fra andre lande…..
ikke reagerer med andet end små forkølede og gratis
protester, sĂĄ kan politikerne jo fremture som de lyster.
Og nu har de sĂĄ allieret sig med WEF, WHO og Pfizer.

Benny Smed
Benny Smed
12 days ago

Og hvad gør forældrene så? Kæfter lidt op, men ellers absolut ingenting!

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago
Reply to  Benny Smed

Nej, det var sådan oppositionen arbejdede indtil nu, fordi den var absolut minimal og udgrænset. Hvis først majoriteten er enige om, hvad der foregår i verden, så vil mange gøre noget og på denne baggrund kan det være hvad som helst. Mennesket er først og fremmest et følelsesdomineret og socialt dyr

Klodshans
Klodshans
12 days ago
Reply to  Benny Smed

Hvad kan de gøre. Medier ønsker ikke at tale med dem. Forældrene har ikke noget talerør, som kan nå ud til masserne.

WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
11 days ago
Reply to  Klodshans

Netop. Og man kan ikke annoncere pga. censur.
Der er ikke andet at gøre end at uddele løbesedler
til postkasser osv. om at læse Snaphanen og Hodja.

Benny Smed
Benny Smed
11 days ago
Reply to  Klodshans

Hvad gør løven, hvis man kommer for tæt på dens unger?

WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
11 days ago

Der er ingen lyd pĂĄ??

Husker I julesangen: højt fra træets grønne top?
WEF og Pfizer har varieret temaet

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago

Det er svært at bruge redigeringsfaciliteterne, nĂĄr man samtidig skal tage hensyn til spamfiltrene, de to indlæg i spam skal selvfølgelig ikke publiceres, da det her er det rigtige indlæg: Om (den CIA-kontrollerede(?) og/eller Jødisk/Stats-finansierede(?)) opposition Alex Jones: IS ALEX JONES CONTROLLED OPPOSITION, IS ALEX JONES FAKE ANTI-GLOBALIST, WHAT MONEY BACKS INFOWARS ? https://www.bitchute.com/video/tVngbZ3m4lYn/ Som du mĂĄske bemærker er denne video en meget overfladisk smidt kommentar om nogle meget overfladiske kommentarer, men jeg er tilbøjelig til at give videoproducenten ret uden at have nogle data vedrørende finansiering, at bygge det pĂĄ. Men jeg har lyttet mere en næsten alle til… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago
Reply to  Cat Girl

Statsagenterne kan ikke lide links, men mine links fejler ingenting. De er altid vigtige indlæg i den historie, som udfolder sig og dette er direkte relateret til nederste video, der skulle dog have stået OT, som overskrift, men spamfiltret forhindrede mig i at rette igen

Her er et andet link direkte relateret til injektionerne om optogenetik, som er væsentligt og interessant:

FOR THE AWAKEN!!ONLY! IF YOU CAN HANDLE IT
https://www.bitchute.com/video/yXb0GoGQ3gJq/

Hvis folk stemmer link ned fordi de ikke kan lide engelsk, sĂĄ fuck jer, ligesĂĄ til stasierne

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago
Reply to  Cat Girl

Ideen med www var at man opfandt en nyt medie som kan sĂĄkaldt hyperlinke og dermed sige alt det, som allerede er sagt af en anden med en enkelt url. Ideen med at censurere og “dæmpe”, dvs sige: “ssshhh”, altsĂĄ “stemme ned er at forhindre at nogen skulle have mulighed for at viderebringe tanker, som kunne forstyrre deres topstyrede ideer, dvs pĂĄtrykte religiøse overbevisninger, sĂĄkaldte dogmer viderebragt og opretholdt hovedløst Ideen med at have debat i en hyperlinkkontekst er at forstĂĄ det frembragte i et hyperlink og reagere pĂĄ det, evt med et andet link eller gennem argumentation, sĂĄkaldt rationel… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x