27
jan
Seneste opdatering: 27/1-23 kl. 1851
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En politikommissær siger til Aftonbladet, at Stockholm er blevet et helvede

Af Lars Hedegaard

Mens vi diskuterer det formålstjenlige i Rasmus Paludans fortsatte Koran-afbrændinger, kunne der være grund til at rette opmærksomheden mod et nok så vedkommende fænomen, nemlig sammenbruddet af lov og orden i den svenske hovedstad.

Indtil nu har Sveriges herskende klasse af ryggesløse politikere og samvittighedsløse medier trøstet sig med, at den islamisering, som de selv har indbudt til, kun ville gå ud over almindelige svenskere, mens de selv kunne hygge sig med deres moraliseren i rigmandsenklaver fjernt fra det orgie af vold og lovløshed, der har bredt sig i den tidligere moralske stormagt.

Men den tid er forbi. Der er nu skyderier, bomber og mordbrande hver aften i hele Stockholm, og end ikke overklassekvarterer som Solna og Södermalm er sikre. Avisen Fria Tider er blevet kontaktet af beboere i flere af byens kvarterer, der siger, at de føler det som at leve i en krigszone.

En krigszone i et u-land

En mand beskriver den hidtil fredelige bydel Jordbro syd for Stockholm som ”en ny nordafrikansk koloni midt i det døende Sverige”.

Den 4. januar blev en 25-årig mand i Jordbro skuddræbt, mens en anden fik livstruende skader. Da politiet sidste søndag tilfældigt kontrollerede en bil i området, opdagede de, at den fuld af kriminelle indvandrere med skydevåben. Natten til torsdag hørtes eksplosioner over hele Jordbro, da misfornøjede kriminelle satte ild til bygninger og biler. En beboer siger, at området er forvandlet til et ”helvedeshul”, og at det føles som at bo i en krigszone i et u-land.

Og sådan er det gået slag i slag med skyderier og bombesprængninger, der tilmed har ramt venstreelitens yndlingsværtshus, Faros, på Södermalm.

En voldelig samfundsopløsning

Hele Södermalm blev racister på en nat, siger en beboer. En kvinde fra kvarteret Sofia meddeler, at man nu må vare sig for at gå tæt på bygninger, biler eller udendørs affaldscontainere, for de kan eksplodere når som helst og hvor som helst.

Politiet siger nu åbent, at de har mistet kontrollen over indvandrervolden i hovedstaden, og at de kriminelle har taget magten. En politikommissær siger til Aftonbladet, at Stockholm er blevet et helvede.

Det bereder mig ringe glæde, at jeg – og flere andre – for årtier siden forudså, at den muhamedanske masseindvandring ville føre til en voldelig samfundsopløsning, fordi den ville medføre, at det tidligere homogene Europa blev en del af ”krigens hus” – det område, hvor islams forkæmpere fører krig for at undertvinge den oprindelige befolkning.

Spørgsmålet er nu, hvad de hjemmehørende befolkninger kan gøre for at forsvare sig – hvis de altså vil forsvare sig. Er det effektivt at brænde en Koran som våben mod en brændende bygning eller bil? Hjælper Koran-afbrændinger mod bombesprængninger og nedskydninger af tilfældige?

Hvilken nødværge skal borgerne gribe til, når staten ikke længere vil eller formår at beskytte deres liv?

Netop det spørgsmål stillede jeg under en tale i Sverige i 2006*. Det fik jeg ingen tak for, men det er mere aktuelt end nogen sinde.

Kilder:

Se Hedegaard, Brix, Hansen 2003: I Krigens Hus, Islams kolonisering af Vesten.

Kontrast: Velkommen til den virkeliggjorte multikulturalisme og Document.no: Fortvilte svensker: – Stockholm er blitt et flerkulturelt «rövhål»

*Global Axess, Thomas Gür interviewede Lars Hedegaard i 2006: En tredje muslimsk offensiv mot Europa?  Video af det eksisterer, men måske kun i Axess’ arkiver.

4.5 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Sådan ødelægger man sit fædreland: Først inviterede de øst- og sydeuropæere til Danmark i mindre målestok, som nødvendig ufaglært arbejdskraft til industrien. I andet trin udvidede man invitationen til også at omfatte muslimske lande. I tredje trin fik især ‘palæstinensere’ fribillet til det danske paradis som billige arbejdere. I fjerde trin fandt muslimske lande ud af, at man som ‘palæstinensere’ kunne fuppe sig ind i Danmark som ‘flygtninge’. I femte trin kom de fra hele den muslimske verden som anonyme ‘flygtninge’ uden id-papirer. Som seneste trin gav FN og EU’s landssvigere gratis indgangsbillet for alle ‘migranter’ fra hele verden, med… Read more »

Nihilister og røde nynazister vil os til livs
Nihilister og røde nynazister vil os til livs
1 year ago

Der er nu hos youtube en hel stribe af advarsler om hvad WEF har af “gode” idéer. Bl.a. vil man have alle kontanter afskaffet, så man kan begynde at styre, overvåge og kontrollere borgerne på samme måde som i Kina og Nordkorea. Man vil også have en ny “pandemi” sat i gang!! Og man vil tvinge folk til at spise insekter, af hensyn til klimaet. WEF regner med at inden fem år vil kontanterne være væk. Se Redacted m. C. Morris. I Danmark er man allerede i gang med “kinesiske” kontrol-systemer. Man kan ikke spille for bare 5 eller 10… Read more »

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago

Afskaffelsen af kontanter er den vigtigste brik i slutspillet. Sammen med biometrisk identifikation ved elektronisk betaling kan myndighederne lægge kvoter og rationeringer helt ned på borgerniveau.

Der bliver noget at glæde sig til.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“Er det effektivt at brænde en Koran som våben”

Man kan håbe, at yallaerne hidser sig så meget op, at det til sidst går op for de rigtige svenskere og danskere, at det er på tide at handle.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

…ryggesløse politikere og samvittighedsløse medier… Mærkeligt at samtlige politikere og medier i Vesten – og kun i Vesten – betaler negre og muhammedanere for at flytte hertil, når de ikke får andet ud af det end politikerlede og journalistforagt. Jeg tror du skal et spadestik dybere, Hedegaard. Politikere og journalister er bare skuespillere, de følger de drejebøger de har fået stukket ud af arkitekterne bag destruktionen af Europa’s folk. Muhammedanerne er blevet fyrsteligt betalt for at flytte hertil; sammenlignet med deres hjemlandes velstandsniveau svarer en opholdstilladelse i Vesten til at du som dansker får udbetalt tyve millioner kroner hvis du… Read more »

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Skulle modstandsfolkene under WW2 så heller ikke have likvideret landsforræderne? Hvordan vil du nå “køllens” bagmænd? Med hvilke midler, helt konkret? Jeg går ind for en flerstrenget strategi. En af dem er, at køllerne skal erfare, at det kan være en dårlig ide at optræde på landsforræderholdet. Men det ser vi på, når danskernes køleskab for alvor er tømt og deres overlevelse truet. Så plejer der at komme andre boller på suppen.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Margrethe

Muhammedaneske terrorister er ikke landsforrædere, da de jo ikke ikke danskere, så sammenligningen halter lidt, men selvfølgelig skal terrorister retsforfølges. Landsforræderne er… well, det ved du jo. De er alle kommet her frivilligt og de kan tage tilbage på samme måde. Europa kunne gøres 100% muhammedanerfrit i løbet af nogle årtier, uden at løse eet eneste skud, men viljen er der ikke. Hvis man f.eks. holdt op med at give dem gratis penge og satte en stopper for kædeindvandring ved ikke at give statsborgerskab ved giftermål, ville halvdelen flytte hjem i morgen. Og, var den politiske vilje tilstede, kunne man… Read more »

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Paludan har nosser på størrelse med en fodbold!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Klodshans

Og et massivt politiopbud til at passe på sig. Og massiv mediedækning fra de regime-venlige medier.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Trods det store politiopbud tør selv folk, som ved at han har ret, ikke at møde op for at støtte ham.

Og mediernes dækning er vidst så drejet at man kan diskutere om den kan bruges positivt på nogen måde.

Hans nosser er enorme og enhver som er i tvivl kan se på om de selv har hvad der skal til for at tale åbent om problemerne i offentligheden, og ellers kan de jo bare starte med at se om de tør at støtte ham åbent.

Paludan er det nærmeste vi kommer på en dansk superhelt.

Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
1 year ago

Jamen det vigtigste er vel at Sverrigstan er blevet
en humanistisk stormagt der er et eksempel for hele
verden. På den baggrund er det vel ikke så slemt med
lidt terror, nogle bomber og småmyrderier? Bare spørg
Chrborgs ambitiøse humanister og verdensreddere om
ikke det med terror bare er noget man må tage med
hvis man ønsker et ædelt, hjertevarmt, næstekærligt og
tophumanistisk samfund.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Problemet er ikke terror, problemet er den (stort set) fredelige majoritet af muslimer; selve det faktum at de bliver betalt for at oprette diasporaer i vestlige lande.

Terror er bare et irritationsmoment, masseindvandring er den eksistentielle trussel. Hvis vi holdt op med at bombe muhammedanske civile ville terroren forsvinde af sig selv. Man kan ikke myrde en million civile i ulovlige krige og blive overrasket hvis man får nogle bomber tilbage.

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Børge
Børge
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Det må være din spøg? Muslimerne invaderer os uanset om deres shithole countries bliver bombet eller ej.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Børge

De bomber os fordi vi bomber dem. Det invaderer os fordi vi betaler for det. Det er to forskellige ting, og som sagt er terror et mikroskopisk problem i forhold til masseindvandring.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Koranen vers 8:12: “Cast terror into the hearts of the unbelievers”. -Skrevet ca 1.200 år før USA blev grundlagt. “Jøder er efterkommere af aber og svin, som bør dræbes hvorend man finder dem”. Fra samme koran, skrevet ca 1.600 år før israel/palæstina konflikten begyndte. Du har selvfølgelig en pointe i at det nok ikke modvirker deres trang til at spænde dynamit om livet og skrige på allah at vesten med USA i spidsen forpester livet for de lokale i mange mellemøstlige lande, helt sikkert. Og israel opfører sig heller ikke skide demokratisk altid. Men muslimer har altid haft en bombe… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Du har en meget kort historisk horisont eller en kæmpe mangel på forståelsen af simple gentagende mønstre.

Tror du skal læse om den ideologi som kommer for at slå dig ihjel istedet for at tro at alle folk i verdenen er ligesom danskere.

Kulturreletivisme er roden til de fleste af vores problemer idag.

Last edited 1 year ago by GamleDanmark
Den nye regering er nok endnu værre end den gamle
Den nye regering er nok endnu værre end den gamle
1 year ago

WHO, WEF og EU planlægger nu at skubbe
vores grundlov til side, og at fratage os alle
menneskerettigheder. Og de vil tillade pulver
af insekter i vores mad, 5 gram pr. 100 gram
til en begyndelse. Den nye regerings tænketank
bestående af Jacob, Lars og Mette vil sikkert
med glæde sige jatak til de totalitære tiltag. De
tre politiske genier er jo utrolig dygtige til hen
over midten at finde på noget de kan chikanere
og skade os med.

Anders
Anders
1 year ago

Svenskerne har fået det samfund det samfund, som de har vigtet sig med i årtier.
Men hvornår lukker Danmark broen?
Hellere idag end imorgen.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Anders

Det er danskerne sgu for dumme til, de tilføjer istedet en metrotunnel fra den mest kriminelle by i europa direkte til københavn, og bliver overraskede når kriminaliteten stiger tilsvarende bagefter.

Bitten-Kirsti
Bitten-Kirsti
1 year ago

Aldrig før har det været så vigtigt, at vi får indført direkte demokrati i Danmark som nu. Vi skal have sat bremserne i for diverse landsskadelige politiske beslutninger, og folk SKAL aktiveres i beslutningsprocesserne. Kan vi indføre direkte demokrati uden at skulle omkring Grundloven? Et vigtigt eksempel er kontantbetalinger. Vildt, at Schwab skal afgøre noget som helst i dette land.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago
Reply to  Bitten-Kirsti

Direkte demokrati eller repræsentativt er da bedøvende ligegyldigt. Ethvert demokrati særligt det direkte kræver en oplyst befolkning og en kritisk og uafhængig presse. De danske vælgere er i en grad uoplyste og snotdumme. Skal aber også stemme?

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Det er ikke at være racist at man ikke ønsker indvandring

Det er et helt legitimt standpunkt at man ikke ønsker at omdanne sit land til et u- land og betale for andres mange børn. Jeg fik kun råd til to børn. Ikke mærkeligt børnetal falder når vi skal betale 100 milliarder om året for masseindvandring OG dertil kommer 20-25000 der familiesammenføres pr år. Det svarer til Roskilde bys befolkning ( 2 års familiesammenføring!!!!!!!

Men politikerne er jo korrupte og betalte for at lade Vesten gå til i indvandring

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago

I denne uge: Tyskland: en 17 årig pige og en 19 årig dreng knivdræbes af en muslim i et tog mellem Kiel og Hamborg.

Spanien: Præst dræbes af muslim i kirke.

Og så en sag fra vores eget land:

https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/c6d9bb00-f0df-4a6c-87fd-d1fe2c627b85/

På trods af alt dette siger de fleste danskere ja til fortsat indvandring.

Ufatteligt.

Limewood
Limewood
1 year ago

Jamen, det går i smør og olie og helt efter planens indre dynamik. To stærke kræfter har allieret sig og er opsat på at ødelægge og eller/demontere de europæiske stater den ene er en indefra kommende kraft den anden en udefra kommende. Importerer man klan og stammesamfund uden en hujende idé om, hvad man reelt har gang – så får det resultat som man ser i dag – ikke blot i Sverige, men i Tyskland, Frankrig og UK bl.a. Men har importeret store befolkningsgrupper fra en ære/skam-baseret kultur til en skyldbaseret-kultur. Det eneste der binder disse befolkningsgrupper sammen er en… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Limewood

Du lyder næsten som om de ikke gør det med vilje. Når alle befolkninger i europa er blandet sammen til en stor multikulturel kaotisk grød, så er der heller ikke længere nogen grund til at de enkelte lande insisterer på at være noget særligt, når man alligevel ikke kan se forskel på om man står i københavn, paris, eller amsterdam.

Gæt selv hvem der foreslår at omdanne landene til EU-stater på det tidspunkt..

“Divide and conquer”.

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Poul

Hej Poul, Tak for kommentaren. Jeg ved ikke, om jeg tror at “de” gjorde det med vilje – i udgangspunktet. Skæringsdatoerne var indmeldesen af Danmark i EF/EU i 1972 og “olie-kriserne” omkring 1977. Afgørende var mest vidtrækkende konsekvenser Udlændingeloven i 1983 – der blev forfattet af Det Radikale og Venstrefløjen. Den eneste der gjorde sig tanker om om konsekvenserne for en sådan lov var justitsminister Erik Ninn-Hansen – der forudså dagens dagens udvikling – og han blev senere blev udrenset, på samme måde som Inger Støjberg: Ved en rigsretssag. Men hvis man husker husker, hvad der blev sagt på den… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I den betragtning at der nu sendes Panzer også F 16 non stop til nazisterne i Ukraine, om også Sverige det svenske folk beder om hjælp til selvhjælp, om Panzerkolonner om F 16 rykker ind i Sverige, disse ville aldrig nogensinde gå til at beskytte det svenske folk, men gå til islam til brug imod det svenske folk! Så det svenske folk skal være mere end forsigtige med hvad de beder om, et medlemskab af NATO ville være dødsstødet for Sverige det svenske folk, see and learn, nu falder Danmark på slagmarken, over and out, men Sverige behøves nødvendigvis ikke… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago

“…og aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv…”
Hmmmm, gad vidst…?

Poul
Poul
1 year ago

Hverken sverige eller danmark har et problem med kriminelle muslimer. Vi har et problem med mennesker som insisterer på at kalde det “mangfoldighed”, og som via deres stemme og handlinger i politik og den offentlige debat mm, har skabt den virkelighed som du beskriver. En virkelighed som kunne standses i morgen via massive udvisninger af de værste hvis viljen var der, men det er den ikke. For at insistere på at være tryg i sit eget land har flertallet bestemt er “racistisk”, og uanset hvor mange importerede overfald, røverier, voldtægter, og drab de oplever, så stemmer de for mere hver… Read more »

Den nye regering er nok endnu værre end den gamle
Den nye regering er nok endnu værre end den gamle
1 year ago
Reply to  Poul

Poul, den første sætning i dit indlæg
giver da ingen mening. Eller har du
aldrig fulgt med i hvordan mængden
af overfald og kriminalitet er vokset
og vokset?

Poul
Poul
1 year ago

Læs det igen hvis du missede pointen. At fokusere på muslimer og kriminelle indvandrere er som at sige at din by har et problem med ild fordi der er en pyroman løs i byen. Og det er præcist sådan pyromanen får lov at fortsætte, fordi alle er hypnotiserede af at stirre på flammerne.

Eller vi kan tage et andet eksempel: Du er i ZOO med dit barn, og en mand lukker en løve ud der æder dit barn. Bliver du sur på løven eller manden?

Last edited 1 year ago by Poul
Nihilister og røde nynazister vil os til livs
Nihilister og røde nynazister vil os til livs
1 year ago
Reply to  Poul

Poul, dit sidste eksempel er et godt eksempel.
Hoppeborgens “personale” kan sammenlignes med
en slags zoo-typer der er betaget af Afrikas vilde
dyr, og som derfor importerer løver, hyæner. sjakaler,
krokodiller og slanger til deres zoo have. De er nogle
enormt store dyrevenner. Og af samme grund lader
de så konstant burene være åbne. Det vil jo være
synd at krænke dyrenes MR.

Platuglernes højborg svigter os fuldstændig
Platuglernes højborg svigter os fuldstændig
1 year ago
Reply to  Poul

Nu handler det jo ikke om zoo-folk og løver. Det
drejer sig om politikere og islamister. Og så kan
man jo mene at begge parter er skyld i dårlig
opførsel, når de første undergraver danskernes
sikkerhed og de andre er truende eller voldelige.

Poul
Poul
1 year ago

Suk… Ja selvfølgelig er bander og islamister osv et problem, men de ville jo slet ikke være her hvis det ikke var for politikerne og deres vælgere som kalder det “mangfoldighed” vel.

Alle problemer i dette land bærer danske navne.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Så snart et problem er erkendt og spørgsmålet stillet om hvordan det skal løses, så kommer svaret umiddelbart efter

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Historien minder om en anden storby, Malmø, som engang var en smuk industriby hvis navn henviser til at der engang blev brudt jernmalm. Har læst om det et sted.
I dag burde byen hedde, Klondike City med al den kriminalitet, som byen rummer .

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Ingen medlidenhed herfra! 😇

trackback

[…] Original: Så förvandlades Stockholm till ett helvete […]

Kunta
Kunta
1 year ago

Til dem der ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale at læse Underkastelseaf Michel Houellebecq, den giver et godt indblik i den nære fremtid.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Nu er kl 07.00 og fake news kører igen historien om en død neger i USA. Det er sørgeligt når mennesker dør, men hvad rager det os danskere.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Kl er 06.44 og jeg har lige set fake news/probaganda nyheder på TV2.
De første 14 min var om hvor forfærdelig Paludan er, og om en neger i USA som er død efter en anholdelse forestået af 5 politi negere.
Man bliver så træt af det hele.
Nyhederne blev afsluttet med lidt LGBT+ probaganda

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x