2
feb
Seneste opdatering: 2/2-23 kl. 1804
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR: I terapi mod hvidhed

Nu kan også sorte være smittet med ”White supremacy”

Af Lars Hedegaard

Amerikansk politik har gennem snart mange år været domineret af et racevanvid i form af venstrefløjens evige klager over, at racisme er årsag til enhver tænkelig ulykke. Problemet er ”hvidt overherredømme”, som giver anledning til alt ondt i verden. Uanset om man taler om ”klimaet”, økonomien, covid eller manglende rettigheder for mænd med penis, der påstår at være kvinder, står hvide mænd bag alle fortrædeligheder. De hvide udgør ganske vist en stærkt svindende andel af den amerikanske befolkning, men jo færre de er, des ondere og mere magtfulde bliver de, må vi forstå.

Det gjaldt også, da fem sorte betjente i Memphis for få dage siden dræbte en sort mand. For nu kan også sorte være smittet med ”White supremacy”, som simpelthen forklarer alt.

Modgiften mod den hvide fare har i mange år været at indføre kvoter for sorte og andre racemæssige eller etniske grupper, som skal have særbehandling, f.eks. ved optagelse på universiteter eller offentlig ansættelse. Kompetence eller egnethed skal vige for race eller etnicitet. Amerikanere af kinesisk afstamning skal dog ikke regne med at blive favoriseret. De skal tvært imod underprioriteres, fordi deres IQ er for høj.

Og som med enhver amerikansk galskab har også denne nu vundet indpas i Danmark. Vi skal simpelthen lære at tænke i racistiske og etniske baner. Idealet er ikke længere et sammenhængende folk, men opsplitning i segmenter, hvoraf nogle kan gøre sig fortjente til særbehandling, fordi det er synd for dem.

En kommentator på Facebook har netop udfyldt grundlisten for borgere, der ønsker at stille sig til rådighed som domsmænd, og bemærker, at myndighederne vil til at favorisere ansøgere af anden etnisk herkomst end dansk. Med andre ord må danskere regne med at blive fravalgt, hvis en etniker eller ikke-hvid står på spring.

Den racistiske og etniske regel vil naturligvis favorisere venstrefløjens partier, som i særlig grad tiltrækker muslimer – for det er jo dem, sagen handler om. Dermed vil det danske retsvæsen, som i forvejen er gennemsyret af venstrefløjsideologi, få et yderligere venstrenøk. Snart kan danskerne risikere at blive dømt af domsmænd, der er tilhængere af en helt anden retsorden end den danske. Som bekendt går 77 pct. af de herboende muslimer ind for at erstatte dansk lov med sharialoven, og det kan næppe undgå at præge deres kendelser.

Hvordan vil man i øvrigt finde ud af domsmandskandidaternes race eller etnicitet? Skal danske statsborgere – som det sker i USA – udfylde erklæringer om, hvordan de vil tituleres? Altså er man f.eks. sort, hvid, brun, asiat, inuit, hjemmetysker, færing, transkønnet, homoseksuel eller muhamedaner.? Og hvad skal man gøre med folk, der tilhører flere racemæssige eller etniske grupper. F.eks. en transkønnet bornholmer, der er gået over til islam, og som identificerer sig som indianer? Alt skal skrives ned og gemmes i det fagre nye Danmark.

Hvem har mon bestemt, at vi skulle gå over til amerikanske forhold? Er det vedtaget i Folketinget, eller er det bare noget, som venstrefløjens højborg, Justitsministeriet, har fundet på?

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
1 month ago

Forleden brændte Rasmus Paludan endnu en koran af. Lars Løkke Rasmussen ham for “stærkt afvigende” andre kaldt Paludan for “islamofob”, og som altid forsøger f.eks. islams politisk/ideologiske vinge at kræve særrettigheder, som forbud mod at brænde koraner af og censur af islam-kritik. Det er der til gengæld ingen, der kalder f.eks. Erdogans udtalelser et udtryk for “muslim supremacy” eller “herrefolksmentalitet” – eller betegner emigrationen og udvidelsen af Muhammed og koranens områdes overherredømme – Dar ul islam – for ønske om Lebensraum. Der er heller ingen – snarere tvært imod – der ser Lars Løkke Rasmussens udtalelser som udtryk for dhimmi-mentalitet.… Read more »

Limewood
Limewood
1 month ago

Måske skulle man genkalde sig EUs daværende Sikkerheds og Udenrigs-“ministers” ord på en konference “Call to Europe V: Islam in Europe” i juni 2015:   Islam holds a place in our Western societies. Islam belongs in Europe. It holds a place in Europe’s history, in our culture, in our food and – what matters most – in Europe’s present and future.” og “I am not afraid to say that political Islam should be part of the picture. Religion plays a role in politics – not always for good, not always for bad. Religion can be part of the process. What makes the difference is whether the process is… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Tro mig, vi har ikke set det værste endnu.
For dem som tror, at det en dag bliver bedre, det gør det ikke.

En gåde: Vestens frivillige selvødelæggelse
En gåde: Vestens frivillige selvødelæggelse
1 month ago

Spådom:

Hvis de woke, de røde, de radigale, de rabiate
og de krænkelsesparate får magt som de har
agt, vil vi få et fuldstændig grotesk samfund.
Hvor staten og kvinderne styrer og bestemmer
alt, mens mændene er reduceret til skaffedyr
og dresserede pudler, der blot har at adlyde.
Staten vil overvåge alt, og den vil være med
i hjemmet og helt ind i soveværelset. Kun lidt
senere vil staten gå amok, blive totalitær og
begynde at udrydde borgerne.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x