21
feb
Seneste opdatering: 21/2-23 kl. 1151
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We have the best journalists, money can buy”

England har lige haft en sag, der er parallel til Ny Borgerliges med Henriette Ergemann. Den konservative Andrew Bridgen havde udtalt, at Covid vaccinerne forårsager Myocarditis og at de er den værste forbrydelse imod menneskeheden siden Holocaust.

Først fald pressen over ham, og derefter  hans parti, der afsatte ham som ‘chief whip.’ SĂĄdan er sandhedens vilkĂĄr i Europas ‘demokratier,’ og pressens rolle er at komme løbende som brandslukker hvis der er en enkelt politiker, der skulle komme til at sige noget sandt om det folkemord,  pressen nu selv er blevet medskyldig i. Bridgen lader sig nu ikke gĂĄ pĂĄ af det, og han er yderst velinformeret om vaccinerne af en politiker at være. Bedre end Ny Borgerlige. Hans parti prøvede at betale ham for at holde mund, men han tog ikke imod det.

Har Europa overhovedet et fungerende demokrati og en fri presse længere? Mit svar er kendt, og det er ‘nej.’ Jeg tror og hĂĄber vores medier er ved at begĂĄ selvmord, at folk af hele deres vaccinebehandling (og Ukraine og Trump) har lært, at denne presse fjerner sig mere og mere fra egentlig journalistik. Den fortjener at gĂĄ under og genopstĂĄ i en brugbar form. At blive fjernet og erstattet, som nazipressen blev efter 1945. Den er uhelbredelig syg, og ingen der stat der vil sine borgere vel, ville financiere sĂĄdan noget.

I øjeblikket kan man følge Berlingske propagandere for den yderst tynde mulighed, at USA ikke saboterede Nord Stream. Det er politisk ønsketænkning, og hvad kommer det deres fĂĄ læsere ved? –  Dominique Samuels er  politisk kommentator

Delingpole: Ed Dowd

Det største cover-up, vi har set i vores liv

I London har der været en stor offentlig forevisning af Mark Sharmans vaccinedokumentar “Safe and Effective. A second opinion” Her var Delingpole ordstyrer og blandt andre Michael Yeadon deltog. Her pĂĄ Rumble og her pĂĄ Bit Chute.

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
9 months ago

Ja der er grund til at kigge sig over skulderen, nĂĄr globalisterne begynder at udbrede rygter om, at du er “selvmordstruet”…

Benny Smed
Benny Smed
9 months ago
Reply to  Margrethe

Har Andrew ogsĂĄ sagt det?

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Benny Smed

Gør de injektioner, at en vis procentdel fuldstændig mister evnen til selvstændigt at forbinde punkterne, understøtter de en generel fordummelse, eller var nogen bare født sådan før de lod sig injicere?

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago
Reply to  Margrethe

Nej de gør ingen forskel. Langt de fleste danskere, ca. 90 %, også før terapien, kunne og kan ikke tænke en eneste selvstændig tanke. De interesseres sig hverken for kultur, politik, historie, økonomi, dannelse osv. Det, som optager dem er derimod, telefoner, sofa, pizza, burger (leveret til døren), tatoveringer, hårforlængelse, falske øjenvipper, internetcasino, reality, streaming af serier, strakslån, små hunde, gerne med underlige næser, piercing, hårfarvning mv.

Du kan ikke forvente noget fra den gruppe.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har spekuleret over det samme. Jeg oplever , at mennesker jeg har kendt i 20, 25 ,35 ĂĄr ændrer sig personlighedsmæssigt. Og JA , de virker dummere end jeg har kendt dem . Mere banale i personligheden . og uden den refleksion og dybde jeg normalt forbinder dem med. Men traumatiseringer kan ogsĂĄ bringe tilsyneladende eller foreløbige personlighedsforanringer i spil . Hvor det mĂĄske ikke bliver varigt . Men noget skal falde pĂĄ plads før en fordøjelse eller videre refleksion vinder indpas. Det tager tid. Men det jeg oplever her , – er en slags “klangløshed” i kontakten .… Read more »

Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
9 months ago
Reply to  Margrethe

Den typiske dansker finder sig i alt, interesserer sig ikke særlig meget for politik, og har ikke noget stærkt sammenhold med andre nĂĄr det gælder fædrelandets og kulturens overlevelse. Det betyder at politikerne betragter danskerne som stemmekvæg. De har ingen respekt for den brede danske befolkning. NĂĄr sĂĄ vores land af kortsynede korrupte politikere og tĂĄbelige pladderhumanister overbefolkes med islamister og jihadister der ikke finder sig i ret meget, som gĂĄr vildt meget op i politik, og som har et stærkt sammenhold nĂĄr det gælder om at skaffe sig magt og endnu mere magt, sĂĄ har man opskriften pĂĄ det… Read more »

DK: bananstat, galehus og kopi af Afrika
DK: bananstat, galehus og kopi af Afrika
9 months ago

Det er slemt nu, men kan snart blive endnu værre: Centralbankerne forbereder sig pĂĄ at erstatte alle kontantpenge med digital valuta. Derefter kan alle styres ligesom borgerne i Nordkorea. Har du ikke fĂĄet dit syvende booster-stik, spærres din konto og du har ingen penge til mad og husleje. Man har i EU godkendt insekter i mad. Insekt-rester kan tilsættes alle slags mad. Det er pĂĄvist at insekt- mad kan nedbryde folks helbred. Der kan oprettes et tyranni der kan gøre millioner af menneskers liv til et helvede. Se webstedet StopWorldControl. Her stopper det ikke. Der er ogsĂĄ planer om at… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

Ja dette kombineret med biometrisk identifikation ved betalinger bliver det sidste søm til vores ligkiste.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
9 months ago

Fremragende beskrevet. Det totale (totalitære) digitale tyranni stĂĄr lige for døren og du beskriver det fremragende. Desuden analyseres den kommende realitet for befolkningen med sætningen: “Politikere, indvandrere, co2-tosser, perverse og ekstreme typer samt aggressive woke kvinder skal være den nye overklasse”. Det er- igen- fint analyseret- og vi kan dertil tilføje hidsige og skingrende ekstremistiske, hjernevaskede woke-børn til overklasse-gruppen. Egentlig er den beskrevne situation vel allerede en realitet? Og vi mangler kun “fjernelsen” af de resterende etniske europæeres voksne og ældre generationer, som kan huske hvordan individuelle borger-og frihedsrettigheder er afgørende for et samfund til at kunne fungere, for at… Read more »

DK: bananstat, galehus og kopi af Afrika
DK: bananstat, galehus og kopi af Afrika
9 months ago

Noget som ogsĂĄ er ved at blive realiseret, er EU-krav til folks boliger, som vil kunne ruinere hundredtusindvis af danskere, eller som vil drive dem fra hus og hjem. Et nyt EU-direktiv vil med eet slag kunne gøre tæt pĂĄ 800.000 danske hjem umoderne/forældede/ulovlige. Eller boligejerne skal bruge kæmpebeløb pĂĄ at fĂĄ boligen til at leve op til visse co2-standarder. Der er jo ogsĂĄ planerne om at gøre livet sĂĄ dyrt, besværligt og farligt som muligt for danskerne. I co2’s og klimaets navn vil man forbyde benzin- og diesel- biler, selvom PragerU og mange andre har pĂĄvist og bevist at… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

Det er godt du henleder opmærksomheden pĂĄ de vanvittige isoleringskrav. Det har været omtalt pĂĄ MSM men nu er der stille om det igen. Stilheden betyder ofte at der arbejdes pĂĄ at realistere det. Som du selv er inde pĂĄ sĂĄ handler denne omstilling i virkeligheden om at gøre os fattige, ejer intet og er glad, som vi sĂĄ ofte har hørt det formuleret. Derfor er ideen med isolering jo helt i trĂĄd med dette princip, ligesom vores diesel- og benzinbiler skal gøres ulovlige og dermed værdiløse. Vores aktiver bliver vætrdiløse lige mellem hænderne pĂĄ os. Hvad angĂĄr transport og… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

Jeg var lige inde og se pĂĄ hvordan forslaget til reglerne er udformet. Princippet bliver, at opfylder huset ikke et givent energikrav sĂĄ bliver det ikke muligt at bo i huset. Med andre ord sĂĄ bliver huset ulovligt til beboelse. Energikravene vil blive skærpet med ĂĄrene sĂĄledes at i ĂĄr nul skal der gælde et sæt grænser, som sĂĄ strammes frem mod 2050 hvor vi jo skal være co2 neutrale. Hvad reglerne endnu ikke siger er hvorledes man vil straffe de ulydige slaver, som ikke kan eller vil opfylde kravene. Ligeledes forholder man sig ikke til fredede ejendomme, som man… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

I Sverige er de mestre i denne disciplin. “Selvmord”, “trafikuheld”, bagvaskelse osv. Et eksempel pĂĄ dette er sagen om Jerry Martinger, jurist og tidligere anklager, politiker mv. som pĂĄ grund af forskellige ytringer som magthaverne ikke kunne lide mistede hele sin karriere. I en mærkværdig retssag blev han dømt for at have chikaneret en masse tilfældige borgere ved at ringe til dem og svine dem til. Personer som Martinnger ikke kendte eller havde nogen tilknytning til. Dommen medførte at Martinger mistede sin plads i Rigsdagen da han ikke længere var værdig til at sidde der og dermed lĂĄ hele hans… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

O:T: Der er et fint interview, med Kent Ekeroth pĂĄ Swebb TV.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Nielsen

Ja , jeg har set det ogsĂĄ . Det er et godt interview . Og opmuntrende.

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Jeg har sagt det før, men det fortjener gentagelse:
“LUK de såkaldte journalistuddannelser”.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Related:
Dustin Nemos
DustinNemos
38933 subscribers

JAMES O’KEEFE RESIGNATION SPEECH AT PROJECT VERITAS
https://www.bitchute.com/video/CHEHIRCQdRQg/

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x