17
mar
Seneste opdatering: 17/3-23 kl. 1415
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordeuropas største solcelleanlæg, Hjolderup Mark vest for Aabenraa

Af Lars Hedegaard

I går hørte jeg ganske tilfældigt i radioen, at nogen, der kalder sig EU, vil gøre det nemmere og hurtigere at opføre vindmølleparker og solcelleanlæg. Det er tydeligvis meningen at bruge en stor del af Danmarks areal til disse naturoplevelser. Men, som en journalist i Bruxelles bemærkede, er store danske områder blot udlagt til landbrug og derfor kedelige at se på, så de nye naturmonstre vil bare gøre det mere tillokkende at bevæge sig i det fri.

Det lyder alt sammen betryggende, men efterlader et par spørgsmål: Præcis hvem er EU, som nu vil planlægge Danmarks arealanvendelse? Der ligger nogle grimme bygninger midt i Bruxelles, som lyder navnet EU, men endnu kan huse vel ikke træffe afgørelser om noget. Det må være nogle mennesker inde i husene, der vil bestemme. Er det nogen, vi har valgt til at diktere, at danskerne skal have garanteret udsigt til glas- og metal-gespenster, uanset hvor vi befinder os i landskabet? Og i givet fald, hvornår har vi valgt dem?

En gang imellem får vi lov at stemme på en flok danske amatørskuespillere, der kalder sig politikere, og lader som om, de har noget at skulle have sagt. Når de så er installeret, skynder de sig at overlade så mange beslutninger som muligt til nogle kæmpe-blæksprutter med navne som EU, WHO, FN og WEF, der æder alt omkring sig.

Hvor længe kan det mon fortsætte, før fornuftige danskere finder ud af, at der ikke er grund til at spilde tid på at stemme på de overbetalte pauseklovner, der kalder sig Folketinget?

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, pĂĄ vej i massegraven
Danmark, pĂĄ vej i massegraven
1 year ago

Det mĂĄ jo efterhĂĄnden stĂĄ klart for de fleste, at EU er en kriminel organisation.

Solceller er en større katastrofe end møllerne. Kæmpe arealer af god landbrugsjord tages ud af drift. MĂĄlet er ikke “grøn” energi men fødevaremangel.

Vi skal reduceres pĂĄ den ene og den anden mĂĄde.

Last edited 1 year ago by Danmark, pĂĄ vej i massegraven
Piotr
Piotr
1 year ago

Præcis! Plastre hele fædre landet til med solceller, sĂĄ kan vi samtidig blive landbruget kvit! Der faktisk fødevarer mangel mange steder i verdenen, men “vi” vil hellere sætte solceller op pĂĄ god landbrugsjord. Hvad fanden er der i vejen med de idioter inde pĂĄ hoPPeBorgen? Der er hustage pĂĄ offentlige bygninger “en mass” i byerne der kan de sætte deres skide solceller, og i øvrigt ogsĂĄ der strømmen anvendes. Ellers, høre solceller hjemme i Sahara! Der kan idioten DanJ sĂĄ producere sin PowerX. HVor svært kan det være? Se for H…….. sĂĄ at komme i gang SeaBorg om minireaktorer, et… Read more »

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
1 year ago
Reply to  Piotr

Man kunne ogsĂĄ sige: Kommunistborgen kommer og tager dig.
For de sidste 25-35 ĂĄr har den ikke bestilt andet end at under-
grave danskernes livskvalitet og fremtidsudsigter. Og selv de
nyere partier, DF, NB, DD og især M virker tamme og egoistiske,
eller de er hoppet med på klima-løgnen og co2-hysteriet.
Se Dan Christensen herunder.

Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
1 year ago

Regeringens mĂĄlsætning 260 km2 solceller og >10.000 vindmøller fordelt pĂĄ hav og land. Tror næppe det kommer til at ske – ingen lande evner økonomisk betale prisen og nægter ødelægge tusindevis km2 natur. Flere og flere erkende det “grønne”helvede-løgnen, samt CO2´s pĂĄvirkning reelt er helt uden betydning, jo mere CO2 jo mindre pĂĄvirkes temperaturen i dag v/415 ppm blot 2,1% mens den usynlige vanddamps pĂĄvirkning >90%. Prisen for driftsklar havvindmølle USD 6.041 pr. KW, dvs. en 10 MW mølle koster 423 mio. kroner, hertil ĂĄrlig vedligehold USD115 pr. KW dvs. samme mølle 8,05 mio kroner pr. ĂĄr. Hertil ned-gravet/spulet kabelforbindelser… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis man vil vide lidt om hvor megen skade såkaldt grøn energi gør på kloden, skaal man se filmen Planet Of The Humans. Det skulle vi kræve af de lede sataner der sidder i Bryssel og feder den på andres bekostning. Med de tossede Thunbergske idéer, vil de ødelægge nærmest alle habitater for dyr såvel som for mennesker. Og nej det nytter ikke at sige Gud tilgiv dem, thi de ved ikke hvad de gør. De er ganske simpelt ved at ødelægge alt liv på jorden.
https://www.bitchute.com/video/KQnVEMOOYuJd/

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ursula von der Leyen er gift med en covidvaccineproducent, hvilket forklarer næsten alt i den retning. Hvem der nede i betonen er gift med en solcelleproducent? At plastre et af de mindst solbeskinnede pletter på jorden til med solceller, kunne Mao ikke have udtænkt bedre.

Utænkelige ting sker når tankeløse styrer verden
Utænkelige ting sker når tankeløse styrer verden
1 year ago
Reply to  Margrethe

De co2-religiøse og de klima-korrupte forstår
virkelig at fĂĄ det maksimale ud af klima-“krisen”.
Man kan fĂĄ plastret det meste af Danmark til
med gigantiske vindmøller, solcelle-parker og
ulovlige huse. (fordi de iflg. EU skal isoleres
for milliarder af kroner). Oveni kan man over-
svømme landet med el-biler og klima-flygtninge
fra Afrika. Yderligere kan man skræmme folk
til at stemme på røde partier, fordi de lover at
de er dem som vil kæmpe hårdest for at frelse
folk fra at blive overfaldet og dræbt af slemme
og blodtørstige co2-molekyler.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

EU kommer og tager dig og nĂĄr EU har taget dig, bliver du udplyndret, hjernevasket, censureret og korrekset; som ekstra gratis service ogsĂĄ nedgjort og forhĂĄnet. Som kompensation for lidelserne, sørger EU for at udskifte dig med tiggere og socialnassere fra verdens sociale skraldelande, med indbygget had til alle hvide mennesker. Bagefter trøster EU dig med, at du som belønning for dine ofre bliver æresindbygger i verdens største humanistiske stormagt – større end Sverige! Udnævnelsen til æresindbygger vil dog først ske posthumt. EU skal nok sørge for, at du hurtigt bliver ‘posthum’ – for din bortgang skal give plads til… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis du ser omkring 56 minutter inde i filmen jeg smed et link til, kan du opleve hvad “grøn” er. Det er en forbandet løgn, som mange har udtalt, efter at miljøbevægelser og Ida aukens bekendte f.eks richard branson og Harare israeleren, som siger at “vi” snart vil være i stad til at hacke den menneskelige krop.
Men der er i hvert fald syn for sagn, hvordan vores dyrs skæbne udspiller sig, nĂĄr “grøn” energi udfoldes.

bremsen
bremsen
1 year ago

hvor meget har vrede indlæg nogensinde ændret noget, I får luft for jeres berettiget frustrationer, og I kan ikke stemme jer til noget bedre, der kun en vej revolution.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg forstår ikke hvorfor at det er sådan at forskellige organisationer skal bestemme hvad vi skal kunne se fra vores vinduer. Jeg tænker her i den forbindelse på solcelle anlæg og vindmøller som vi ved, ikker er særlig optimale hvad angår energiforsyning.
Ja nu er der indført en ny lov, som yderligere kan strække folks mulighed for at anke de beslutninger som træffes angående etablering af sådanne anlæg i nærheden af ens hjem samt kirkebygninger. Jeg synes ærlig talt at det er noget svineri.

SkĂĄning
SkĂĄning
1 year ago

Om det inte redan är för sent, sĂĄ är det enda svaret kolkraft och möjligen oljekraft, tills en masspark av kärnkraft kan vara pĂĄ plats (igen). Skit i net zero för tillfället. Det finns ingen anledning för Europa att miljönojja sig ner i fattigdom, när vi är sĂĄ lĂĄngt efter Kina, Indien och även USA, att vĂĄrt bidrag till CO2-utsläppen är negligerbara. Alla tillfälliga lösningar mĂĄste finnas pĂĄ bordet. Naturgas är heller inte “förnybart”. Innan nya alternativ som fusion finns pĂĄ plats, stavas svaret kärnkraft, och eftersom det tar sĂĄdan tid att fĂĄ pĂĄ plats, sĂĄ mĂĄste vi lĂĄta Greta… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Der vil sikkert være borgere, som forhindrer byggeriet af vindmølleparker og solcelleanlæg

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Rettelse, stække!.

dunk
dunk
1 year ago

Sikke noget svineri, oedelaegge god lanbrugsjord med noget der virker af og til,set herfra i midten af firserne,hvad er det for personager der sidder paa Christiansborg,tilsyneladende en samling uvederhaeftige uinformerede slapsvanse,der kryber i skjul bag EU paabud hvergang de skal staa op for Danmark som de er valgt til at goere,maaske er de ikke uinformerede,men det er jo et fedt job, saa vi spiller med og saa skidt vaere med landet.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

THE CLIMATE CULT – TUCKER CARLSON
https://www.bitchute.com/video/HYYGqihII1Vj/

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x