28
mar
Seneste opdatering: 29/3-23 kl. 1524
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indvandrere snart i majoritet i Stockholm og Gøteborg. I hele landet er andelen 34.62%.

Vi er nogle, der har advaret mod dette i 15-20 ĂĄr. For hver dag der gĂĄr, bliver det sværere og sværere at undgĂĄ, og man kan høre Lennart Mattikainen og Jan Tullberg (min 6:00) udmale, hvad det kommer til at betyde for dem. “Der tegner sig en meget mørk fremtid, hvis dette ikke undgĂĄs.” Mattikainen gør opmærksom pĂĄ, at han i ĂĄrtier har hørt indvandrere udtale, “at de vil overtage landet.” Det er sĂĄledes usandsynligt, at svenskerne skulle undgĂĄ en kamp om landet. “NĂĄr vi nĂĄr 50%, er det for sent.” (Jan Tullberg.)

Det er nu, Sveriges næste mange hundrede år afgøres

Nu kan minoritet ikke udskydes ret meget længere, hvis det skal undgås. Det er nu, de næste mange hundrede år afgøres. Svenskere udgør to promille af verdens befolkning, skal de findes i fremtiden?

Der er kommet nye tal fra SBC, der viser at 3 verdensindvandrere snart er i majoritet i alle tre store byer. Gunnar Sandelin forklarer demografien i videoen, og den alternative presse skriver om tallene. MSM gør ikke, de lader Medelsvensson glide videre mod den skæbne, de har beredt ham. Enten ønsker de den situation, eller også må det bare ikke afsløres, hvad de har gjort. I Malmö har 56,5 prosent innvandringsbakgrunn. Stockholm og Göteborg nærmer seg 50 prosent.

Velfærdsstaten nærmer sig, hvad den kan bære. Tidspunktet nærmer sig, hvor der ikke længere er rĂĄd til at udbetale socialhjælp til hundredetusinder indvandrere. Alle mĂĄ arbejde for at fĂĄ hjælp.  –   Invandrare snart i majoritet i bĂĄde Stockholm och Göteborg

Ideologien var, at afskaffe nationen, og det er lykkedes vældig godt

“Natio” = fødsel pĂĄ latin. Mennesker der bor der, hvor de er født. Uden et folk, ingen nation. Uden en nation intet folk og ingen folkelig, politisk magt. Den politiske magt kan derefter overgĂĄ til andre dvs. EU, FN og globalister, der arbejder for en verdensregering.

Sveriges historie som “FN-landet” er lang under den sĂĄkaldte “neutralitet.” Derfor er de foran i afskaffelsen af sig selv. De der har stræbt efter dette, ønker ikke at stĂĄ frem, de protestererer og kalder denne statistik for “højreekstrem.” Hør og læs Ekeroth: ”I stollevänsterns värld är matematik högerextremt”

Folkutbytet i Sverige fortsätter i rasande fart. Nu har 35 procent av hela befolkningen utländsk bakgrund – och snart är denna kategori i majoritet i alla rikets tre största städer.

Finsk forskare: Då blir svenskarna minoritet i sitt eget land. Det är Expo-grundaren Tobias Hübinette, idag vänsterextrem rasforskare, som har tagit fram de nya siffrorna och sprider dem i triumf.

Enligt siffrorna från SCB hade vid årsskiftet 34,62 procent av Sveriges invånare utländsk bakgrund max en generation bakåt. Det handlar alltså om första eller andra generationens invandrare med minst en utländskt född förälder.

I den tredje största staden, Malmö, är sedan tidigare de med utländsk bakgrund i majoritet. Den 31 december 2022 var andelen uppe i 57,54 procent. I Göteborg och Stockholm var motsvarande siffra vid årsskiftet 47,96 respektive 45,43 procent.


Invandrare snart i majoritet i både Stockholm och Göteborg

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Siffrorna en ting, virkeligheden en helt anden, de fleste er socialister og globalister, selv vores egne kvinder faldt os brutalt i ryggen, vi er derfor ikke ret mange tilbage, nærmest kun en parentes i statestikken.
.

,

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Lad lortet brænde.. Anarki og ragnarok er fremtiden. Folk har stemt! SpørgsmĂĄlet er hvordan du har tænkt dig at tilpasse dig? Vil du være slave eller eller kæmpe! Beslutningen kan ikke vente til efter x-factor eller den store bagedyst! Det er NU! Eller rettere for 40-50ĂĄr siden, da galskaben startede… Men siden har man naivt hĂĄbet pĂĄ at galskaben ophørte, eller at der kom nogen voksne mennesker pĂĄ banen, og bankede noget sundt fornuft, viden og logik ind i i hovedet pĂĄ især det politiske og medieskabte verdensbillede. Idag føler jeg mig ikke bare naiv… Men dum og samtidigt holdt… Read more »

Snart kan slutspillet om danskernes fremtid begynd
Snart kan slutspillet om danskernes fremtid begynd
1 year ago
Reply to  Mads kering

Man behøver ikke være dum, selvom man forventede at noget fornuft ville indfinde sig efterhĂĄnden som det blev mere og mere tydeligt at det var idiotisk at overbefolke landet med stridbare fremmede fra afrikanske og arabiske omrĂĄder. Selv ganske intelligente danskere troede ikke at politikernes idioti var helt uden grænser. Det viste den sig sĂĄ at være. Det var ogsĂĄ svært at tro pĂĄ at politikernes lyst og evner til forræderi var lige sĂĄ ubegrænsede, sĂĄ de nu er endt pĂĄ samme mĂĄde som de røde og brune fascister i Sovjet og Tyskland under Stalin og Hitler. I dagens Danmark… Read more »

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til s
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til s
1 year ago

Det er ikke værd at beskæftige sig med, det er gamle nyheder. Når perkerne vælter ind og avler som rotter ja så -surprise- kommer de på et tidspunkt i flertal i forhold til svenskerne, der avler lidt. Det behøver man ikke være professor for at forstå.

Lad nu bare svensker gøre som de vil, de er en dødskult som også vi danskere, bare 8 år foran.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

NĂĄr nu islamonasserne kommer væltende herop i store mængder, giver det plads til, at de tilbageblevne i taberlandet kan yngle sĂĄ meget mere – og det gør de sĂĄ. De nassere, som de vestlige lukker ind, vil bidrage i stort omfang til arbejdsløsheden, til klimabelastningen og rovdriften pĂĄ naturressourcerne, fordi nasserne skal op pĂĄ Vestens sociale standard. De fĂĄr fri adgang til lægehjælp, skolegang, uddannelse, beklædning, transport og underholdning. Oven i købet skal det altsĂĄ være en kulturberigelse for værtslandet, at indbyggerne skal tvinges til være i stue med aggressive numseløftere og kopiere deres bizart afvigende religiøse udskejelser. Det billigste… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Støjberg beskyldte Løkke for at svigte linjen i udlændingepolitikken. Løkke kaldte Sossernes idĂ© om et modtagecenter i eksempelvis Rwanda for “symbolpolitikkens overmand – men jeg stĂĄr fuldstændig pĂĄ mĂĄl for, at man søger asyl fordi der er en særlig situation; ændrer den sig, skal man ud”. “Det kan bare ikke være sĂĄ hĂĄrdkogt et synspunkt, for sĂĄ har man et hjerte af is, hvis man ikke ogsĂĄ kan se lidt praktisk pĂĄ det”, siger Løkke. Løkke og resten af tosserne pĂĄ Chr.borg kan se det praktiske i, at Danskerne belemres med islams svinerier og skal udskiftes med islamister; ellers har… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Den globale landsby, = utopi!.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til a
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til a
1 year ago

EU ønsker åbenbart ikke at stoppe indvandring fra de varme lande, da intet er sket siden 2015 hvor vi modtog store mængder hjernekiruger fra blandt andet Syrien og Eritrea mv.

Det er nu ikke længere nok at begrænse indvandringen, der skal et totalt stop til, uanset om vi taler om almindelige “flygtninge”, kvoter eller familiesammenføring.

Yderligere er det nødvendigt at begynde tvangsudvisning af herboende negre, arabere, muslimer, fratagelse af opholdsbeviser og statsborgerskaber.

Samtidig skal EUs ydre grænser lukkes hermetisk.

Dette er eneste løsning, som desværre ikke kommer til at ske.

Forbered jer derfor pĂĄ det totale kaos, hvis man kan.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x