6
apr
Seneste opdatering: 6/4-23 kl. 2327
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I hele MSM er rubrikken: Anti-vaccine activist Robert Kennedy Jr announces run for president De statstro medier tør endnu ikke forlade den løgn, de er blevet pålagt. For hver dag der går, diskvalificerer de sig mere og mere. Vi kommer se dem på et tilbagetog fra massemordet, der er synkront med politikernes. Er man demokratisk indstillet, må man ikke håbe, det går godt for dem, men samtidig frygter man endnu en død Kennedy, der har sat sig op imod den dybe stat. I Kennedy’s egen The Defender skriver han:

“My top priority is to end the corrupt merger between state and corporate power that has ruined our economy, shattered the middle class, polluted our landscapes and waters, poisoned our children and robbed us of our values and freedom.”

“After carefully reviewing the science, it was clear to me that vaccines and other toxic environmental exposures were inextricably linked to rising rates of autism, allergies, autoimmune disorders and a host of other conditions.

“I knew I could never turn my back on the children and families so profoundly affected by these exposures. My commitment to health freedom, preventing future injuries, unmasking those responsible and holding them accountable will never diminish.”
CHD Founder Robert F. Kennedy, Jr. Files to Run for U.S. President.

Gå ikke glip af Kennedy’s seneste med Sasha Latypova: Robert F. Kennedy Jr & Sasha Latypova Say the COVID Vaccines Were a ‘Huge Military Operation’


Det er blevet Skærtorsdag hele året 

Vi må holde op med at tale om ”den frie verden”

Af Lars Hedegaard

Skærtorsdag er måske en passende anledning til at se de seneste mange årtiers tildragelser ud fra et større perspektiv, end vi normalt har for vane.

Hvad er der egentlig sket siden 2. Verdenskrig sluttede i 1945? Hvilke fundamentale ændringer kan man pege på, som vil få konsekvenser langt ud i fremtiden?

Umiddelbart vil mange nok hæfte sig ved afslutningen på Den Kolde Krig i 1989-1991 med Sovjetimperiets undergang og det amerikansk-ledede Vestens tilsyneladende sejr over kommunismen og det håb om en fri og demokratisk fremtid, som det affødte. Men sådan skulle det ikke gå. Som krigen i Ukraine demonstrerer, lever konflikten mellem USA og NATO på den ene side og Sovjetunionens efterfølger, Rusland, og dets allierede, på den anden, i bedste velgående. Afspændingen i 1990’erne viste sig at være et kortvarigt pusterum, og i dag er Den Kolde Krig blevet afløst af en varm.

Desuden indvarslede Sovjetunionens sammenbrud ikke frihedens triumf over kommunismen. Tvært imod har det rabiate venstre år for år styrket sin indflydelse i Vesten, som den yderste venstrefløj i dag kontrollerer. Om fortalerne for denne venstrefløj kalder sig socialister, liberale eller tilmed konservative, har ingen realpolitisk betydning. Det er handlingerne, man skal se på, og ikke markedsføringen.

En nøgtern betragtning af det, som de gamle kommunister i Kreml kaldte ”styrkeforholdet”, viser, at en stadigt mere rabiat venstrefløj sidder på alle samfundets vigtigste institutioner: medierne, uddannelsesinstitutionerne, de dominerende gigantvirksomheder og kapitalkoncentrationer, retsvæsenet, den offentlige administration og langt de fleste politiske partier – uanset hvad de kalder sig. I Danmark gør det f.eks. ingen reel forskel, om den ene eller anden ”blok” sidder i regeringskontorerne.

Venstrefløjens næsten totale kontrol over staten og de vigtigste internationale institutioner så som EU, NATO, FN og WHO indebærer, at vi må holde op med at tale om ”den frie verden”. De lande, der engang smykkede sig med dette navn, ligner i stigende grad den verden, der engang blev kaldt ufri.

Tag USA, hvor den herskende venstrefløj, som også omfatter dele af det republikanske parti, er i fuld gang med at undergrave demokratiet og retsstaten. Et populistisk oprør anført af Donald Trump er slået til jorden, og lederen er arresteret på opdigtede anklager. Op mod halvdelen af den amerikanske befolkning vil nok prøve at sætte sig til modværge mod den tyranniske statsmagt, men udsigterne er ikke gode.

El Salvadors præsident, Nayib Bukele, gav for et par dage siden den mest rammende kommentar til de nylige begivenheder i USA. På Twitter skrev han:

”Man kan tænke, hvad man vil, om tidligere præsident Trump og grundene til, at han er blevet anklaget. Men forestil jer, at dette skete i ethvert andet land, hvor en regering arresterede den ledende oppositionskandidat. De Forenede Staters evne til at bruge ”demokrati” som udenrigspolitik er borte.”

For at befæste sin magt har venstrefløjen vist sig villig til at bruge alle midler – lovlige som ulovlige. Blandt de absolut vigtigste midler har været at tvangsopløse de nationale befolkninger gennem uhæmmet tilvandring af kulturfremmede, som med garanti aldrig bliver ”integrerede”, og som derfor til stadighed vil tjene som statens klienter og stemmekvæg.

Vi går desværre tunge tider i møde.

4.4 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rødradikal politik er en almindelig dødsårsag
Rødradikal politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago

De nationalkonservative, de ægte borgerlige og de vågne borgerlige har været alt for få i fem-seks årtier. Dem som lod sig besnakke, feminisere og korrumpere udgjorde det store flertal. Nu kommer de til at ligge som de selv har redt. De danske mænd er siden 1970 forvandlet til vatnisser, tøffelhelte og dresserede tøsedrenge der finder sig i alt. De har fundet sig i det marxistiske terror-regime som de rabiate feminister har oprettet på familie- skilsmisse- og børneværns området. Mændene er til grin, de behandles som værdiløse, overflødige og mindreværdige. For de røde feminist-bureaukrater er de white trash. Mændene finder sig… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

HU – hej hvor det kører for de transpædoislamforherligende svin, der driver Vesten i disse tider. På Twitter blev vi transfober skældt hæder og ære fra, fordi vi havde en kritisk blik på dragtransoplæsning af historier for børn på bibliotekerne. Hvem kunne da have noget i mod så harmløs, og tolerant en handling? Som jeg skrev der inde, nazisterne lavede også suppekøkkener for de fattige i bedste Frelsens Hær stil. Hvem kunne da formaste sig til at have noget mod det? Next levet på denne glidebane: Kunst i Paris, der viser et bagbundet barn, der leverer oralsex til en voksen… Read more »

Kunst hvor barn tvinges til oralsex med voksen mand.JPG
Rødradikal politik er en almindelig dødsårsag
Rødradikal politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe har ret. Kommunisterne, de radikale, Kvinfo, LGBTQ+ mv.
skubber Vesten i retning af Sodoma og Gomorra, henimod et totalt
sygt og perverst samfund hvor al moral og etik er afskaffet, og hvor
selv børn ikke kan være i fred. Billedet har intet med kunst at gøre,
og at nogen lader som om det er kunst, viser kun hvor fordærvede
eller mentalt afsporede de er.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det bliver “helt sjovt” om Steens betingede dom bliver udløst af dette billede…

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Trump er bylden i Bidens rumpet, fluen på Pelosi’s suppe, myggen på Halary Clintons arm og demokraternes undskyldning for at smadre den abnorme indretning, som troskyldige danske politikere kalder amerikansk demokrati. I USA kan man ikke se skoven pga. alle træerne – og lighed for loven pga. alle paragrafferne. Derovre kan man altid finde en paragraf til at slå ‘afvigere’ oven i hovedet med – og det gør man så. USA burde indføre Jyske Lov, bare til en begyndelse: “Loven skal tilgodese æren og retfærdigheden, den skal være tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Black Rocks hovedkvarter invaderet i Paris. Må deres hoveder snart rulle…

https://thecountersignal.com/french-protesters-invade-blackrock-headquarters/

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago
Reply to  Margrethe

Black Rock er en del af den dybe stat. Jeg håber der stadig er fungerende guillotiner i Frankrig.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

De går til den i Paris. De hollandske bønder har sat alvorlige spor og grænser i deres “lokale globalister”/ politiskere ved seneste valg. Hvorfor er danskerne så sløve og passive?.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago
Reply to  Dragen

Sofa, pizza, tatoveringer, iPhones, extensions, dagpenge, kontanthjælp, ansættelse hos kommunen,

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Den dybe stat har for alvor været aktiv siden anden verdenskrig. Der går en lige linie fra deres drab på JFK, til bagvaskelsen af Nixon og nu Trump. Vi må medgive at den dybe stat har været dygtig og effektiv. Nu tyder det dog på der kommer modstand. Spændende tider.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Og om nogen så kendte Nixon til den dybe stat. Blandt andet optog han alt fra sit kontor på bånd, 24/7 alt. Det var desværre ikke nok.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Familen Kennedy har en historie som for en stor del består i at minimere staten. Trump nedbragte ganske vit USAs angrebskrige, som Barry Soetoro (den ikke amerikansk fødte mulat, kaldende sig selv Obama) eskalerede til ansolutte højder. Det synes at amerikanske præsidenter, uanset navn og gavn, altid ender med at danse efter Federal Reserves piber, som spiller militarys: Defending Democracy på p.t russisk jord. Medens de komponerer Kina er næste mål. Man kommer i håg Peter Sellers ridende på en bombe i en gammel film. Kom nu bidere Benny Smed.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
1 year ago

“og som derfor til stadighed vil tjene som statens klienter og stemmekvæg.”

Nøjagtig det samme i Danmark – politikerne kan ikke få tilstrækkelig mange muslimer overført til landet selvom alle næsten ved ankomsten kan få statsborgerskab sociale ydelser gratis bolig m.m.. Næsten samtidig meddelte statsminister Mette Fup 2021, at der mangler boliger, agter derfor iværksætte byggeri af 20.000 nye boliger – men nævnte ikke hvor og til hvem. Siden har der været totalt radiotavshed om projektet.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fra Foxnews om Trumps ‘anklager’: (Sixth Amendment = 6’te tillæg til grundloven) — The Sixth Amendment provides in part for the right of a criminal defendant to “be informed of the nature and cause of the accusation; to be confronted with the witnesses against him; to have compulsory process for obtaining witnesses in his favor…” When questioned by a reporter as to what the underlying crime the indictment fails to name is, prosecutor Bragg replied in New York State, he does not have to. “The indictment doesn’t specify it because the law does not so require,” the prosecutor told the… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Alt andet lige må det betragtes som en god nyhed at Robert F Jr stiller op. Jeg forstår ikke rigtig at han stadig tror på at det kan lade sig gøre at få Demokraterne på rette spor med den sindssyge og landsskadelige politik, partiet fører idag. Men tænk, hvis det lykkedes- det ville være den vildeste turnaround af et parti, verden endnu har set indenfor politik, for RFK Jr´s synspunkter ligger jo idag væsentligt til højre for den gennemsnitlige demokrat-vælgers. Og så er han jo en stor forkæmper for alles friheds-, borger- og civilrettigheder, inklusive retten til at bestemme over… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x