8
apr
Seneste opdatering: 8/4-23 kl. 1914
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gud lever i bedste velgĂĄende i skikkelse af det vestlige menneske, som nu er blevet sin egen gud.

Af Lars Hedegaard

Hvis man leder efter de endelige årsager til store historiske forandringer, ender man med at blive gal, for man finder dem aldrig. En del af samfundets mere tænksomme og grublende medlemmer spekulerer, så det knager, over grundene til den almindelige opløsning, vi ser omkring os.

Politikerne, journalisterne og ideologerne taler begejstret om den strålende fremtid, vi går i møde, hvis vi blot følgere deres anvisninger om vejen til et globalistisk tusindårsrige. Gå roligt hen og stem på os, siger politikerne, for så kan I glæde jer til et grønt, pengeløst og kødløst lykkeland styret af de klogeste, mest fremsynede og næstekærlige filosoffer, menneskeheden endnu har udklækket. Og så glemte jeg, hvor godt melorme og kakerlakker smager, samt at mænd nu kan føde børn.

Det meddelte to opbragte kvinder – som de vist nok stadig kalder sig – for ikke så længe siden i Folketinget. De kom fra Enhedslisten og Socialdemokratiet, så de har hjerterne på rette sted og dyb indsigt i de seneste biologiske omvæltninger.

Når verden ændrer sig med lynets hast, som det sker i disse år, begynder folk som sagt at lede efter årsager, og de finder nogle af dem, men aldrig den egentlige. Lad os derfor nøjes med at beskrive situationen og glemme alt om årsagerne.

Det lader til, at alle civilisationer på et tidspunkt mister deres kraft og levedygtighed – et punkt, hvor den kollektive dødsdrift overmanden livsviljen. Der står Vesten i dag. Vi ser mange tegn på det. Måske tydeligst i vestlige kvinders uvilje mod at føde tilstrækkeligt med børn til at opretholde befolkningstallet. Det vil alt andet lige medføre, at mere livskraftige stammer – for tiden fra MENAP-landene og Afrika – strømmer ind og overtager de territorier, som de gamle befolkninger ikke længere vil befolke.

Til at begynde med fik vi at vide, at massetilstrømningen var en berigelse. Ingen tænkte over, at hvis Vesten havde behov for berigelse, måtte det jo skyldes, at vi manglede noget, som de fremmede kunne tilføre. F.eks. mere virilitet, mere opfindsomhed, større optimisme, mere handlekraft – eller hvad det nu kunne være.

Sådan bliver der ikke længere argumenteret – end ikke fra de politikere, ideologer eller kulturpersonligheder – der bandt os den første historie på ærmet. I dag lyder budskabet, at vi må affinde os med vores skæbne, fordi vi ikke kan gøre noget ved den.

Situationen minder ikke så lidt om det vestlige Romerriges fald i 400-tallet. Rom havde ikke længere styrken og måske heller ikke viljen til at forsvare sine grænser, med det resultat at en række barbariske folk – hvoraf nogle havde rod i det nuværende Danmark – invaderede og bemægtigede sig den ene romerske provins after den anden.

Civilisatoriske omvæltninger vil som regel være ledsaget af religiøse. Det er det, vi i dag ser med kristendommens undergang i Vesten. Venstrefløjen fejrer det som en sejr for rationaliteten og progressiviteten over gamle dages væmmelige overtro. Gud er død, sagde 1800-tallets filosoffer, men de tog grundigt fejl. Gud lever i bedste velgående i skikkelse af det vestlige menneske, som nu er blevet sin egen gud. Og som bekendt er Gud almægtig og behøver blot at udstede en befaling, så hersker han over klimaet, naturen og biologien. Når Gud – i skikkelse af Greta Thunberg, Al Gore eller Klaus Schwab – udsteder et dekret om, at mennesket bestemmer klimaet, vil kun et skarn opponere. Og når Socialdemokratiet og Enhedslisten beslutter, at fra nu af kan mænd blive kvinder og omvendt, så er man gudsbespottelig, hvis man afviser den nye rettroenhed.

Under den nye religion vil vi opleve stadigt mere forbavsende tildragelser: Voksne, tidligere mænd, der opfører rituelle sexdanse foran små børn, såkaldte transseksuelle, der overfalder gammeltroende, som bliver ved med at påstå, at den nu afdøde gud skabte mennesket som mand og kvinde, og statsministre, der deltager i gadedemonstrationer til fordel for en række seksuelle eksperimenter.

Foregangslandet er Canada, hvis fascistiske regering nu vil afskaffe ytringsfriheden, fordi man risikerer fornærmelige ytringer mod en befolkningsgruppe, der går under navnet ”2SLGBTQI+”. De er meget farlige og kan finde på hvad som helst, hvis man træder dem over tæerne, men det vil regeringen nu sørge for ikke sker.

Mens Vesten opfører sin dødedans, ser de kinesiske kommunister interesseret til. I Kina skal mænd ikke rende omkring i lyserødt tøj og påstå, at de er kvinder, hvis de vil undgå at ende i en kz-lejr. Og magthaverne i Beijing tæller nu på knapperne, mens de overvejer, på hvilken måde, de skal klemme det sidste liv ud af en vestlig kultur, der har besluttet af gå under.

Lad os glæde os til barbarernes tid, for der er ikke meget andet at glæde sig over.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Vel skrevet Lars HedegĂĄrd.
Det er mærkværdigt som klarsynet bedres med årene, samtidig som de medfødte øjnes syn forsvages.

Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
1 year ago

Fin artikel af Hedegaard, men har dog et par mindre indvendinger. NĂĄr der mangler danske børn og unge, skyldes det tre ting: 1: den kommunistiske børnepolitik som kræver ubekvemme børn aflivet inden de nĂĄr at blive til besvær. Over en million er blevet dræbt inden de nĂĄede at se dagens lys. 2: den kommunistiske familie- politik som belønner kvinder for at opløse familien. Mændene har man gjort retsløse, de er kun pĂĄ tĂĄlt ophold i hjemmet. Børnene bliver i stort omfang gjort faderløse af det skilsmisse-bureaukrati der styres af røde mandsfjendsk kvindesagskvinder og rabiate feminister. 3: Massemedierne, DR, dame- og… Read more »

Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
1 year ago

PS: Hvad angĂĄr den almindelige situation i Vesten, er den vel resultatet af at det er lykkedes marxisterne og kvindesagskvinderne at infiltrere skolerne, kirkerne og massemedierne. Resultatet er at borgerne er kommet til at leve i en komplet løgneverden hvor ideologi, hykleri, manipulation og forfalsket videnskab bortforklarer virke- ligheden. (I England og Sverige har denne taktik været en stor “succĂ©s”) Og pĂĄpeger nogen at visse pĂĄstande er urigtige, overdænges de ikke med argumenter, men med skælds- ord. En gammel gennemprøvet taktik. Da de røde næsten har monopol pĂĄ meningsdannelsen, kan de køre igennem med hvad som helst, og bilde befolkningen… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Tack Lars, det är enklare än så. Det är sättet och möjligheterna SOCIALISTERNA tillskansat sig att utplundra medborgarn på LIV och EGENDOM som gjort grovjobbet, just som var och en sin EGEN Gud.
Jag som min egen GUD har rätt att utplundra min GRANNE med hjälp av en s k RÖSTSEDEL.
Enkelt!

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

ja, vi har sejret ad helvede til. Citat.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

I valget mellem skammen og kampen mod islam, har politikerne valgt skammen og fĂĄr alligevel kampen (Churchill). Vestens dødedans med islam er forĂĄrsaget af 3 uheldige omstændigheder: 1) Vestens accept af ubegrænset indvandring af ‘krigsflygtninge’, uden samtidig isolation af ‘flygtningene’ medens deres ansøgninger undersøges. 2) Ingen omgĂĄende deportation af afviste asylansøgere. 3) Ligestilling mellem asylansøgere, luddovne nassende migranter og danskerne. Dødedansens første trin bestod i ikke at overholde egne krav om skarp og omgĂĄende afvisning af uvelkomne asylansøgere af islamisk observans Det andet trin bestod i total ĂĄbning af grænser for hvilken jihadist som helst der gider smide deres papirer… Read more »

Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
Familie- og børnepolitikken er rådden og pervers
1 year ago

Enig med bĂĄde Dan C. og Hedegaard. Dog er det sĂĄdan
at politikerne ikke bare har ligestillet asylanter og danskere,
nej, danskerne er blevet underordnede i forhold til de dejlige
berigere. Danskerne må om bag i køen når det drejer sig
om velfærd og sundhed, for systemet klassificerer dem nu
som 3. rangs borgere, der kun er pĂĄ tĂĄlt ophold i deres
eget land. Samtlige partier har en fjendtlig eller lunken
holdning til den danske del af befolkningen. Det kan disse
partier slippe afsted med, fordi skoler og massemedier
konstant manipulerer og vildleder deres publikum.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citat: “Barbarerne kommer snart og overtager Vesten”.
Ja – barbererne kommer til bĂĄde Sevilla, Stockholm og Hellerup.
De kommer for at barbere almindelige skatteplagede europæeres tegnebøger – oven i købet hjælper danske socialrĂĄdgivere og politikere villigt til med barbarernes rundbarberinger – de sliber barberernes barberknive godt skarpe.
SĂĄ er den (europæiske) ged barberet – meget mere tæt end godt for helbredet.

Nils
Nils
1 year ago

Mennesket trenger et elevte bud: Du skal ikke skape deg en annen verden enn min.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Ikke blot kommer de, de er inviteret. Der er en gut, som har lavet et par interessante videoer on sin fødeby Krefeld. I dag bor han ikke i Tyskland men i Californien, utroligt valg, men det gør han.

Anyways, som de siger derovre, så spadserer han rundt i Krefeld og der ser mildest talt skidt ud. Han påtaler dog ikke det virkelige problem, men det må man jo ikke på youtube, men jeg synes de to videoer er gode repræsentanter for udviklingen eller afviklingen i Vesten.

https://youtu.be/kT7vQ6_3Bog

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Tak for linket. SĂĄ hans videoer. Fascinerende- og deprimerende. Det er jo den rene elendighed i Krefeld. Og der er tilsyneladende særdeles fĂĄ tyskere, der ønsker (tør?) at ĂĄbne detailbutikker i Krefelds bycentrum. Eller som German In Venice, med lidt sarkasme i stemmen, sagde om de dominerende butikstyper: “I Krefeld gĂĄr man ĂĄbenbart i barbershop, spiser rigtig meget döner og bliver coronatestet”.

SkĂĄning
SkĂĄning
1 year ago

Tja, med de gamla gudarna hade inget av detta funnits i tanken heller. Långt därifrån. Kristendomen kan tyckas sympatisk, men har också en inneboende svaghet.

JHS
JHS
1 year ago

I Danmark startede det i 1917! Et skammens ĂĄr!

morten hansen
morten hansen
1 year ago

et ord ILUMINATTI sĂĄ fat det dog lol

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x