18
maj
Seneste opdatering: 19/5-23 kl. 1306
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Den digitale valuta er sidste nødvendige byggesten i en digital KZ-lejr”

Catherine Austin Fitts er en af de mest kompetente kritikere af det globale statskup, der blev indvarslet af “pandemien,” der aldrig var der. Hun kalder det “et økonomisk, financielt statskup” og “global fascisme” og “slaveri,” det er den vinkel, hun gennemskuer det hele fra. Hun viser, hvilke muligheder den digitale teknik har givet totalitarisme, og at den øjeblikkeligt er blevet misbrugt groft. Alligevel hører man til sidst, at hun er optimist. En must hear!

Det canadiske National Citizens Inquiry er et initiativ, der burde gennemføres i hele Vesten, nu vi hverken kan stole på politikere eller medier. Man kan bare se, hvordan TV Avisen i går kalder kritik som denne for “konspirationsteori.”

Det er temmelig dristigt, nu hvor der foreligger så mange videnskabelige beviser efter over to år med vacciner, og hvor MSM’s løgne en efter en er blevet tilbagevist. Senest er deres løgne om Trump som russisk spion faldet med et brag med John Durhams rapport. Det er vel ikke så mærkeligt, at der har bredt sig den opfattelse, at medierne politiserer og lyver. Desværre medfører vaccineløgnene millioner af dødsfald, og en skyld så tung, at den aldrig forsvinder før denne. nomenklatura er forsvundet.

Ed Dowd vidner for National Citizens Inquiry, 3 maj 2023

The Fringe Minority Report National Citizens Inquiry

Andrew Bridgen på Truth Be Told London

Vigtige links i dag

The Covid “Killer Vaccine”. People Are Dying All Over the World. It’s A Criminal Undertaking

Autopsy of Fatal Delta Variant in a Fully Vaccinated Man

Cancer mystery as cases rise among younger people around the world

Our best, police officers & military are dropping dead, dying suddenly & we argue due to the COVID mRNA technology based gene injection vaccine! Medical emergencies, TURBO cancers; MAKIS substack next

Report 71 of the Pfizer Documents Shows more Horrific Behavior by Pfizer

One baby dies and eight are left in intensive care after being struck down in ‘unusual’ cluster of usually-harmless infection

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
15 days ago

Den digitale valuta vil blive forsøgt indført i flere vestlige lande indenfor 5-8 år, om det vil lykkes er svært at spå om, men mon ikke et eller flere lande i Skandinavien vi få det indført, jeg tror det. Længere mod syd og i USA vil de ikke finde sig i det. Det er tvingende nødvendigt at få digital valuta indført og udelukkende have elektronisk betaling da dette sammen med biometrisk godkendelse af betalinger vil muliggøre den totale kontrol, så borgerne kan følges via deres indkøb, men da de allerede kan dette via mobiltelefonen som alle er klistret til i… Read more »

Last edited 15 days ago by Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Nielsen
Nielsen
15 days ago

Fitts siger to trediedele inde (før 55:20) i hendes snak at problemerne altid bunder i en gældsbaseret kunstig skabt valura. Hvis jeg har forstået hende rigtig.

Dragen
Dragen
14 days ago
Reply to  Nielsen

Det er også sådan jeg har forstået hende i tidligere interview. Dvs hvis vi skabte et økonomisk system baseret på det modsatte af gæld – altså opsparing ,- ville forudsætningerne for de meget kontrollerende finansielle institutioner , banker og distribuering via staten fx , faktisk værenogle andre?. Det kunne jo pege mod at orientere sig til en mere etisk baseret økonomi , der gav muligheder og åbnede op for den lille mand? Og ansvaret/ friheden som genvundet. Det betyder : bevar kontanterne. Hold fast i vores penge . Fordi de er vores.handel så meget som muligt i kontanter. Vi er… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x