21
maj
Seneste opdatering: 21/5-23 kl. 0550
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Er der nogen, der kan huske Emmanuel Goldstein? Han var en af hovedskikkelserne i George Orwells Nittenfireogfirs, hvor han anførte en hemmelig organisation, der ville omstyrte Partiets regime. Så farlig og modbydelig var han, at Storebror havde gjort ham til genstand for regelmæssige indslag af ”to minutters had”, som dagligt skulle opgejle menneskemasserne.

Goldstein (der til forveksling ligner Josef Stalins modstander, Lev Trotskij) lever i bedste velgående i skikkelse af Donald Trump, men siden 2016 nøjes Partiet ikke med to minutter, men udspreder had dagen lang og året rundt. Hertil får Partiet villig bistand af medierne, der i stort omfang lever af at hade Trump, og hvis manden med det mærkelige hår ikke har gjort noget på det seneste, finder medierne med hjælp fra FBI og Justitsministeriet på noget, som de kan opskræmme befolkningen med.

Trump-hadet er nu så indarbejdet, at det har antaget religiøse dimensioner som Satan i Bibelen. Spørger man en gennemsnitlig Trump-hader – eller for den sags skyld en dansk journalist – hvilke forbrydelser den tidligere præsident sådan rent konkret har gjort sig skyldig i, bliver de underligt mundlamme, og har ingen anden forklaring, end at han er ond og en trussel mod demokratiet samt et all-round dumt svin.

Den netop offentliggjorte Durham-rapport fulgt op af flere whistleblowers vidnesbyrd i Repræsentanternes Hus bevidner, at der ikke er fugls føde på beskyldningerne om, at Trump skulle være russiske agent, eller at han vandt præsidentvalget i 2026 med hjælp fra Vladimir Putin. Hele Ruslands-historien var opdigtet af Hillary Clintons inderkreds
.
Efter Durham-rapporten skulle man måske tro, at Trump-hadet havde fået et grundskud. Måske ville medierne brødebetynget indrømme, at de havde fyldt befolkningen med løgn?
Hvor naiv kan man være? Som den amerikanske journalist, Matt Taibbi, netop har påpeget: Skyder man Ruslands-historien ned, vil den som et spejl blive knust til mange nye anti-Trump-historier.
Og det var netop, hvad man blev vidne til, da tre whistleblowers fra FBI for et par dage siden aflagde vidnesbyrd om den systematiske korruption i det, der engang blev anset for verdens mest professionelle politi.
Det havde været forbundet med store personlige omkostninger for de tre at træde frem. En havde måttet forlade FBI, og de to andre var blevet suspenderet uden løn. Som et af vidnerne udtrykte det: Hvis du træder FBI over tæerne, bliver du og din familie knust.

Og hvordan blev de behandlet af de demokratiske medlemmer af undersøgelsesudvalget? Med foragt, had og beskyldninger.

I Hadets Republik må man glemme alt om de gamle spilleregler – forfatningen, retsstaten, ytringsfriheden, fairness.

Vi lever midt i en indre krig, og i krig gælder alle kneb. Tænk på det, næste gang du tænder for fjernsynet.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hnielse
Hnielse
1 year ago

Medierne er den største trussel mod den rest demokrati vi har i Vesten. Den sidste bastion mod middelalderen !

Er alle medier overtaget af røde journalister og diktaturstater og billionærer. Det ligner terror. At forsøge at destabilisere et land er TERROR

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Hnielse

Vi er gået fra ‘Demokrati’ til ‘Kaoskrati’.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Denne krig æder USA op indefra. Det er ikke en ydre fjende, som knuser Amerika, men Amerika selv.

Den kafkaske "1984" stat sluger dig og dine om li
Den kafkaske "1984" stat sluger dig og dine om li
1 year ago

Ja, og det er danskerne selv og deres egne partier og
medier som er ved at udslette Danmark, folkehjemmet og
velfærdsstaten indefra, ovenfra og nedenfra. Og nu bliver
processen speedet op. Regeringen vil i denne uge begynde
på at lægge vores samfund ind under WHO og WEF. Det
er en politik som kan ende i terror og massedød i løbet af
meget kort tid. Men det kan vel ikke bekymre vælgerne/
borgerne/danskerne?

Statsterror og massedød har hærget mange lande
Statsterror og massedød har hærget mange lande
1 year ago

Det som venter lige om hjørnet fordi næsten alle danskere har ladet sig hjernevaske af medierne, er statsterror af den mest avancerede kemiske og højteknologiske slags. Men da 70-80% af befolkningen kun er interesseret i hvad de kan få af tilskud fra staten, og næsten ingen følger med hos Twitter, Youtube, Hodja, Snaphanen og Aamund, kan zombi- ernes, dæmonernes og vampyrernes borg slippe afsted med hvadsomhelst. Fra total overvågning og nærgående indblanding i familie- og privatlivet til afskaffelse af kontan- ter og nedbrydning af sundhedsvæsnet. Plus tvangsvaccinering, kunstig inflation, grov diskrimination og folkeudskiftning. Krydret med mishandling af de gamle, af… Read more »

JHS
JHS
1 year ago

Dit udtryk “hjernevask” fordrer vist, at der er noget at vaske? Det er desværre ikke mit indtryk at det er muligt!

Dragen
Dragen
1 year ago

…vælgerne/borgerne/danskerne …..eller dukkerne? . Som politikerne leger med og griner af.

Statsterror og massedød har hærget mange lande
Statsterror og massedød har hærget mange lande
1 year ago

PS: Er der fordele ved at klaske 3 til 4 emner
sammen? Det virker lidt rodet og giver vel
også en rodet debat?

Kan der gives plads til 2 linjer i overskrifterne?

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Emmanuel Goldstein. Ja men han var ikke en levende person i 1984. Mere en myte, som de omtalte i bogen. Sidste sommer fandt jeg et ulæst eksemplar af Orwells bog på et loppetorv. Da den hele tiden omtales blandt fornuftige mennesker, og jeg ikke havde læst den, købte jeg den, og har læst den fra A til Z med besvær. Jeg kunne næsten ikke tage mig samme til slutningen, som udspilles i værelse 101 – torturkammeret. Jeg er så gammel nu, at det var pinefuldt at læse 1984. Men jeg kan godt se, at det er nødvendigt, at sammenligne denne… Read more »

Statsterror og massedød har hærget mange lande
Statsterror og massedød har hærget mange lande
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Selve bogen er meget tankevækkende, oplysende og klog, men det er rigtigt at det er et modbydeligt fremtids-samfund den skildrer. Og det som var fremtid da bogen blev skrevet, er nu uhyggelig nutid. Bogen er advarsel om hvad vi kan blive udsat for af ondskab og vanvid fremover. Rædslerne er begyndt, og snart kan de vokse til en lavine som river alt med sig. Den skumle vampyr-borg har i hvert fald ikke tænkt sig at beskytte danskerne mod “1984”-tilstande. Tværtimod arbejder MVS regeringen på at indføre et digitalt, biometrisk og kontantløst helvede. Et samfunds-helvede hvor staten tyranniserer alt og alle,… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Breaking news, et dansk medie indrømmer at trump havde ret:
https://www.weekendavisen.dk/opinion/det-amerikanske-fupnummer

-naturligvis camoufleret som et opinions-indlæg og ikke en rigtig artikel, men den kan vel bruges til at smide i hovedet på de mange som mener at alt der taler til trumps fordel er “fake news” hvis artiklen ikke kommer fra et godkendt statsmedie i danmark.

Det gør det så nu.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Bra artikel!

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

De vigtigste forudsætninger for et demokrati er en oplyst og veluddannet befolkning og frie medier. Vi har ingen af delene i Danmark.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

I Danmark fedter de fleste hunde for mennesker, de fleste katte er hovent ligeglade med mennesker og de fleste papegøjer kopierer mennesker – kun svin betragter mennesker som ligeværdige!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja men dog! Hvad skete der lige for Weekendeavisen? Et Freudian slip? I morgen er det en modsat-historie, hvor det hele trækkes tilbage igen. Sakset fra Twitter:

Trump har hele tiden talt sandt.JPG
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Pointen med Goldstein er, som O’Brian et sted fortæller Winston, at han er uundværlig for partiet, for partiet kan ikke eksistere uden en Mickey Mouse-fjende.

Donald Trump, take a bow!

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Godt set Felix Krull. Tak!

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jo jeg har selv tænkt over det. “Demokrati”, det er jo at snakke magthaverne efter munden.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

THE “COMMON PEOPLE” HAVE A COMMON PROBLEM: THE PARASITE CLASS
https://www.bitchute.com/video/q1BMPnMeNcaE/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Hvordan kan man have et folkestyre i en verden hvor befolkningen ikke forstår at Bilderberg er ulovlig og det burde være ulovligt ikke at vide at det er det, og en borgerpligt at vide at de eksisterer

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Leve i et demokrati???

Bestemt nej…så bundnaiv har jeg ikke været siden mine tidlige teenage-år!
Vi lever i de dummes diktatur!

Søren Laugesen
Søren Laugesen
1 year ago

Forstår slet ikke folk der har ondt over Biden er Præsident, manden blev udvalgt ikke valgt, det er det man gør med præsidenter derovre, samme med Trump, demokrati er kun en illusion, så folk tror de gør en forskel ved at stemme, måske en Lars Hedegaard burde vide den slags.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Trump vandt over ret mange republikanske kandidater, og det gjorde han fordi amerikanerne mente han var mere uafhængig end karrierepolitikeren Ted Cruz, hvilket var tydeligt for alle der overværede nomineringen. Jeg mente ikke de valgte rigtigt, men jeg er ret sikker på, at det var det amerikanske folk som gjorde det Der er ligeledes ikke mange der er i tvivl om at Trump ikke brød sig om Obama og at han mente at Obamas hvide hus var forrædere. Det er det jeg lige kan komme på vedrørende at Trump er en outsider, eller ville jeg have givet dig ret, da… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Demokrati er så meget dengang det hed en Republik og 1963

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Emanuel Goldstein kan også sammenligns med Vladimir Putin og storebroderen med Jens Stoltenbert.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  Nielsen

Sikke noget forbandet vrøvl!

Hnielse
Hnielse
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

De røde har fundet vej til de frie medier. Måske de begynder at tænke lidt

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Hnielse

Jeg ved ikke om du er satirisk/ironisk med det du skriver her. Men jeg har tænkt den tanke . ” er de røde/journalisterne etc. Ved at finde vej til de frie medier? Og få det dem til at tænke ?. Jeg har haft overvejelsen .

Søren Laugesen
Søren Laugesen
1 year ago

Goldstein,Silverstein, Silberman, Gouldman, sig mig engang, hvornår forstår dem der ser sig selv, som opposition til det der sker i det vi kalder vesteuropa, hvem der står bag det hele, Gud fri mig vel hvor er folk langsomme

Jeg er bestemt ikke specielt højreorenteret, men det behøver man heller ikke være for at gennemskue hvem der har infiltreret alle vestens regeringer.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Og ganske som i “1984” så er Goldstein også her en imaginær fjende. Men det har Søren Laugesen selvfølgelig ikke fattet- han hopper bare med på vognen, ligesom de mange jødeforagtende danskere, der også tror på kommunisternes, socialisternes og muslimernes antijødiske propaganda.. Kommentarer som den fra Laugesen, der bare får lov at stå uimodsagt, eller ligefrem får støtte (det sker ofte), er en stor del af grunden til at jeg efterhånden skriver meget få kommentarer her på bloggen. Der bliver ikke nogen fremgang for Snaphanen før man dropper den “neutrale” holdning til Israel/jøderne (som i virkeligheden er pro-muslimsk og anti-israelsk… Read more »

Søren Laugesen
Søren Laugesen
1 year ago

“If you want to know who controls you, look at who you are not allowed to criticize.”
– Voltaire

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Jøderne svines til på fast basis overalt. Israel svines til på fast basis overalt; I FN, EU og alle mulige andre institutioner angribes Israel og jøderne, med utallige fordømmelsesresolutioner. Hadet mod og tilsviningen af Israel og jøderne er nærmest så global og institutionaliseret som den kan blive. Danmark og EU sender fast financiel hjælp til de muslimer, der vil destruere Israel og som dræber jøder i Israel. Og i den offentlige debat, blandt andet her på siden, er man alligevel ret enige om at jøderne konspirerer mod os! Oveni det så kommer Søren Laugesen minsandten med den gamle løgnehistorie om… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Du har deværre nok ret. Det er ikke sådan lige at finde en syndebuk, da hele banden er skyldige 🙂
Både Biden og Trumps kabinet er/var fuld af “jøder”, hvad det så end er. Mener det er når moren er jøde

Last edited 1 year ago by Cat Girl
34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x