25
maj
Seneste opdatering: 25/5-23 kl. 1520
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Det er ikke meget, man hører til Danmarksdemokraterne, og når man hører noget, er det ikke for det gode.

For nyligt stillede Dansk Folkeparti forslag om, at asylpar med mindreårige piger skal adskilles af hensyn til pigerne. Altså samme politik, som den Inger Støjberg praktiserede og kom i fængsel for. Morten Messerschmidt havde derfor regnet med, at Støjbergs parti ville støtte forslaget, men sådan skulle det ikke gå, idet Danmarksdemokraterne stemte imod. Det opfatter DF’s leder som et kæmpesvigt, og hvem kan fortænke ham i det?

Hvordan mon de afhoppede DF’ere sover om natten?

Da der senest skulle uddeles danske statsborgerskaber til hundreder af muslimer, stemte Danmarksdemokraterne for.

Før folketingsvalget høstede Inger Støjberg masser af stemmer uden at præsentere nogen egentlig politik, men folk vidste, hvad de fik, sagde hun.

Men det vidste hendes vælgere tydeligvis ikke. Hvad de fik, var et slattent parti, som ikke adskiller sig fra den dyne af partier, der op til valgene lover en stram udlændingepolitik og efter valgene gør det modsatte.

Halvdelen af Danmarksdemokraternes folketingsgruppe består af afhoppede DF’ere, mange af dem prominente. Hvordan mon de sover om natten?

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
10 months ago

Det er så skuffende, som Støjsenderen har svigtet stort set på alle parametre. Et rigtig typisk “borgerligt” parti. Hvad skulle få en til at stemme ved næste valg?

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Når de nye små grislinge kommer til patterne på soen, gælder det om at sikre sig den mest ydende pat, at sutte på. Det er vel det samme fænomen man observerer, når et nyt partis nyvalgte repræsentanter kommet til fadet i folketinget – men her er det de gode ben at gnave på, som udgør attraktionen.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Ja der er intet nyt under solen. Om det er Underbukselars eller intetsigende Inger, så sidder de der kun for at klæbe til taburetterne, og prøve at overbevise dem selv, at de gør noget for danskere og Danmark. Men gæt hvad røvhuller: I ødelægger Danmark og gør noget for de fremmede i vores land.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Nielsen

Alle sæderne i Folketinget burde skiftes ud til toiletsæder. De besiddende lukker alligevel oftest ildelugtende affald ud – i begge ender.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x