26
maj
Seneste opdatering: 26/5-23 kl. 2220
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Var anklaget for “antisemitisme” og “trivialisering af Holocaust”

Sucharit Bakhdi, der har haft en af de mest eminente karrierer indenfor sit fag, og blandt andet er uddannet på Københavns universitet, blev for et års tid siden udsat for, hvad der kun kan kaldes lawfare i Tyskland. Han blev anklaget for “antisemitisme”, “incitement of the masses” and “trivialization of the Holocaust,” en ondsindet løgn og konstruktion, der ikke desto mindre gav tyske medier anledning til at kalde ham antisemit i hele det forgangne år. Anklagen var grundløs og burde aldrig have ført så langt som til en retssag.

Bhakdi er kendt som en af de mest fremtædende kritikere af mRNA vacciner og korrupte WHO’s “pandemi,” og det er selvfølgelig derfor han skulle forfølges og terroriseres. Desuden betragtes antisemitisme vel med en vis ret som et af de mest effektive våben at ødelægge folk med. Uanset anklagens grundløshed vil de fleste nødigt pådrage sig den.

Foruden ham medvirker Catherine Austin Fitts og fire andre. Blandt andet fortæller en læge om, hvordan myndigheder rundt omkring i Vesten har skræmt læger til at følge i deres kriminelle spor og blive deltagere i  den største forbrydelse mod menneskeheden, verden indtil videre har oplevet.

Bhakdi fortæller foruden om retssagen om sin kommende selvbiografi om sit usædvanlige liv fra Thailand til Europæiske universiteter, og man hører om detaljer fra denne retssag, der skule have delegitimeret ham, men stødte ind i en hæderlig dommer, hvilket ikke længere er nogen selvfølge i Tyskland. Eller i Danmark.

Det lykkedes så ikke. På nettet og udenfor domhuset jublede store skarer af de mennesker, der har lært Bhakdi at kende som hæderligheden selv. Hele timen kan meget anbefales at høre. Det er ikke kort, men det er vigtigt.

Hvor kriminelle er danske politikere og myndigheder?

Jeg kunne tænke mig en dag at høre, hvor kriminelle en domstol mener, at danske politikere og myndigheder er, ved slavisk at følge de storkriminelle, der allerede har myrdet millioner med deres vacciner. For eksempel delegationen, der netop nu er i Geneve og afgører vores kommende skæbne. Og den hovedansvarlige: Mette Frederiksen. Glem for et øjeblik minkaffæren, den bruges for at dække over en uendelig større forbrydelse.

Vi er af disse mennesker sendt ud i en kamp for vores frihed, ja for vores liv, der kan vare mange år eller mange generationer.

Det er på tide, de tvinges til at forklare sig overfor befolkningen efter at være sluppet så længe. Blandt andet fra lammefromme, købte medier, hvis medskyld i massedød også burde undersøges og gøres begribelig for befolkningen.

Undgå medierne, de er dine fjender, og se frem for alt aldrig deres værste propaganda – TV.

Hvem misbruger WHO?

Jeg anbefaler også denne, selvom den er meget lang. Medvirkende er bla. Austin Fitts, James Rogusky og Wolfgang Wodarg. WHO financieres for 86 procents vedkommende af private interresenter som medicinalindustrien og Bill Gates, hvilket jo betyder, at dekreter fra WHO, er dekreter fra dem og det, der tjener deres interesser. Det er dette, danske politikere i denne uge underlægger os. Ved de overhovedet, hvad de foretager sig? Man må sandelig ikke håbe det.

Se også

The “COVID Pandemic” Was the Result of Extensive Media Propaganda: “Nobody Is Safe, BE AFRAID!”

Discussion I Millions Killed by Injections

A simple statistical analysis shows that variations in the mRNA injection rate account for most of the variations in the All-Cause-Mortality Rate in the U.S., the U.K., Canada and Germany,1 with Deaths delayed by about 0 to 2 months with respect to Injections. The U.S. Data show:

The number of CoVid “Deaths” is merely determined by the number of (fraudulent) CoVid “Tests” (i.e., it is a meaningless number, not Data); and

The variations in the All-Cause-Mortality-Rate, real Data, are caused by variations in the mRNA-Injection Rate.

I have estimated (here and here) that perhaps 1 Million Americans have been killed by the mRNA Injections, so far. This analysis only looks at short-term (0 – 2 month) correlations between the Injection and Mortality Rates. Longer-term deaths caused by the Injections will be harder to ferret out. Tim Ellison, klik så du kan se de andre links

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Citat: “Han blev anklaget for ‘antisemitisme’ og “incitement of the masses”….

En vis Jesus Josefsen blev anklaget for samme ‘forbrydelse’ for mange år siden i Israel. Dommeren hr. Pilatus stangede en straf ud på en gratis flyvetur på enkeltbillet til paradisets have. Hvad monstro de tyske ‘Gesetzeshunde’ vil dømme en pølsespisende tysker til – for den samme gængse tyske overtro?

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Sandheden om moderne medicins aksiomatiske fundament og evne til at helbrede:

DR.TOMCOWAN: ANNOUNCING THE NEW BIOLOGY CURRICULUM
https://www.bitchute.com/video/Km7f3RMJI1Fx/

Michael Laudahn
Michael Laudahn
10 months ago

PS Se evt ‘WHO do you think you are? Outrage over unprecedented land grab that could see World Health Organization force Britain, the US and Australia into lockdowns in future pandemics’
https://www.dailymail.co.uk/health/article-12127267/Britain-thrown-lockdown-future-World-Health-Organization.html ,
måske også kommentarerne helt forneden

Michael Laudahn
Michael Laudahn
10 months ago

Venligst læs dine artikler korrektur, og helst flere gange, inden du poster. Også ‘postpost’-læsning kunne være en fordel – som i denne artikel. Jeg sender nogle af dem ud til mange (desværre ikke via Twitter mere men email), mest fra andre lande, med translate.google.com-link, men jeg frygter jo flere fejle der er, desto større er chancen at oversættelsen bliver til en sværbegribelig undersættelse.

Anders
Anders
10 months ago

…svært begribelig, tak 😉
Men “undersættelser” er nu sjove.
Prøv eventuelt at skrive “undersættelse” i Google translate.
God pinse.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x