26
maj
Seneste opdatering: 26/5-23 kl. 2220
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Var anklaget for “antisemitisme” og “trivialisering af Holocaust”

Sucharit Bakhdi, der har haft en af de mest eminente karrierer indenfor sit fag, og blandt andet er uddannet pĂ„ KĂžbenhavns universitet, blev for et Ă„rs tid siden udsat for, hvad der kun kan kaldes lawfare i Tyskland. Han blev anklaget for “antisemitisme”, “incitement of the masses” and “trivialization of the Holocaust,” en ondsindet lĂžgn og konstruktion, der ikke desto mindre gav tyske medier anledning til at kalde ham antisemit i hele det forgangne Ă„r. Anklagen var grundlĂžs og burde aldrig have fĂžrt sĂ„ langt som til en retssag.

Bhakdi er kendt som en af de mest fremtĂŠdende kritikere af mRNA vacciner og korrupte WHO’s “pandemi,” og det er selvfĂžlgelig derfor han skulle forfĂžlges og terroriseres. Desuden betragtes antisemitisme vel med en vis ret som et af de mest effektive vĂ„ben at ĂždelĂŠgge folk med. Uanset anklagens grundlĂžshed vil de fleste nĂždigt pĂ„drage sig den.

Foruden ham medvirker Catherine Austin Fitts og fire andre. Blandt andet fortÊller en lÊge om, hvordan myndigheder rundt omkring i Vesten har skrÊmt lÊger til at fÞlge i deres kriminelle spor og blive deltagere i  den stÞrste forbrydelse mod menneskeheden, verden indtil videre har oplevet.

Bhakdi fortĂŠller foruden om retssagen om sin kommende selvbiografi om sit usĂŠdvanlige liv fra Thailand til EuropĂŠiske universiteter, og man hĂžrer om detaljer fra denne retssag, der skule have delegitimeret ham, men stĂždte ind i en hĂŠderlig dommer, hvilket ikke lĂŠngere er nogen selvfĂžlge i Tyskland. Eller i Danmark.

Det lykkedes sÄ ikke. PÄ nettet og udenfor domhuset jublede store skarer af de mennesker, der har lÊrt Bhakdi at kende som hÊderligheden selv. Hele timen kan meget anbefales at hÞre. Det er ikke kort, men det er vigtigt.

Hvor kriminelle er danske politikere og myndigheder?

Jeg kunne tĂŠnke mig en dag at hĂžre, hvor kriminelle en domstol mener, at danske politikere og myndigheder er, ved slavisk at fĂžlge de storkriminelle, der allerede har myrdet millioner med deres vacciner. For eksempel delegationen, der netop nu er i Geneve og afgĂžrer vores kommende skĂŠbne. Og den hovedansvarlige: Mette Frederiksen. Glem for et Ăžjeblik minkaffĂŠren, den bruges for at dĂŠkke over en uendelig stĂžrre forbrydelse.

Vi er af disse mennesker sendt ud i en kamp for vores frihed, ja for vores liv, der kan vare mange Ă„r eller mange generationer.

Det er pÄ tide, de tvinges til at forklare sig overfor befolkningen efter at vÊre sluppet sÄ lÊnge. Blandt andet fra lammefromme, kÞbte medier, hvis medskyld i massedÞd ogsÄ burde undersÞges og gÞres begribelig for befolkningen.

UndgĂ„ medierne, de er dine fjender, og se frem for alt aldrig deres vĂŠrste propaganda – TV.

Hvem misbruger WHO?

Jeg anbefaler ogsÄ denne, selvom den er meget lang. Medvirkende er bla. Austin Fitts, James Rogusky og Wolfgang Wodarg. WHO financieres for 86 procents vedkommende af private interresenter som medicinalindustrien og Bill Gates, hvilket jo betyder, at dekreter fra WHO, er dekreter fra dem og det, der tjener deres interesser. Det er dette, danske politikere i denne uge underlÊgger os. Ved de overhovedet, hvad de foretager sig? Man mÄ sandelig ikke hÄbe det.

Se ogsÄ

The “COVID Pandemic” Was the Result of Extensive Media Propaganda: “Nobody Is Safe, BE AFRAID!”

Discussion I Millions Killed by Injections

A simple statistical analysis shows that variations in the mRNA injection rate account for most of the variations in the All-Cause-Mortality Rate in the U.S., the U.K., Canada and Germany,1 with Deaths delayed by about 0 to 2 months with respect to Injections. The U.S. Data show:

The number of CoVid “Deaths” is merely determined by the number of (fraudulent) CoVid “Tests” (i.e., it is a meaningless number, not Data); and

The variations in the All-Cause-Mortality-Rate, real Data, are caused by variations in the mRNA-Injection Rate.

I have estimated (here and here) that perhaps 1 Million Americans have been killed by the mRNA Injections, so far. This analysis only looks at short-term (0 – 2 month) correlations between the Injection and Mortality Rates. Longer-term deaths caused by the Injections will be harder to ferret out. Tim Ellison, klik sĂ„ du kan se de andre links

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
7 days ago

Citat: “Han blev anklaget for ‘antisemitisme’ og “incitement of the masses”….

En vis Jesus Josefsen blev anklaget for samme ‘forbrydelse’ for mange Ă„r siden i Israel. Dommeren hr. Pilatus stangede en straf ud pĂ„ en gratis flyvetur pĂ„ enkeltbillet til paradisets have. Hvad monstro de tyske ‘Gesetzeshunde’ vil dĂžmme en pĂžlsespisende tysker til – for den samme gĂŠngse tyske overtro?

Cat Girl
Cat Girl
7 days ago

Sandheden om moderne medicins aksiomatiske fundament og evne til at helbrede:

DR.TOMCOWAN: ANNOUNCING THE NEW BIOLOGY CURRICULUM
https://www.bitchute.com/video/Km7f3RMJI1Fx/

Michael Laudahn
Michael Laudahn
7 days ago

PS Se evt ‘WHO do you think you are? Outrage over unprecedented land grab that could see World Health Organization force Britain, the US and Australia into lockdowns in future pandemics’
https://www.dailymail.co.uk/health/article-12127267/Britain-thrown-lockdown-future-World-Health-Organization.html ,
mÄske ogsÄ kommentarerne helt forneden

Michael Laudahn
Michael Laudahn
7 days ago

Venligst lĂŠs dine artikler korrektur, og helst flere gange, inden du poster. OgsĂ„ ‘postpost’-lĂŠsning kunne vĂŠre en fordel – som i denne artikel. Jeg sender nogle af dem ud til mange (desvĂŠrre ikke via Twitter mere men email), mest fra andre lande, med translate.google.com-link, men jeg frygter jo flere fejle der er, desto stĂžrre er chancen at oversĂŠttelsen bliver til en svĂŠrbegribelig undersĂŠttelse.

Anders
Anders
7 days ago

…svĂŠrt begribelig, tak 😉
Men “undersĂŠttelser” er nu sjove.
PrĂžv eventuelt at skrive “undersĂŠttelse” i Google translate.
God pinse.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x