22
jun
Seneste opdatering: 22/6-23 kl. 1209
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

James O’Keefe gør det igen: Black Rock ‘recruiter’ taler over sig for skjult kamera

BlackRock Recruiter Who “Decides People’s Fate” Spills Info on Company’s World Impact
“It’s not who the president is- it’s who’s controlling the wallet of the president”
“You got $10K? You can buy a senator”
“War is real f***ing good for business”

Dette turde være den måske vigtigste baggrundhistorie om Ukraine-krigen overhovedet, men den er også lavet af en rigtig journalist James O’Keefe. Det ser ud til, at han har lokket Black Rock recruiteren Serge Varlay i en honey-trap med en flirtende kvinde, der mesterligt spiller dum, og nu sidder Varlay da også i naturen med en halvtømt flaske rødvin, og plaprer løs af sin bedste viden om firmaet. Han har efterpå helt forståeligt slettet sin Linkedin. “Verdens mægtigste mand” er virkelig ikke Joe Biden. Hans chef er Larry Fink, ceo for Black Rock, der blandt andet ejer Pfizer og Facebook, hvorfor det må frarådes at forsøge at lægge historien der.

Der er stadig mange, der tror på MSM propagandaen om USA’s krig mod Rusland via Ukraine. De lader sig tørre bagi med rene løgne. Verdens allerrigeste – Black Rock – har allerede købt 30 procent af Ukraines landbrugsjord og fået ordren på genopbygningen af landet, så derfor er det magtpåliggende for dem, at Rusland “taber”, hvilket er et livsfarligt scenarie for hele kloden.

Det er også vigtigt, at krigen varer længe, siger han, for desto flere penge tjener Black Rock. Det var også grunden til at Boris Johnson ilede til Ukraine, da Zelensky i januar havde flere forskellige fredsforslag parat. Det skulle forhindres af Johnsons opdragsgivere. Hvad mon en forhenværende premieminister koster, når en amerikansk senator kun koster $10.000? Eller en dansk statsminister eller avis?

James O’Keefe, tidligere Veritas Project, har gjort det igen: Lavet rigtig, hyperafslørende journalistik der, hvor stort set alle MSM journalister har prostitueret sig selv og deres fag. MSM har selvfølgelig ikke historien, skønt hæderlige medier ville have den over enhver forside i dag. Men Vesten og Danmark har ingen hæderlige medier mere. Hvis man ikke har opdaget det, er man udleveret til en løgnagtig parallelvirkelighed. I Folketinget er flertallet vel ignoranter, det må tale til deres fordel, og et lille mindretal kynikere, hvis primære job er at holde jer for nar.

Men store alternative medier har historien. Disse er den tynde tråd, de sørgelige rester af vores demokrati hænger i: BlackRock Employee Caught on Tape Bragging About How the Company Can “Run the World” og BlackRock Recruiter Serge Varlay Brags Politicians Can Easily Be Bought.

O’Keefe fortsætter i morgen med video af hans møde med Serge Varlay, hvor denne konfronteres med optagelsen. Black Rock har ingen kommentarer for nærværende.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Den canadiske kommunikationsteoretiker Marshall MacLuhan skrev i 1964: The title “The Medium Is the Message” is a teaser—a way of getting attention. A medium is not something neutral—it does something to people. It takes hold of them. It rubs them off, it massages them and bumps them around. The “content” of a medium is a juicy piece of meat carried by the burglar to distract the watchdog of the mind. Dagens MSM ‘message’ er karakteriseret ved den uhyggelige uniformitet, der har sneget sig ind i mediernes verden. Når de fleste medier i dag opfører sig som nazitysklands ensrettede propagandamedier, er… Read more »

trackback

[…] Det har taget mig næsten tre år at forstå, at selv om man er mangemilliardær, vil man gerne have endnu flere milliarder, endnu flere ressourcer, endnu flere slaver. I hvert fald hvis ens person er blevet så gennemkorrumperet, at det moralske kompas er gået i udu. Og det er kompasset hos de mennesker, der er nået til tops. Også fordi ’man’ har noget på dem, så de selv bliver manipulerbare og kontrollerbare (jf.  Black Rock: “War is real f….good for business”) […]

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
11 months ago

Toppen på isberget!

trackback

[…] Black Rock: “War is f….good for business” « Snaphanen.dk […]

trackback

[…] Black Rock: “War is f….good for business” « Snaphanen.dk […]

trackback

[…] Det har taget mig næsten tre år at forstå, at selv om man er mangemilliardær, vil man gerne have endnu flere milliarder, endnu flere ressourcer, endnu flere slaver. I hvert fald hvis ens person er blevet så gennemkorrumperet, at det moralske kompas er gået i udu. Og det er kompasset hos de mennesker, der er nået til tops. Også fordi ’man’ har noget på dem, så de selv bliver manipulerbare og kontrollerbare (jf.  Black Rock: “War is real f….good for business”) […]

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Fuppræsident Bidens kendte floskel “proxy war against Russia as long as it takes” kan nu præciseres nærmere efter udtalelser fra Frankrigs fører ‘Macroleon’ og Canada. “As long as it takes” skal fortolkes som “As long as Ukraine is beaten by Russian armies”. Vestens tanke er, at Ukraine skal sættes i stand til at forhandle fred ud fra en udefineret ‘magtposition’ – hvor ‘magtpositionen’ skal fremtrylles ved hjælp af vestligt militær isenkram. Sagt på en anden måde; Vesten afgør hvor mange år krigen skal vare og om krigen ved fortsat eskalering ender i WW3 – Wall Streets sjakaler lurer på deres… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Findes der overhovedet vindere i en krig?.Nej, kun tabere, befolkningen!.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
11 months ago

Inga synpunkter på “fiat-pengar”?

https://da.wikipedia.org/wiki/Fiat_money

Sandheden
Sandheden
11 months ago

Hvis det er så godt for “business” hvordan kan det så være at deres aktie er nede med 8 % siden krigen begyndte?

Martin Henriksen
Martin Henriksen
11 months ago

Desuden, “ejer” blackrock” ikke en skid. De styrer indeksfonde, som følger amerikanske aktier som Pfizer, Facebook. Ejerne er helt almindelige mennesker som køber i aktier gennem en investeringsforening eller pensions fonde.

Last edited 11 months ago by Martin Henriksen
Felix Krull
Felix Krull
11 months ago

Sand nok, men pengemagt handler ikke om hvem der ejer pengene, men hvem der kontrollerer dem.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x