3
jul
Seneste opdatering: 3/7-23 kl. 1658
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morrissey om indvandreropstanden: ”Notre Dame, We Know Who Tried to Kill You”

Vesten frygtes at gentage Romerrigets fald. Men det er ikke for sent at gøre noget stod der i Kristeligt Dagblad i går da jeg gik til sengs. Betryggende, men er der nogle præventive tegn? De syv sidste franske præsidenter har lovet at standse indvandringen fra den 3 verden. Intet er sket.

Man vågner for at se, om Frankrig endnu findes. Det sidste jeg så i går, var at en general Pierrede Villiers havde givet præsident Macron et ultimatum: “Du har 48 timer til at bringe ro i landet, ellers har du med et militærkup at gøre.” Foreløbig har Macron “lukket internet i visse kvarterer.” Man skulle synes, han kunne tale til folket, men den chance har Marine le Pen grebet. (tekstet på engelsk). Macron er trods alt kun en ‘investment banker,’ der er hentet ind for at spille politiker.

Indvandreropstanden har så småt bredt sig til Belgien/Bruxelles og Schweiz. Det er ikke svært at se den brede sig til hele Vesteuropa. I Wien blev et terrorangreb mod en Pride Parade forhindret. Vestlige medier skriver ikke meget om Frankrig. Det russiske pseudo-mytteri har været meget vigtigere for dem end fem dages fransk borgerkrig med Kalashnikovs, mortergranater, 250 sårede betjente og efterhånden en del døde.

Zappa Amphitheater Shuni i Israel blandt de  arkæologiske rester fra Rom og Byzans stod Morrissey og sang en kommentar til begivenhederne hjemme i Europa. Viljen er god nok, skønt han som digter sandelig ikke er nogen 25-årig Bob Dylan. Han synger om det Europa, der med usvigelig sikkerhed lader sig køre i sænk af globalister og deres muslimske kolonisering med udgangspunkt i branden i Notre Dame katedralen i april 2019, det den globalistkøbte journalistik kaldte “en islamofobisk konspirationsteori.” Teksten lyder, at “branden var ikke terrorisme.” – (Alternativ videoversion)

Mens vi venter på sammenbruddet

Af Lars Hedegaard

Sommeren er over os, skoven er grøn, bierne summer, fuglene synger, og folk slapper af ved stranden. Vi hører heldigvis ikke meget fra politikerne, som ellers plejer at belemre os med den ene afsindige plan efter den anden til glæde for journalisterne, som får noget at skrive om.

Livet burde være godt, men inderst inde fornemmer vi, at roen er et overfladefænomen, og at dybe tektoniske plader er ved at forskubbe hele fundamentet under samfundet.

Udlændingeloven og masseindvandringen har for altid vendt op og ned på Danmark. Pludselig er der områder i landet, hvor fredelige borgere ikke tør befinde sig. Pludselig skal vi opleve, at nogle af årets studenter vifter med palæstinensiske flag i stedet Dannebrog, selvom danskerne har betalt for deres uddannelse. Og selvom dem af mellemøstlig herkomst måske udgør 6 pct. af befolkningen, optræder de dagligt i medierne, hvor de aldrig har andet at bidrage med end beklagelser over, hvor ondt de har det.

Denne tilstedeværelse er blevet dagligdag og noget, som politikerne og medierne fremstiller som en berigelse af Danmark, og skam få den, der mener noget andet.

Men hvor længe holder den påduttede idyl? Denne trommeild af statspropaganda, der skal få os til at tro, at alt er i skønneste orden?

Sikkert ikke ret længe.

Frankrig er i disse dage ved at gå op i sømmene, efter at en alliance af ”unge” og det yderste venstre er gået til voldeligt angreb på samfundsordenen. Det franske politi har truet med at tage sagen i egne hænder, hvis Emmanuel Macron ikke udviser den fornødne handlekraft og får slået opstanden ned. Macron siger, at han vil gøre noget, men hvem kan tro på det? Allerede for mange år siden stod det klart, at Frankrig havde importeret en talrig nordafrikansk befolkning, som ikke ville vide af landet eller af den vestlige kultur i det hele taget. Politikerne gjorde intet for at vende kursen mod samfundets opløsning, så hvorfor skulle de gøre noget nu?

Eller se på Sverige, hvor en nylig undersøgelse viser, at halvdelen af befolkningen overvejer at forlade landet, fordi det er blevet for usikkert. Hvor mon de vil tage hen, når tilvandringen overalt har fået de samme konsekvenser?

Hvor skal danskerne tage ophold i takt med, at de gradvis bliver presset af udefrakommende, der ikke vil dem noget godt?

Før eller siden får vi valget mellem underkastelse og modstand, og så skal det blive interessant at se, hvordan myndighederne stiller sig.

Desværre tyder de seneste årtiers erfaringer på, at staten og dens magtapparat vil slutte op bag de mest voldsberedte, fordi det vil kræve mod og beslutsomhed at handle anderledes, og fordi det altid er nemmere at undertrykke de fredelige og ubevæbnede.

Hvis vi vil bevare stumperne af retsstaten og den danske kultur, er det på tide, at vi begynder at overveje, hvad vi skal gøre den dag, staten har allieret sig med vore fjender. For det er den mest sandsynlige udgang.

Se French Police Unions: “Today the police are in combat because we are at war. Tomorrow we will be in resistance”

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
4 months ago

Jeg husker dengang Ungarn endnu ikke havde lukket sine grænser, hvordan muslimer opførte sig på banegården i Budapest, hvor de kastede uddelte mad og drikkevarer rundt overalt på perronerne, men klogt reagerede Orban med at opføre hegn, det burde vi andre også have gjort, så havde vi måske undgået det lort som vi står i til halsen i dag.
Utroligt så fløjtende sindsygt EU opfører sig. EU og min bare røv!.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Allan G larsen

Efter aberne var sendt videre, måtte rengøringsfolk på Budapests hovedbanegård skovle lort i 2 dage og fjerne alskens ‘duftspor’ fra herrefolkene. Godt at de fleste af dem ikke kom længere end til Tyskerland.

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Allan G larsen

EU opfører sig ikke fløjtende sindssygt, de ved præcist hvad de gør når de fortynder os med kulturfremmed indvandring, indtil alle europæiske lande ligner hinanden. 1: Ingen kulturel homogenitet = Ingen sammenhængskraft. 2: Ingen sammenhængskraft = Ingen grund til at være et selvstændigt land, og intet flertal til at protestere i nogen særlig grad. Somaliere feks er sgu ligeglade med hvad EU beslutter over danmark eller et hvilket som helst andet europæisk land, da de intet forhold har til landet udover at de tilfældigvis bor her nu, fordi det var her de kunne få mest i offentlige ydelser. Og når… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago
Reply to  Poul

ad 3. Det tredie Rige???

Næææ bare vi havde været så heldige!
Det tredie Rige bestod dog af broderfolk!
De invasionsstyrker vi nu i 60-70 har været udsat for og i stadigt stigende antal udsættes for takket være dels landsforræderne og dels EU-parnasset slipper vi aldrig af med medmindre vi griber til grovfilen!

Deres laverestående DNA indgår også i vores tidligere så ensartede befolknings DNA, hvilket allerede ses rent fysisk ved mongrelisering, men så sandelig også demonstreres gennem den stadigt faldende generelle IQ…

Loven om laveste fællesnævner i praksis!

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Poul

Tyskland & Frankrig drømmer sig nok tilbage til Frankerriget (5.-9. århundrede), opkaldt efter den tyske folkestamme, der gennem en “Volkssturm” samlede Frankrig, Italien og Tyskland som kejserrige (768).
De forskellige herskere i Frankerriget havde ‘woke’ navne; Ludvig den Fromme, Pipin den Pukkelryggede, Karl den Skaldede, Karl den enfoldige, Ludvig den Tyske, Karl den Tykke, Pipin den Lille, osv., osv..
Herskerne i det nye Frankerrige bliver Emmanuel Bundmakron, Olaf den Tykskallede – derefter oprettes kalifatet styret af sultan Abdullah Kannibal.

Poul
Poul
4 months ago

I skal næsten lige overvære dette eksempel på “elitens” ekstreme hykleri. Først kalder ekstra bladet og resten af de danske ludermedier alle der påpeger problemerne med muslimsk indvandring for “højreekstremister” i 30 år. I dag skriver de så at alle burde have set problemerne komme: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/paa-gloende-paele/9844761 Hvis (eller når) borgerkrigen en dag kommer hertil, så står der ikke muslimer øverst på min sorte liste. Der står mainstream journalister. Politikerne er kun på en andenplads, for de kunne for længst være stoppet af en ærlig presse, som istedet vendte det blinde øje til i 30 år. Nej ikke bare det, de… Read more »

Realisten
Realisten
4 months ago

6% af befolkningen? Prøv med 15% i stedet..

Vi danskere lever i en løgneverden skabt af MSM
Vi danskere lever i en løgneverden skabt af MSM
4 months ago
Reply to  Realisten

Vi er oppe på 20-25%. De officielle statistik-tal har
været løgnagtige i årevis. Se i gaderne, butikkerne
og skolerne: det vrimler med afrikanere, arabere’
tyrkere og andre kulturfremmede.

Anders
Anders
4 months ago

Staten har allieret sig med vore fjender for længe siden.
Politikerne vil regere over slaver og funktionelle analfabeter.
Kort sagt ønsker Christiansborg at slå danskerne ihjel. Og det er de godt i gang med.

Gå til modstand nu.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Anders

Hvis du står bevæbnet i spidsen skal jeg nok slutte op

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Danmark, 70 procent debile
Danmark, 70 procent debile
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Vil du selv kæmpe for et samfund bestående af 70-95 % totalt debile borgere?

Last edited 4 months ago by Danmark, 70 procent debile
Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Jeg vil slå alle ihjel som er med muslimerne, naturligvis

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Nu har jeg i flere omgange måtte konstatere personligt, at man får drøje hug, hvis man stikker snuden frem for Danmark!
Det er fuldkommen, som du siger…

Så afgjort NEJ…jeg ville ikke kæmpe for alle de andre!
Mine børn, svigerbørn, børnebørn, nære familie og venner…ellers ikke!

Jeg har mentalt trukket mig tilbage til min egen matrikel…min lille del af Danmark, hvortil INGEN forrædere eller migranter får adgang!!!

Ravnefanen er i overført betydning hejst, Dannebrog, som jeg ellers indtil for nyligt har været så stolt af, er jo trådt i sølet af de 90% stupide borgere!

Last edited 4 months ago by Ole Mejlstrøm
Danmark, 70-90 % debile
Danmark, 70-90 % debile
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Så er vi fuldkommen på bølgelængde. Ingen ved sine fulde fem vil kæmpe for folk/borgere, som hvis man gør det, kalder en for racist eller ekstremist. Jeg kæmper kun for min nærmeste familie og mig selv, alle andre må sejle deres egen sø og det kommer de også til for 99 % af danskerne er så hjernevaskede og indoktrinerede at de ikke aner hvad der foregår rundt omkring dem. Vi er maksimalt 1 %, som er forberedt på hvad der kommer. Jeg er så heldig, at jeg bor i relativt landlige omgivelser med nul procent perler, men bor man i… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Ja…også jeg fraflyttede allerede i 1987 det storkøbenhavnske til fordel for et hus på landet…eller godt nok i mindre landsby, men har aldrig fortrudt!
Mine 3 sønner bor indenfor få km afstand..
Ligeledes har jeg forsyninger til 1 måneds tid!
Man kalder det at preppe!
Når ballonen for alvor går op, så håber vi at finde ligesindede, for det bliver hedt…ikke mindst i byområderne!

Danmark, 70 - 95 procent debile
Danmark, 70 - 95 procent debile
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Godt at høre, så er vi i det mindste 2, der er forberedte. Ja du har ret, vi bliver nød til at teame op med andre ligesindede. Der er godt nok langt mellem os.

Dragen
Dragen
4 months ago

Jeg har en forestilling om , at det danske politi og det danske militær allerede er meget “vel-integrerede institutioner” indenfor den danske stat . Læs: Allerede infiltrede af .slam. Jeg ved det ikke . Jeg taler her om noget , jeg ikke har forstand på . Jeg har derfor spekuleret på hvordan det står til med hjemmeværnet ? Kan nogen give et bud ? . Nogen der er klogere end mig?

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Dragen

Hjemmeværnet er blevet afvæbnet under skudepisoden på krudttønden, så vidt jeg husker af de sædvanlige forrædere

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Ups . Det var jeg ikke klar over . ( det med afvæbningen).

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Dragen

Off topic, men hvor er din twitter blevet af steen? Har du slettet den, er det en teknisk fejl der gør at den ikke kan ses, eller har twitter slettet den?

(hov det endte som et svar til dragen men skulle have stået for sig selv, beklager)

Last edited 4 months ago by Poul
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago
Reply to  Dragen

Nu er både politi og militær skabt til at støtte det til enhver tid herskende regime, så bortset fra enkeltpersoner er det hele infiltreret og under magthavernes fulde kontrol!
Vi ser det også i Frankrig!!! og det vil blive sådan i ALLE europæiske lande, minus Polen, Ungarn og måske de baltiske stater…

Næææ…disse institutioner er i 2023 mest benyttet til at kue de nationaltsindede!!

HJV er ligeledes…
Kender flere medlemmer af værnet, som er tvunget til at holde deres mund og klappe hælene sammen!
Ellers ryger de bare ud!!!

Danmark, 70 - 95 procent debile
Danmark, 70 - 95 procent debile
4 months ago

Hvad er der egentligt sket med de hvide familier i reklamerne?

Justice for DJT
Justice for DJT
4 months ago

Nåh, har du også bemærket, at alle de luderwoke reklamerende firmaer har luget ud i al den upassende hvidhed, og har klemt een gerne mindst 50% giga afroer ind i samtlige reklamer. Jeg er ved at brække mig over at se det, og rationalet der ligger bag. Boykot de firmaer og produkter, der ikke kan få fortrængt den hvide dansker hurtigt nok.

Danmark, 70-90 % debile
Danmark, 70-90 % debile
4 months ago

Absolut enig, jeg boykotter så godt det er muligt, men der er satme mange af dem. Lad os håbe de får deres “Bud Light moment”.

PS Jeg kender faktisk ingen, som har en stor negertamp siddende inde i sofaen eller stående ude i køkkenet og stege fisk.

Jeg har heller aldrig set en neger lave nøgler.

Ovenfor refereres der til følgende virksomheder:

  1. Ikea
  2. Arla / Lurpak
  3. Silvan
Anders
Anders
4 months ago

Man skal blot se på Paris, hvis man gerne vil se en neger “lave noget”.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Ser disse sære skabninger, når man handler i større byer, men aldrig kommer der sådan nogle på min matrikel!

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Politikerne og myndighederne (læs: politi og militær!) ligger i sagens natur under for landsforræderne på Christiansborg, så vælger vi at yde modstand, skal vi slås mod disse statslige apparatnikker! Derfor er det, at EU har dekreteret, at politikorpsene både i Danmark og i resten af EU skal sørge for at inddrage så mange våbentilladelser som muligt, under påskud af indførelse af nyt computersystem at forhale tildeling af nye våbentilladelser (nu på 3-4.år! mens man i løbet af få dage sagtens kan benytte samme system til at inddrage tilladelser fra samme instans PAC!!!) og sørge for, at så mange etniske europæere… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Måske begynder seriøse franskmænd at pudse den gode gamle velkendte slagsang af:

Allons enfants de la Patrie,
Le jour de gloire est arrivé !
Contre nous de la islamie,
L’étendard sanglant est levé…

Og så plejer de at følge efter i resten af Europa, hver gang efter den seneste franske revolution.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Vi kan jo altid håbe!!!

Tror desværre ikke, at der er mange med “cohones” nok til at rejse fanen seriøst!

Det samme er tilfældet i hele den vestlige hvide verden…

Vi er blevet for slappe i koderne!
Kristendommen har dræbt kampmodet!!!!

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Ja – sådan går det, når de hellige påstår, at man bare skal vende den anden kind til. Så er det man spørger – også vende kind til dem som vil slagte dig?

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Jeg er heldigvis ikke kristen siden min udmeldelse af den forening som 18 årig, men hælder mere til moderne asetro…ikke sådan, at jeg render rundt i vikinge-ornat, men hvis nogen skulle have held til at slå mig på kinden, kan de være stensikre på, at jeg gør noget seriøst ved det!

Anders
Anders
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Mon ikke de to forfærdelige verdenskrige, feminismen og ungdomsoprøret, har spillet lidt ind på den manglende kampgejst – og det kristne udsyn?
– Allerede under/efter første verdenskrig, vendte mændene hjem fra skyttegravene, og måtte forholde sig til at deres arbejde var overgået til kvinderne og deres hjem foræret til indvandrere. I hvert fald i UK.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago
Reply to  Anders

Naturligvis har verdenskrigene influeret på folks indstilling, men livet er en stor kamp, indtil det sidste åndedrag og det kræver mental og fysisk styrke!
Grundet disse krige er europæerne blevet slappe og slaskede for så at overgive ALT til vildt fremmede…det er der INGEN undskyldning for!
Svaghed tilgives aldrig af ens fjender og udnyttes istedet groft!!!

Anders
Anders
4 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Helt enig.
“Frigjorte” kvinder skaber dysfunktionelle og svage mænd.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Jon Bowne er det, efter nærmere undersøgelser vedrørende infowarsreporterens navn netop kommenteret men uredigerbar pga link i source

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

John Bowne Reporting:

UN AGENDA FRENCH RIOTS
https://www.bitchute.com/video/BMePmbvXEVbW/

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x