4
aug
Seneste opdatering: 5/8-23 kl. 0701
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En løbende, slow-motion tragedie”

I Europa var overdødeligheden år 2021-2022 3.25 mio mennesker. Den satte ind nøjagtig samtidig med Covid-vaccineringen, men den sammenhæng vil WHO ikke se på. Eurostats seneste overdødelighed for Danmark er fra maj 2023, og er på 6.6% For hele EU er den gennemsnitlige overdødelighed 2.9%, hvilket er en hel del mennesker, når det er ud af en befolkning på 448 mio mennesker. Dr. Campbell undrer sig over, at Canada anbefaler gravide at lade sig Covid-vaccinere. På den danske Sundhedsstyrelse kan man i dag læse denne opfordring:

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat, at du bliver vaccineret, hvis du er gravid og ikke tidligere er blevet vaccineret mod covid-19.Vaccination vil nemlig være med til at beskytte både dig som gravid, men også dit barn i maven. Hvis du er gravid og skal vaccineres for første gang, anbefaler vi vaccination fra 1. trimester.Vaccination af gravide mod covid-19

Danmark har et fødselsunderskud. I første kvartal 2023 havde Danmark  13.965  levendefødte børn. mod 15.215 døde, et fødselsunderskud på 1.250 personer.

Det bliver interessant at se, hvor mange der vil have tillid til de næste sprøjter, WHO og Sundhedsstyrelsen vil anbefale her til efteråret. WHO’s rapport er her Global excess deaths associated with COVID-19, January 2020 – December 2021.

Overdødelighed Europa

Overdødelighed globalt

Og en ganske interessant tilståelse fra en australsk høring

Pfizer Employees Were Given a *Special Batch* Different From What Was Forced Into the General Population

Exposing the darkness hvor man skulle kunne finde hele høringen. Den kan også findes her.

Gateway Pundit: Pfizer Executive Can’t Provide Definitive Answer Why Its COVID-19 Vaccine Causes Myocarditis and Pericarditis During Australian Hearing

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 months ago

You can read about World Homicide Organizarion on hastosee dot com.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x