7
aug
Seneste opdatering: 7/8-23 kl. 1708
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Den der truer med vold, kan nu bestemme hvad svenskerne mĂ„ sige”

Om vi bara tagit pennorna och penslarna frÄn Vilks. Om vi bara förbjuder Paludan. Om vi bara hÀnger ner 1 foto av Elisabeth Wallin. Om bara Paty inte visat karikatyren och om bara Theo van Gogh inte gjort filmen. Om Charlie Hebdo inte. Om Rushdie inte bara. Om bara ingen. Aldrig. Sofie Löwenmark.

Henrik Jönsson har ikke vĂŠret en modig mand for ti eller tyve Ă„r siden, men det forhindrer ikke, at han her fĂ„r sagt nogle rigtige ting. Hvad der sker nu med de – i sammenligning med mange andre ting – ganske ligegyldige koranbrĂŠndinger, er en helt forventelig effekt af Ă„rtiers tankelĂžse indvandring fra teokratiske og totalitĂŠre lande, som politikerne ikke har kunnet bringes til at stoppe uanset beviserne pĂ„ dens farlighed. Vi hĂžster blot frugter af deres gerninger, og de er ikke engang sĂ„ blodige endnu, som der er god grund til at frygte, de bliver.

KoranbrÊndingerne har vÊret geniale, fordi de pÄ en gang har udstillet islam og politikerne. En lille tynd nÄl er sat ind det helt rigtige sted. Ikke 10.000 fornuftige kronikker kunne have bevirket det samme. Det var pÄ hÞje tid hvis ikke det er alt, alt for sent.

I Sverige er en forstsat og forvÊrret kultursammenstÞd uundgÄeligt, i Danmark kan vi opfattede denne Muhammedkrise som en af de sidste advarsler, vi fÄr for at undgÄ noget endnu vÊrre. Jönsson er en sidste-dages hellig, men hÞr ham alligevel.

The Times: Sweden’s slide from peaceful welfare state to Europe’s gun-killings capital

Denne slags artikler har man set med stigende hyppighed i al fald de sidste ti Ă„r. I maj var det Wall Street Journal med How Peaceful Sweden Became Europe’s Gun-Murder Capital. Ikke at det har betydet noget. Man konstaterer ulykken ‘after the fact.’ Den ‘nye regnering’ har ikke betydet noget hvad angĂ„r indvandringstakten – det vigtigste af alt. Alene januar til juni 2023 er der bevilliget 54.272 opholdtilladelser. hvoraf alene 25.393 er asyl og familiesammenfĂžring. Det hele giver et indtryk af, at Sverige har masser af tid. Der er ikke noget, der haster, der er ikke noget, der er alvorligt nok.

I den aldrig sinande strömmen av utlÀndska medier som förfasas över Sveriges utveckling blir brittiska The Times den senaste tidningen att rapportera om det en gÄng sÄ fredliga landet i norr.

FrÄn fredfullt, vÀlfungerande och homogent till vÄldsamt, splittrat och kaotiskt. Det Àr mindre smickrande omdömen som vÀrldspressen numera förmedlar om Sverige och det mÄngkulturella experimentet som tvingats pÄ svenska folket.

”Mordiska gĂ€ng och en integrationskris sliter sönder nationen och fĂ€llde dess regering förra Ă„ret”, skriver The Times, och konstaterar att Sverige i dag Ă€r ”Europas huvudstad för vapenmord”.Sverigebilden: ”FrĂ„n fredlig vĂ€lfĂ€rdsstat till Europas vapenmordshuvudstad”

The Times: Sweden’s slide from peaceful welfare state to Europe’s gun-killings capital log in.

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
9 months ago

Den gode Morten Storm har lagt denne ud pÄ Twitter:

Morten Storm Satire.JPG
Nielsen
Nielsen
9 months ago

Man kan kun grĂŠde.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Hvem ved bedst, hvor skoen trykker, andre end den, der har skoen pĂ„? Sagen drejer sig derfor om, at give de svenske ‘afregningspligtige’ lige prĂŠcis de sko pĂ„, som ellers kun trykker alle normale skatteplyndrede etniske svenskere. 1) BofĂŠllesskab mellem herrefolket og de svenske ansvarlige. 2) Daglig offentlig transport med herrefolket for de svenske ansvarlige. 3) FĂŠllesstue med herrefolkets syge pĂ„ hospitalerne for de svenske ansvarlige. 4) FĂŠllesspisning for herrefolket sammen med de svenske ansvarlige. Efter den omgang, smider de overlevende svenske ansvarlige hurtigst muligt herrefolket ud. Problemet med herrefolket er, at dets individer ikke kan finde ud af, hvorfor… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Fin tegning, rammer der hvor den skal!😆

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
9 months ago

Som det skete efter finanskrisen i 2008 hvor man netop ikke lĂžste problemet i finanssystemet, men gjordet det meget vĂŠrre ved at pumpe enorme mĂŠngder af kapital ud til lavere og lavere rente, gĂžr landsforrĂŠderen LĂžkke prĂŠcis det samme. Lad os forbyde afbrĂŠndinger af sĂ„kaldte hellige bĂžger, men det er jo netop her problemet ligger. Kernen er netop at der forlanges et forbud, herved opbygges problemet og det er jo ikke nok for om kort tid sĂ„ udvides et forbudb til enhver krĂŠnkende handling mod religiĂžse skrifter (lĂŠs Koranen). Vi ender alligevel fĂžr eller senere ved en skillevej, et endnu… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x