13
aug
Seneste opdatering: 13/8-23 kl. 2247
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The West is Heading for a Total Dictatorship”

After an extended sabbatical — during which he decamped from Blighty and set up camp at an undisclosed location abroad — Paul Weston returns with this video about the Rainbow Curtain of Science that is now descending over the entire West and ushering in our totalitarian future. GoV

Dr. Campbell: Kun to procent af alle Covid-vaccine bivirkninger rapporteres

Vaccine Damage Payment og Welcome to the Yellow Card reporting site

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
7 months ago

Jeg har vidst det længe. Det er dette, som han beskriver: “15 And he had power to give life unto the image of the beast, that the image of the beast should both speak, and cause that as many as would not worship the image of the beast should be killed. 16 And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads: 17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of… Read more »

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
7 months ago
Reply to  Lennie

Hvorfor skriver du ikke på dansk?

Lennie
Lennie
7 months ago

Det er nemmest at finde det på engelsk ved søgning qua bestemte referenceord. Desuden går jeg ikke ind for hverken 1991 ny-oversættelsen af Bibelen, og slet ikke den nye hverdagsdansk Bibel fra 2020. Det er vistnok den, Bibelselskabet har som reference: derfor vælger jeg King James Version på engelsk. Ikke noget odiøst i det.. (Har desuden boet i USA – godt, man ikke gør det længere!, så engelsk er som mit 2. modersmål)

H.P.
H.P.
7 months ago
Reply to  Lennie

Ja det er på en gang rystende og fascinerende at være vidne til at det sker. Jeg har selv i mere end 30 år været meget i tvivl om hvorvidt vi levede i endetiden, ikke at forveksle med de sidste tider som vi jo har levet i lige siden Jesus gik på jorden, nu er jeg ikke længere i tvivl. Det er fantastisk at se at det går i opfyldelse. Det helt afgørende er at nu er den teknologiske udvikling nået dertil at alle de praktiske forudsætninger for indførelsen af dyrets mærke rent faktisk er opfyldt. I 2000 år har… Read more »

Lennie
Lennie
7 months ago
Reply to  H.P.

HP 😊 – det var en god kommentar, og ja, der er ikke noget vigtigere end at sige sige Jesus TAK, fordi Han kom og bar vores syndeskyld og således rev os ud af den lede satans hånd! Når jeg tænker over, hvad der kommer over jorden, og jeg har en ret tydelig ide om nogle ting, så må jeg sige, at det er godt at kende Jesus. Det er Ham, der vil komme og gøre det af med Dyret og Antikrist. Men på den dag er jorden endegyldigt slut, og den vil forgå i eet kæmpe flammehav! Her er… Read more »

Lennie
Lennie
7 months ago
Reply to  H.P.

Kom til at lægge dobbelt ud, fordi jeg var i tvivl om, hvorvidt et YouTube link ville gå igennem. .

Last edited 7 months ago by Lennie
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
7 months ago
Reply to  H.P.

Kloge ord, tak for det. Jeg sad netop i går og tænkte noget lignende. Der er en vis fascination ved at være øjenvidne til det totale sammenbrud. Hvis man har den samme stærke tro som din ven ja så er det ikke engang skræmmende, vi kommer jo hjem.

ino
ino
7 months ago

Det var sgu da noget af et wake up call!

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
7 months ago
Reply to  ino

Ja, Weston forstår at forklare tingene krystalklart.
Foredraget er så godt at det burde oversættes til
dansk og bringes videre til så mange som muligt. Men
det sker vel aldrig, selvom vi danskere er på vej ind i
en total, uoprettelig og altødelæggende katastrofe.

Lennie
Lennie
7 months ago

Danskerne er altfor forført – det så vi jo med the jibjab – og elsker at sidde foran kukkassen m en pose Matadormix og lade hjernen skrumpe ind pga propaganda. TV var djævelens opfindelse!
Der er intet, nogen på jorden kan gøre for at ændre det her. I-N-T-E-T.
Dem, der nu okser deruda for at spare op til en fed pensionist tilværelse – 😂🙄 glem det! Psykopaterne i WEF har vist planer om et ‘universelt beløb’ til alle. . Det hedder sig, at det er for at udligne fattigdom, men det er løgn.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
7 months ago

Forvent at alt hvad regeringen, myndighederne, bankerne, lægerne osv. siger er løgn.

Følg kun Jesus ord da Jesus ord er Guds vejledning til menneskene.

Limewood
Limewood
7 months ago

WATCH: Founder of the WEF, Klaus Schwab, has decided that we “have to get used to” a total erosion of privacy: “If you have nothing to hide, you shouldn’t be afraid.” Right On Politics på Twitter: “https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f6a8.svg WATCH: Founder of the WEF, Klaus Schwab, has decided that we “have to get used to” a total erosion of privacy: “If you have nothing to hide, you shouldn’t be afraid.” I don’t remember anybody electing this villain the de facto dictator of the world. Do you? https://t.co/drb4ZDUSEN” / X Så bliver det jo spændende at vi alle sammen kan snage i små… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Conspiracy Theory 2014
Vox
This was first published Oktober 21th, 2014
IT’S HAPPENING NOW! – HARRY VOX(Lockstep)

https://www.bitchute.com/video/PhXNy3lJ6Q7c/

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Der har du en overbevisende dokumentation, at i det mindste Rockefeller planlægger vores død. Hvordan mon det ligger med kong Charles og Rothchild og Bauer? Eller er de de samme?

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Nielsen

Our writing is being censored In Real Time

trackback

[…] Paul Weston: “Question Everything you Hear”  […]

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x