15
aug
Seneste opdatering: 17/8-23 kl. 1221
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk

“Vi får et samfund som er i færd med at falde fra hinanden”

Af Ragnar Larsen

Fjernkulturell indvandring er i færd med at destabilisere det ene europæiske land efter det andet. Længst er opløsningen kommet i Frankrig med Sverige lige i hælene. Norge har i årevis fulgt en politisk kurs som vil få de samme følger som i Sverige.

I juni ble syv personer skudt i Stor-Stockholm bare på én weekend. I fjor blev der begået 64 drab med skydevåpen i Sverige eller i snit én skudepisode om dagen.

Indvandringens dødelige konsekvenser skaber ikke bare frygt og opgivenhed. Svenskerne er i færd med at miste fremtidstroen. Ligestilling var i generationer Socialdemokraternas ledetråd. Og de lykkedes, Per Albin Hansson og Tage Erlander – folkehjemmets arkitekter. Nu er det politiske forfald kommet så langt at de sociale forskelle er tilbage på 1940-ernes niveau. Muligheden for social tryghed undermineres. Årsagen er tydelig for alle som vil se.

En meningsmåling som nylig blev publiceret i Dagens Nyheter viser at 56 procent af svenskerne mener landet deres utvikler sig i forkert retning. Bare 8 procent av folket mener Sverige er på rette kurs. Dette er mindre end hvad selv den muslimske del af folket udgør.

Det er «brottslighet, gängkriminalitet og sjutningar» som er de vigigste årsager til at svenskerne har mistet fremtidstroen og tilliden til deres land. Spørsmål som klima og miljø bekymrer til sammenligning bare en lille bitte minoritet. Socialdemokratiets æra lader til at være omme – afløst af muslimsk terror, våben, kaos og frygt.

Olof Palme, partilederen og statsministeren som selv blev et voldsoffer, advarede mod følgerne af uhæmmet indvandring fra voldskulturelle lande. I et avisinterview så tidligt som i 1977 fremholdt han at indvandringen må reguleres stærkt. «Alltså at vi på et rimelig sätt, kvantitativt, kan bemästra problemet». Hans ord gik i glemmebogen med hans død ni år senere. Da blev sluserne for muslimimport åbnet på vid gab for det Palme omtalte som et problem..

Det tilsvarende skete i Norge. Trygve Bratteli fik i sin statsministertid indført indvandringsstop. Bratteli så at islam og fascisme er to sider av samme sag. Han havde selv oplevet fascisme i praksis og kom så vidt fra Hitlers dødslejre med livet i behold og ville forhindre fremvækst af nyfascisme på norsk jord gennem indvandring af muhammedanere. Bratteli kendte sine lus på travet. Han var knapt stedt til hvile før Stortinget ophævede vedtagelsen.

Resultatet ser vi i Oslos gader hvor skyderier og anden muslimsk kriminalitet hører til dagens uorden. Politikerne tager ikke alvoren ind over sig. Politichefer lyver og hævder der ikke er nogen sammenhæng mellem Oslo-volden og de muslimske miljøer. Virkeligheden fornægtes.

Men nogen ser sammenhængen – og har mod til at tage bladet fra munden. Unge Høyres leder Ola Svenneby tog i et interview med Aftenposten for nylig til orde for at Norge erklærer indvandringsstop. Han er bekymret og henviser til udviklingen i Frankrig og Sverige. – Vi får et samfund som er i færd med at falde fra hinanden, siger Svenneby.

Unge Høyre-lederen ønsker en helt ny indvandringspolitik: Antallet kvoteflyktninge skal sættes til nul, dagens asylsystem ophæves og retten til familiesammenføring begrænses.

Svenneby har fået både ris og ros af sine partifæller for at sætte problemet på dagsordenen. Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang mener for eksempel at indvandringspolitikken må kunne diskuteres og mener at Høyre «har været politisk korrekte altfor længe».

Men det mener partileder Erna Solberg ikke. Hun afviser indspillet fra ungdomspartiets leder. Det overrasker os ikke. Solbergs politiske hjerte er pantsat i utlandet. På den årlige sikkerhedkonference i München erklærede hun i 2020 som statsminister på Norges vegne at nordmænd ikke har større ret til at bo i Norge end folk fra alle andre verdenshjørner. Nordmænd som ikke deler hendes syn, omtalte hun som «et sammensurium».

At Norge er i opløsning, at velfærdsstaten forvitrer og storbyfolks tryghed trues som følge av indvandring fra voldskulturelle lande, ser alle – bortset fra de ypperste eliter.

Men det giver i alle fald et lille håb at det største partis ungdomsleder har åbne øjne og ører – og har en tilstrækkelig frygtløs moral til at sige fra.

På dansk ved Snaphanen

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Engang var Sorte Slyngel kun en fiktiv tegneseriefigur, nu er Sorte Slyngel overalt i Skandinavien og skrækindjagende, frygtindgydende, rædselsvækkende, angstindjagende på rigtigt, disse sorte slyngler har overtaget voldsmonopolet, myndighederne ser magtesløst til:

Sorte slyngel.jpg
Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 months ago

Ja, mon ikke disse “groft racistiske” udgaver af Anders And & co. snart bliver forbudt for at nedgøre og forhåne islam? 😂

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Ja Mickey Mouse & co lever livet farligt!

Etnisk udrensning..jpg
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Man må kunne måle graden af islaminficering i Sverige ved at måle tendensen i salget af villatelte. Man kunne spørge i sport- og campingforretninger, om de sælger flere villatelte til den kulturberigende del af de i Sverige bosiddende hetzfrie folkegrupper.

Anders
Anders
9 months ago

“Vi får et samfund som er i færd med at falde fra hinanden, siger Svenneby”

Vi har allerede et samfund som er i færd med at falde fra hinanden. Og jo tættere vi kommer på den totale kollaps, des mere vil politikerne sætte slutspurten mod den totale opløsning af danske/norske/svenske værdier.
Det begynder med afskaffelsen af de kristnes helligdage og følges op med forherligelse af koranen, som skal beskyttes ved lov.
Dernæst begynder myrderierne på de kristne for alvor, pr. politisk bestilling.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Hvis nordmænd ikke har større ret til at bo i Norge end folk fra alle andre verdenshjørner, så har indbyggerne i Saudi-Arabien eller Vatikanet heller ikke større ret til at bo i Saudi-Arabien eller Vatikanet end nordmænd. Med dette i tankerne, har alle danskere, som vil det, ret til at bo i sydSlesvig og Skåne. Erna Solberg og alle medlemmerne i Det radikale Venstre har ret til at bo på Svalbard lige så meget som nordmænd. Jeg synes, at en folkeafstemning burde gøre denne ret til en pligt. I lyset af islamisternes trussel om at dræbe danskere og svenskere, burde… Read more »

Limewood
Limewood
9 months ago

Armenians face genocide in Azerbaijan, former International Criminal Court prosecutor warnsThe former chief prosecutor of the International Criminal Court is warning that Azerbaijan is preparing genocide against ethnic Armenians in its Nagorno-Karabakh region

Armenians face genocide in Azerbaijan, former International Criminal Court prosecutor warns – ABC News (go.com)

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Limewood

Scandinavians face slow genocide in Scandinavia; alert people warn intelligent Scandinavians that Islamistan is preparing slow genocide by demography against ethnic Scandinavians in its Northern-Europe caliphate.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago

I behøver ikke at skrive at vi får et samfund der falder samme for det gør det nu i realtid.

Forbered jer mentalt, fysisk, økonomisk og praktisk på det der sker.

Træn jeres fysik så godt I kan uanset alder og tilstand, Forbered jer mentalt, tænk de forskellige scenarier igennem. Køb gode bøger og opbyg et lager af fornødenheder.

Tænk på jeres personlige sikkerhed og tag jeres forholdsregler.

Vi bliver alle ramt af kollapset, nogle mere andre mindre.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Glemte du ikke medlemskab i skytteforeninger og generel våbentræning? I USA, hvor alle har håndvåben, har islamisterne ikke en chance for at indføre deres rablende sindssyge paradis.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago

Du har fuldstændigt ret.

trackback

[…] Også i Norge hører skyderier og anden muslimsk kriminalitet til dagens uorden: […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x