19
aug
Seneste opdatering: 19/8-23 kl. 1209
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der var overhovedet ingen advarsler i Lahaina. Elektricitet og telefoner var slukket

Interesserede har sikkert set og hørt rygterne fra Lahaina og Maui – at “der er brugt DEW våben, at milliardærer som Zuckerberg og Oprah Winfrey er involveret i afbrændingen for at kunne købe sig nogle grunde med havudsigt billigt.”

Jeg vil forfølge rygterne via personer, som jeg i forvejen har tillid til, og som er på stedet: Edward Dowd, der bor der, og Ezra Levant, som mange års kendskab har givet mig fuld tillid til. Det forekommer mig tydeligt, at MSM, politikere og Facebook gør hvad de kan, for ikke at omtale brandene på Hawai mere end allerhøjst nødvendigt.

Rebel News er på Maui for at finde ud af, hvad der er op og ned på de vilde rygter. Hvorfor er MSM fraværende? Hvorfor siger USA’s demente parodi af en præsident “no comments,” når han bliver spurgt om brandene?

“Follow the facts whereever they lead”

Ezra taler om målet for rejsen til Lahaina/Maui

Rebel News har foreløbig otte videos

Støt The Truth about Maui

Ezra Levant fik Trykkefrihedsselskabet Sappho-pris i København i marts 2014.

Spørgsmål: Hvordan brænder huse, uden at træerne omkring dem brænder?

Joe Biden er en hån imod verden

Men vi skal lade som ingenting, mener danske medier. Apropos Joe Biden: Det er en hån mod verden, at vi skal formodes at tage ham alvorligt som andet end en syg kransekagefigur for at kriminelt, globalistisk regime bag ham, der tilmed fører krig mod en anden atommagt. Men dette er altså hvad danske medier og politikere uden videre mener, at vi skal. Man skal til australsk TV, for at turde skære den absurde situation ud i pap. Se hvad demokrater selv siger om den situation: Election Fraud 20 Mins of Democrats Election Experts Warning U.S

At han kun blev “valgt” ved hjælp af massiv valgsvindel, er evident for enhver, der har gidet undersøge det. Også dette vil danske medier skjule for os, hvilket er medvirkende til, at jeg kun kan kalde dem korrupte, politiske propagandamedier. Hvad er deres begrundelse for, at vi skal fortie, at USA har udviklet sig til en bananrepublik, hvor man vil fængsle politiske modstandere og regere ved hjælp af ikke-valgte mafiosoer/globalister? Hvad er “den frie presses svar?”

Det er hævet over enhver tvivl, at Bidens ‘præsidentskab’ er en gang vel iscenesat teater for masserne. Amerikanerne og vi andre ved i det store hele ikke, hvem der regerer verdens synkende supermagt. Er det i virkeligheden en blanding af personer som Larry Fink (Black Rock), Klaus Schwab og den venstreradikale Barack Obama?

4.7 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
8 months ago

Det er selvfølgelig påsat, evt via 5g. Nu er de rasende, fordi det vælter ind m tilbud fra opkøbere, som vil have de raserede grunde. https://youtu.be/2LMQRqP22Rk

Lennie
Lennie
8 months ago

Her fortæller det par, som tv2 idag har bragt en meget lang artikel om. Der er noget heeelt galt med den brand. Når jeg ser billeder derfra, så er der antenner m masser af 5g bokse på, og jeg husker at have læst, at hvis man skruer op for styrken, så kan man forårsage en atombombelignende brand og futte fx en mellemstor by som kbh af på meget kort tid.
Er detden britiske militærekspert Mike(?) Steele, der fortæller om det i videoer, som nok blev fjernet fra YouTube og nu findes på Rumble og bitchute?
Horribel historie fra Lahaina https://youtu.be/WaTJ9yk38g4

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Oprah Winfrey har købt en del ejendomme op. Blot til info.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

2.video fra neden af rebel medias 1min 49sek min. inde: “…this reminds me of nine eleven, obviously that was a terrorist attack.” Hmm, jo. Men det var nok Silverstein, Zelikow, Hayden, Rumsfeld og Bush med mange flere, som var terroristerne, og ikke en tilfældig araber, som blev navngivet af MSM straks inden nogen politiefterforskning, var indledt.

Lennie
Lennie
8 months ago

Se omkring minut 5-8, AwakenwithJP, omLahaina, som globalisterne vil gøre til en ‘Smart island’, og hvordan børn var alene hjemme, fordi skolen var lukket osv. Hvor jeg dog hader USA! https://youtu.be/Xam32zi4mvg

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x