22
aug
Seneste opdatering: 22/8-23 kl. 1300
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I en tid, da det går tilbage med den danske nation, der er ved at blive overmandet af den muhamedanske, trænger vi til noget at samles om. Nej, ikke om Danmark, men om Ukraine. Og i går fik danskerne lejlighed til at skares om det nye samlingspunkt.

Ingen ringere end den tidligere komiker, Volodymyr Zelenskij, var i København for at modtage Folketingets og menneskemængdernes jublende hyldest. Klapsalverne på Christiansborg var så vedholdende, at Folketingets formand måtte gribe ind og gøre opmærksom på, at tinget også havde andet på dagsordenen. Det gjaldt dog ikke Hendes Majestæt og hendes søn, der modtog den ukrainske frihedshelt iført grøn t-shirt og ørkenstøvler.

Mette Frederiksen benyttede lejligheden til at indskrive sig i historien som uforfærdet forkæmper for alt godt i verden – i den konkrete sag med nogle F-16 fly.

Den danske støtte til Ukraine er ”virkelig en folkesag, og vi har grund til at være stolte af, at Danmark sammen med Nederlandene er gået i front med at donere F-16 kampfly til den ukrainske frihedskamp”, meddeler berlingskes altid tjenstvillige lederskribent.

Efter den salve er det svært at sige noget mere krigerisk, men de danske politikere gør deres bedste. Zelenskij er ifølge Mette Frederiksen ”en ekstraordinært modig mand. En mand, jeg er glad for at kalde min ven”. Udlændinge- og integrationsminister Kåre Dybvad Bek udtaler, at Zelenskijs triumftog i København minder om Kennedys berømte tale i Berlin og om, da Montgomery kørte rundt i København efter Danmarks befrielse.

Han burde måske have tilføjet, at Montgomery kom som sejrherre og Zelenskij kommer som anfører i en håbløs krig, der ikke kan føre til andet end mere død og ødelæggelse.

Sagen er jo, at Ukraine er ved at tabe og ikke kan se frem til andet end total ødelæggelse, hvis krigen ikke stopper. Ifølge den amerikanske militæranalytiker, Douglas Macgregor, har Ukraine mistet 400.000 soldater på slagmarken mod 40.000 russere. Et sted mellem 40.000 og 50.000 ukrainere har fået lemmer amputeret. 14 millioner ukrainere har forladt landet.

Her i Danmark har vi næppe mulighed for at verificere disse tal, men hvad er myndighedernes vurdering? Hvad siger forsvarets eksperter? Ved Mette Frederiksen og hendes journalister overhovedet, hvad de taler om?

Lad os glemme de moralske overvejelser, for storpolitik og krig er ikke drevet af moral. Kendsgerningen er, som oberst Macgregor pointerer i nedenstående interview med Tucker Carlson, at ”alt, hvad vi [i Vesten] prøvede at udrette, er slået fejl”. De vestlige politikeres og mediers optimistiske historier om den mægtige ukrainske hær, der snart ville gøre kål på de demoraliserede russere, har vist sig som mundsvær.

Så hvad vil Mette Frederiksen udrette med sine fly? Ikke noget, der vil ændre krigens gang. Til gengæld har hun placeret Danmark som Ruslands fjende – og det i en situation, hvor flere er begyndt at spørge, hvad hele denne krig skal gøre godt for.

Ja, Ukraine skal forsvares, men skal det ske ved, at landet bliver ødelagt, eller er alle parter bedre tjent med en fredsordning? Desværre taler fru Frederiksen ikke om fred, men om mere krig. Gud ved, hvor længe det sælger billetter.

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Har Rusland nogensinde gjort os noget ondt, intet jeg kender til, vist også tværtimod Rusland var engang vores allierede, alligevel sender Mette 19 stk. F16 imod Rusland. Og hvilket ondt har de øvrige nordiske lande gjort os at Løkke valgte at åbne grænserne så alverdens islamisk ondskab, regulær vold og terror uhæmmet kunne oversvømme og ødelægge Norden. Hvad har Danmark og danskerne gjort at vi fortjener samme skæbne, har vi nogensinde gjort hverken Mette eller Løkke noget ondt? Noget i deres barndom eller opvækst vi ikke kender til? At vi partout skal krig imod Rusland, ved tvang dræbes af covidvaccinen,… Read more »

Last edited 8 months ago by Jan Ulrik Friis
Anders
Anders
8 months ago

Så i lille-lars paradere i gaden med et pride-flag malet på kinden?
samtidig forsøger han at gøre islam til lovreligion i Danmark. Fordi koranen er særligt hellig…
Manden er en ulidelig klovn, skabt i helvede.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
8 months ago

Mange rigtige ting, anført i dit indlæg.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Bidens Lars Løkke og Mette tæppetisser forstår kun “USA good” + “Russia evil”:

“A stupid man’s report of what a clever man says is never accurate, because he unconsciously translates what he hears into something that he can understand.” – Bertrand Russell, A History of Western Philosophy.

DynamiteViking
DynamiteViking
8 months ago

Seneste monolog fra den altid skarpe Neil Oliver på GBNews handler om, hvordan flere og flere får øjnene op for det iscenesatte og falske “show”, som politikerne, medierne og resten af “eliten” opfører. De dumme danskeres henrykte jubel over skuespiller-klovnen Zelensky og hele narrativet om Ukraines frihedskamp etc. tyder desværre på, at Oliver er for optimistisk – her til lands tryllebindes det bøvede flertal stadig af “showet” og skam få den, der tænker selv og går imod strømmen.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Mette Hitler ønsker afledning fra de vaccinedrab hun står bag, lad os tale om Ukraine (her støtter hun igen indirekte drab) lad os tale om miljø, søløver, reformer bla. bla. bla. Alt sejler i Danmark, men 95 % af befolkningen er så snot dum at de synes at “hun gør det godt”. Det er ellers nok at tage fat på af virkelige problemer, men det handler jo ene og alene om at kællingen er i gang med at sikre sig den næste offentlige eller offenligt finansierede stilling. EU, FN, WHO, Nato, uha det ville være lækkert hvis man kunne få… Read more »

Piotr
Piotr
8 months ago

JA! helt ufatteligt at de dumme danskere påtager sig lemminge-rollen uden videre.
Levebrødspolitikere. JA, de er de alle.

P.

Profetens røvskæg
Profetens røvskæg
8 months ago

“I en tid, da det går tilbage med den danske nation, der er ved at blive overmandet af den muhamedanske, trænger vi til noget at samles om.” Der bliver således tale om en muhame-dansk nation til sidst. 😉 Problemet med den moderne civilisation er lidt at vi efterhånden som art står lidt på tæer for at kigge over hegnet og følge med. Kan mennesket tåle endeløse teknologiske fremskridt? Eller er de ved at slå bundproppen ud på os? Så fantastisk avancerede af natur er vi jo trods alt heller ikke. Er muhamedanismen så et reelt bæredygtigt alternativ? Mjah-mjo. Det er… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

enig

Dragen
Dragen
8 months ago

Henter Mette Frederiksen ikke alt ind, der kan aflede opmærksomheden fra “den store corona” , der ellers VIL komme og spise hende . Overdødeligheden , de mange der er efterladt lemlæstede/handicappede og klar til en livslang sygepension , den stærkt skadede fertilitet osv . Og så det – går jeg udfra , at vi stadig ikke har nogen anelse om hvor mange flere der vil dø . Hvor mange flere handocappede vil der komme ? . Hvor syge bliver de af af os der har taget sprøjterne , men endnu ikke har oplevet senfølger ? Og hvordan bliver det at… Read more »

Mads kering
Mads kering
8 months ago
Reply to  Dragen

Eller minkskandalen…

Og alle dens brudte valgløfter!

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Når nu den tid snart kommer, hvor Biden bliver tvangsindlagt på en institution, bryder Old Joe’s paranoide plan for belejring og udryddelse af en indbildt ‘fjende’ sammen. Vi skal ikke længere reduceres til dumme indkøbere og forbrugere af amerikansk krigslegetøj Når Old Joe er gået i total opløsning, skal MSM i Vesten, alle chefredaktørerne, tv-direktørerne og journalister afnazificeres. Deres hjerner skal spules rene for alt det syge præk om USA som frihedens og demokratiets tapre forsvarer. Nato’s fjender er ikke dine fjender! MSM skal genoptrænes til at acceptere en verden med andre meninger end amerikanske oligarkers. Lykken er ikke LGBTQZÅ++, globalisme,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Tante Berlinger rapporterer i dag: USA’s nyeste eskalering i Ukraine – vestlige NATO generaler overtager nu taktikken i NATO’s proxykrig mod Rusland. En række ‘anonyme’ vestlige ‘forsvarskilder’, som New York Times har talt med, giver en opsigtsvækkende kritik mod Ukraines strategi. Her starter NATO’s ww3-krig mod Rusland! ‘Kilderne’ påstår, at Ukraine har placeret for mange styrker de forkerte steder på fronten. Modoffensivens hovedmål er at afskære de russiske forbindelser i sydUkraine ved at sprænge ‘landbroen’ mellem Rusland og Krim. Ukraine påstås at bruge for mange soldater på mindre vigtige fronter i den østlige del af landet, mener de amerikanske kilder.… Read more »

Limewood
Limewood
8 months ago

I et indlæg her på siden spørger Jan Ulrik Friis om “…Rusland nogensinde har gjort os noget ondt..” Og skriver at “…Rusland engang var vores allierede..” Nu ligger Napoleonskrigene jo nogle år tilbage i historien, så om han mener, at Sovjet Unionen skal skives ud af den ligning er uklart. Men da 2. Verdenskrig stod ved sin afslutning og Europa lå i ruiner – stod Stalins Røde Hær med en slagkraft og en effektiv logistik der kunne pløje USA ud af Europa i et snuptag. Den Røde Hær havde faldskærmsdivisioner til et angreb på Vesteuropa og desforuden panzer-korps der var… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Limewood

Som en ekstra pikant detalje – nogle angelsaksiske generaler og politikere foreslog i fuldt alvor, at de angelsaksiske hære efter Hitlers død skulle fortsætte direkte mod Moskva. Resterne af de tyske hære skulle tilslutte sig de allierede styrker i den sag. Sovjetstyret skulle smadres totalt. En af de navngivne amerikanske krigere var pansergeneral Patton, som fortalt i Hollywoodfilmen om ham. General MacArthur var sikkert også med på ideen. Atombomben var endnu ikke afprøvet, men den amerikanske præsident var orienteret om dens realitet.
WW2 kunne allerede dengang være fortsat over i WW3, ved en tilfældighed – som nu.

Bastardo
Bastardo
8 months ago

Mette har efterhånden, efter eget udsagn, mange ‘venner’. Hun fortsætter skamløst sin kandidatur til NATO, selv om hun er blevet grundigt afvist af USA.
Selv Kongehuset trækkes af stalden, selv om det altid har været god tone at holde Kongehuset på afstand af kontroversielle sager.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x