1
sep
Seneste opdatering: 3/9-23 kl. 2158
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Menneskelige aktiviteter bidrager kun med 1 pct. til klimaforandringerne.

Klimapropagandisternes succes har været over al måde. Langt de fleste amerikanske unge – hele 84 pct. – tror, at klimaforandringer vil forårsage alvorlige uroligheder og gøre dele af kloden ubeboelig inden for deres levetid. Og når klimaprædikanterne tilmed kan overbevise dem om, at alle ulykkerne skyldes menneskelig udledning af CO2, kan det næppe overraske, at menneskemasserne med glæde efterkommer magthavernes krav om snart det ene og snart det andet indgreb mod friheden og levestandarden.

På den baggrund er det interessant at høre, hvad Dr. Steven Koonin har at sige. Bag sig har han en fornem karriere, bl.a. som undersekretær i præsident Obamas energiministerium og som ”provost”, dvs. øverste videnskabelige chef, på et af USA’s mest prestigefyldte universiteter, California Institute of Technology (Caltech). Han er i øjeblikket professor ved New York University. Koonin er uddannet som teoretisk fysiker, men hans forskningsinteresser omfatter også computerfysik, muklear astrofysik og miljøvidenskab. Umiddelbart skulle man altså tro, at han var systemets mand, men det er langt fra tilfældet.

For to år siden gjorde Koonin sig bemærket med bogen ”Unsettled”, som aflivede de fleste af de påstande om klimaet, der bliver serveret for almenheden.

Interessant nok accepterer Koonin de rapporter, der med års mellemrum udsendes af FN’s Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), som politikere, verdensforbedrere i Davos, bureaukrater og journalister baserer sig på. Men, som han bemærker under et interview med Uncommon Knowledge: Hvor mange af dem kan overhovedet læse rapporterne? Den seneste kom i 2022 og var på 3000 sider, som Dan Jørgensen og journalisterne på Politiken, ”Danmarks klimaavis”, garanteret ikke har tygget sig igennem. Og hvis de har, har de sikkert ikke forstået noget.

”Klimakampen” er en genial psykologisk operation beregnet på at udplyndre skatteyderne for at berige storkapitalen

Det, vi får serveret i medierne, er kondenserede resumeer bestilt af politikerne, som har brug for noget, de kan bruge til at gennemføre deres indgreb mod biler og hakkebøffer og deres nye afgifter. De samme resumeer er til glæde for journalister, der lever af at kunne skrive opsigtsvækkende historier om det forestående sammenbrud. Hvis en journalist præsenterede sin redaktør for en historie om, at det går nogenlunde, ville hun hurtigt blive overført til andet arbejde.

Koonin giver ikke meget for diverse forudsigelser om fremtidens klima. Som han siger, beror de på computer-modeller, der ”demonstrativt er uegnede til formålet”.

Kraftige ord fra en computerekspert.

Her er nogle ”takeaways” fra interviewet på Uncommon Knowledge:

Menneskelige aktiviteter bidrager kun med 1 pct. til klimaforandringerne.

Jordens opvarmning har stået på i 400 år – altså længe før, der var industri eller benzindrevne biler.

Opvarmningen siden 1900 på ca. 1,3 grader har været en gave til menneskeheden. Den gennemsnitlige levealder er siden 1900 steget fra 32 til 73 år, og verdens befolkning er vokset med en faktor på fem. Men vi skal altså tro, at den forventede stigning på 1,2-1,4 grader inden 2100 vil ødelægge livet, som vi kender det.

Vi bliver konstant bombarderet med fortællinger om mennesker, der er døde af varmen, men som Koonin understreger, dør mange flere af kulde, og opvarmingen medfører derfor, at færre dør.

I modsætning til pressens rædselshistorier tyder intet på, at tornadoer og tyfoner er blevet hyppigere eller kraftigere. Det samme gælder oversvømmelser.

Koonin afviser også påstanden om, at verdens fødevareforsyning skulle være truet af et varmere klima.

Her kommer min (LH) konklusion, som jeg ikke vil tage Steve Koonin til indtægt for:

Vejret og klimaet bliver sammenblandet i mediernes sensationelle historier. Ethvert mærkværdigt vejr bliver taget som bevis på, at Klaus Schwab, Greta Thunberg, Al Gore og Dan Jørgensen har ret.

Og som sultne ulve, står klimaprædikanterne på spring for at æde det sidste af den frihed, du troede, at du havde.

”Klimakampen” er en genial psykologisk operation beregnet på at udplyndre skatteyderne for at berige storkapitalen og de samvittighedsløse politikere, der kan grine hele vejen til banken på Bahamas.

Vesten ligger på dødslejet

Jeg blev ikke helt færdig med min omtale af Uncommon Knowledge’s interview med Dr. Steven Koonin (“De grønne kommer snart og tager dig”, 1. sept.).

Når politikerne agiterer for sol- og vindenergi, ser de behændigt bort fra den kendsgerning, at solen ikke skinner om natten, og at der kan være vindstille uger i træk. Det betyder, siger Koonin, at vi er nødt til at holde en traditionel energiforsyning i beredskab. Vi kan med andre ord ikke bare nedlægge de eksisterende kraftværker, hvis vi vil undgå strømnedbrud og samfundsmæssigt kaos. Og da vi altså ender med to infrastrukturer, bliver den “grønne” energi ikke billigere end den traditionelle, men dyrere.

Hvis politikerne for alvor troede, at menneskelig udledning af CO2 udgjorde en dødelig fare for verden, ville de gå over til kernekraft, der ikke udleder noget, og som i dag er sikker.

Men det vil de ikke, for klimahalløjet har meget lidt med klimaet at gøre, men med politikernes lyst til bestemme over os og storkapitalens iver efter at puge penge til sig.

Ifølge Steven Koonin er Kina godt på vej med små kernekraftværker, som ikke fylder alverden og kan transporteres på en lastbil.

Vesten er en døende civilisation. Ikke fordi nogen har dræbt os, men fordi vi nægter at leve.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago

Yderligere dieselafgift og kødafgift er på vej.

PS I Tyskland er de gået “full Greta Thunberg” og er i gang med et nationalt selvmord. Med åbne øjne hopper tysken direkte ud over klippen.

Det viser at hjernevask virker.

Last edited 9 months ago by Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Så bliver det så meget lettere at hjemtage det gode gamle danske SydSlesvig – landsdelen der var dansk fra 700 til 1864, altså over 1100 år, derfra under tysk åg indtil tysken er hoppet ud over klippen – god irreversibel hoppetur til dem fra alle os.

Dragen
Dragen
9 months ago

Jeg tror , at en stor del af det der driver klima-religionen , er de mange penge og karriere muligheder den tilbyder . Lidt som vi har set det med integrations-industrien , medie og spin-doktorering + apparatnikkernes og teknokraternes administrative stillinger ,- lukrativt og velbetalt . Ordenede forhold og høj status . Godhedsindustriens overdådige chef-lønninger. Den høje status , de højelønninger udgør karriere attraktionen . Om det hele bygger på lyv , løgn og bedrag er helt uden betydning for de mennesker , der kan se sig selv tappe ind i karriere maskinen . Sålænge en så U-påtalt egoisme råder,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

En ting er ganske sikker. Sosserne vil altid løse alle problemer med 1) højere skatter og 2) mere bureaukrati. Sosserne vil bruge enhver afvigelse af det normale som grundlag og undskyldning for at suge endnu mere i din tegnebog, af hvilken årsag din tegnebog langsomt bliver ligeså tom som de sossiske politikeres hoveder. Men der er altid plads til forbedringer af magthavernes egne pensioner og aflønning for veludført obstruktion af samfundets nyttige lønslaver. Om sossernes skatter er sorte, hvide, brune eller grønne er immaterielt, sossernes har tiltusket sig plyndringsret overfor de hvide danske skatteslaver; at spendere på de brune tilrejsende… Read more »

Anders
Anders
9 months ago

Det gamle ordsprog siger, at man ikke kan pille håret af en skaldet.
Det har dog aldrig afholdt socialakrobaterne fra at skalpere befolkningen efter forgodtbefindende.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Anders

Selv dem som har hår på brystet, kan ikke vide sig sikre mod de socialakrobatiske grønskollingers skalpering også der.
Mange tror, at man dør som følge af skalperingen. Men der kendes adskillige eksempler på folk, der har levet i årevis efter at være blevet skalperet. Det har bare ikke været noget let liv. Den viden udnytter de primitive og grønne indianere af den grusomme Sosse-stamme på Djævleøen grumt.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

VAXXED VS UNVAXXED DEATHS IN ENGLAND YTD 2023
https://www.bitchute.com/video/eiy1AntjEjLA/

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Bedrageriet vi kender fra indvandrings-tal-statestikkerne , fortsætter nu i bedrageriet med døde ifht. Unvaxx’ed og vaxx’ed. Og man må lade dem , alle tal-artisterne – de er dygtige og godt på vej til at bygge formen og konditionen op igen .

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Hvad konsekvenserne af grøn omstilling, biodieselolie og -benzin, sol- og vindenergi og CO2 afgifter er, antydet i denne film, som kun har et kardinal diskussionsobjekt, nemlig at vi er for mange mennesker på jorden. https://www.bitchute.com/video/KQnVEMOOYuJd/

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

En god stemme fra Sverige som er ved at udvikle sig og med garanti er uafhængig er Henrik:

USA STYRS AV ANDRA SENILA. USA-BARN-KASTRERINGAR. NOBEL-GODHETSSIGNALERANDE AVSKUM. THE BRICS RESET
https://www.bitchute.com/video/0gmv8JFKfgNQ/

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
9 months ago
trackback

[…] Innlegget er hentet fra Snaphanen […]

Henrik Fastrup
Henrik Fastrup
9 months ago

I siger at manneskelige klimaforandringer er 1%. Jeg kommer til en mindre påvirkning. I atmosfæren er der 0,04% CO2 Den menneskeskabte CO2 påvirkning er 3% af dette, så det giver 0,04 * 0,03 = 0,0012%

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x