1
sep
Seneste opdatering: 9/9-23 kl. 2141
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vaccinerne var et eksperiment fra begyndelsen”

(klik pĂĄ direktelink for at se videoen)

Vera Sharav er jøde, og har lavet en dokumentar i fem dele, der sammenligner nutidens autoritære bestræbelser med blandt andet ‘vacciner’, med nazitidens lægeeksperimenter. Syv læger blev hængt i NĂĽrnberg for dem, men mange andre nĂĄede at flygte eller begĂĄ selvmord. Ligesom læger var en stor del af modstandskampen i Danmark, var de omvendt en stor del af NSDAP’s medlemmer.

Klaus Schwabs chefideolog, historikeren Yuval Noah Harari, der er bøsse og jøde (!), bruger udtrykket uden distance eller ironi. Han mener, fremtidens mennesker kan tage stoffer og spille computerspil, der er ikke brug for dem længere. Hvis han ogsĂĄ mener, at de fleste hellere skulle ombringes, sĂĄ gĂĄr han mere stille med dørene om det. I 2022 foretog Weekendavisen et skamløst mikrofonholderinterview med ham. “Skæbnekampen.” (det er online)

Her taler hun om den digitale koncentrationslejr, vi er på vej ind i lige så blinde, som mange jøder trådte ind i gaskamrene, idet de ind i de sidste håbede på, de bare skulle vaskes. Vi ved nu, at sidste Covid-pandemi indeholdt aktivt mord på gamle og syge ved hjælp af morfin, benzodiazepiner og remdizivir. Remdizivir giver nyresvigt og slår folk ihjel, det bruges stadig i Danmark.

Patienter, der i forvejen havde ĂĄndedrætsbesvær, blev langsomt kvalt. Jeg bragte en video af det, et modbydeligt mord pĂĄ en 50 ĂĄrig kvinde. Det foregik i England, USA og Sverige. Den svenske læge Jon Tallinger dokumenterede det, og flygtede til sidst til Danmark. Vi overtræder alle NĂĽrnberg Kodeks paragraffer i dag. Vil nogen tvinge en sprøjte i dig, skal du henvise til NĂĽrenberg og sige ‘nej.’

Situationen vi har nu, er at et fuldstændigt impotent Folketing har underlagt sig de totalitære oligarker og globalister, der via EU styrer alt i den vestlige verden. Kombinationen af EU, og at de nu ogsĂĄ har grebet magten ved et kup i Washington, er ekstra slem, idet de nu har sendt os i en skadelig og farlig krig med Rusland. Med stor hast afsaffes demokrati og frihedsrettigheder, og om fĂĄ ĂĄr, er deres magt total – i Vesten vel at mærke.

I resten af verden – 7/8 – er de heldigvis uden indflydelse. Der betyder FN stadig mindre, og deter FN som Schwab og Gates har kapret til deres ugerninger. Men danske vasal-politikere har udleveret os til et kommende mareridt. Ikke Ă©n løfter en finger, mod det massemord, der foregĂĄr nu.

Af og til må man se enkeltpersoners skæbner. Det er som at nive sig i armen for at begribe, at det er virkelighed:

How Pfizer’s shot changed one young man’s life forever

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
2 months ago

Hitler mig her og Hitler mig der og Hitler allevegne.

Bagmændene bag Covid er 80% jøder og nul-komma-nul-komma-numsehul procent nazister.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Felix Krull

Yuval Noah Harari er jøde, som de fleste FED direktører. -Powell, Yellen og Bernancke for at nævne de 3 seneste. Men det er sĂĄdanne jøder, som under krigen samarbejdede med nazisterne om at udrydde resten af det jødiske folk. Og det er muligt, at Bohrmann og resten af brunskjorteslænget, som minder fælt om enhedslisten/redox/antifa havde sympatier for det danske folk, fordi vi tilhører den (ifgl Hitler) den ariske race. Men faktum er, at de fleste af os hadede dem dengang de skred over vores grænse ved Schlesvig og lgde til kaj ved de danske havne. Det gør vi stadigvæk. og… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

SĂĄ vidt jeg ved er Open Society et Alexander Soros projekt. Det var Vera Sharav ikke forbundet med. Hvis jeg forstod hende rigtigt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x