4
sep
Seneste opdatering: 4/9-23 kl. 1936
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kultorvet, København, © Snaphanen.dk

Et sådant forræderi er en tragedie og vil for evigt stemple det tidligere arbejderparti

Af Lars Hedegaard

De fleste danskere ser ikke ud til at have opdaget det, men med Koran-loven er vi officielt trådt ind i Islams Hus – den del af verden, hvor Muhameds lov gælder. Fra nu af er det imamerne, der skal bestemme, hvad der kan godtages som kunst, og hvad det skal være tilladt at sige og gøre. Mette Frederiksen benægter ganske vist, at den nye blasfemibestemmelse er en glidebane, men vent og se, hvor hurtigt politikere og domstole vil slå hælene sammen og bøje sig for den strøm af nye krav, som de med deres landsforræderi har indbudt til.

Imamerne behøver blot at lufte muligheden af, at herboende muslimer måske vil gribe til vold, så vil politikerne stå i kø med nye indrømmelser, alt mens de bedyrer, at der sandelig ikke er gjort indgreb i ytringsfriheden, og at Danmark stadig er et demokrati. Men de lyver og lyver og lyver.

Firoozeh Bazrafkan har i et interview med Berlingske fortalt, hvordan det vil ende: ”Hummelgaard har skubbet mig over til kranen for at blive hængt.” For det er sådan, man gør i hendes hjemland, Iran, der nu har fået vetoret over dansk lovgivning og retshåndhævelse.

At Lars Løkke og Venstre ville være med til at begrave Danmark, kan ikke komme bag på nogen, for de herrer og damer er til salg.

Men at Socialdemokratiet, som mine forældre og alle mine bedsteforældre var medlemmer af og stemte på hele deres liv, ville føre an i et sådant forræderi, er en tragedie og vil for evigt stemple det tidligere arbejderparti.

I disse sorgens tider går tankerne til de frihedskæmpere, der ligger i Mindelunden.

4.7 13 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
9 months ago

Det ville have været så nemt, hvis kritik af islam havde været tilladt. Her var der ingen ytringsfrihed i forvejen. Islam er en lovreligion, og lovene er i Koranen. Så parlamenterne burde have sat Koranen i kontrast til vores grundlæggende rettigheder og friheder og også med internationale juridiske normer og traktater. Det burde have været diskuteret, så ville denne forbandede bog være blevet”entzaubert”. Vi burde have forbudt det; især i moskeerne ( deres Raadhuse). Koranen er i øvrigt en tekst, der er skadelig for unge.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Sophia

Hvis de kristnes tilbøjelighed til krænkethed var som muslimernes, var ww3 for længst startet som religionskrig. Islamiske aggressioner er voldsomt styret af ukontrollerbare impulser – og disse følelsesforstyrrelser lader politikerne som om er normale i et civiliseret samfund. Nu ved vi hvad outreret monomani i religion fører til – islam. De fleste vil nødigt sidde i et fly, som er styret af en potentiel impulsstyret psykopat – politikere moske undtaget.

Svend Giønge
Svend Giønge
9 months ago

Lige som socialdemokratiet er blevet til dem de kæmpede imod. Er Danmark dråbe for dråbe på mange områder blevet det Modstandsfolk og Frihedskæmpere bekæmpede.
I dette tilfælde er det vigtigt at være bevidst om at muslimer bliver udnyttet og er en brik i et meget større spil om bl.a at undergrave Kuktur og Lande for at bane vejen mod forenede eu stater og brune slaver til at opvarte eliten. Ifølge R N Coudenhove-Kalergi, der anses for en af de stiftende fædre af eu, i hans bog fra 1925 “praktischer idealismus”.

Screenshot 2023-09-04 at 10-46-56 Western Culture on a Path to Racial Extinction.png
Last edited 9 months ago by Svend Giønge
Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
9 months ago

Den eneste utilbørlige handling man kan foretage sig med koranen er at følge det som står i den.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Helliges definition på liturgi: “Det fastlagte mekanisk gentagne forløb, som religiøse handlinger afvikles efter, uanset deres tilbørlighed og resultat”.

Einsteins definition på liturgi:
“Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”.

Lennie
Lennie
9 months ago

Har I set dette?? Det er forfærdeligt! Briter har ikke råd til at leve længere, og nogle bor i telt m deres børn, mens dem fra Arabistan indlogeres på luksushoteller, så snart de lægger til i joller i britiske havne!? Er det 9 millioner, de har taget ind på 15 år? Det siges i en af kommentarerne. Det er jo åbenlys krig mod egen befolkning.

https://youtu.be/fYFxmNDfFvk?si=jre0Y82IBJS1e7Vd

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
9 months ago

Fra klasseforræder til landsforræder var en lang rejse med uendelige diskussioner om revolutionen og bolsjevikkernes røde fane. Heldigvis for Danmark og den danske arbejder valgte arbejderpartiet demokratiets vej og kampen for arbejdernes velfærd, det lange seje træk med (overvejende) politisk ro. Klasseforrædere blev de derfor kaldt af de blodrøde. Men den danske arbejder havde kloge ledere, som stod fast og sang ‘Danmark for Folket’ (1934). De sang, “Kamp imod dem, der vil storme og slå/de friheds lyse skanser, som vort folk bygger på”. Det var dengang arbejderledere passede på Danmark. Både internationale og nationale socialister fik kamp til stregen. I… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

https://www.dr.dk/lyd/p1/kulturen-pa-p1/kulturen-2023-08-30 Hvorfor skabe nye problemer der pt. end ikke findes, som at afskaffe ytringsfriheden, som det er oppe til debat at kunstnere skal fritages fra koranlovgivningen, alle danske burde fritages fra koranlovgivningen, regeringen kunne lade være at afskaffe ytringsfriheden, at kaste sig ud i et sådant forræderi, de glemmer at ved en afskaffelse af ytringsfriheden, at regeringens nye ondskabsfulde blasfemibestemmelser også rammer dem selv. Forslaget oppe at kunstnerne skal have en speciel status i samfundet, fritages fra koranlovgivningen, en speciel beskyttelse, jeg forestiller mig noget lignende at hver kunstner får sin egen “kongelige” livgarde, naturligvis ikke kongelig, selv ville jeg… Read more »

dunk
dunk
9 months ago

Er det vores historie der nu bobler up,tidligere samarbejde officielt,med en lille gruppe indaedte modstandere, skal Danmark renome igen reddes af en lille gruppe der risikere alt,som en gammel ven sagde til mig engang,Danmark er et lille land og for en stor del overlevede vi kun fordi mange ikke “saa” noget,nu maa “de mange” tage sig sammen og gaa aktivt ind for Danmark

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Nedenstående opskrift overtræder ikke minkmorderens nye lov til beskyttelse af sarte muslimer:
Først klipper man en koran i mindre stykker derhjemme, således at man ikke kan identificere stumperne som en koran. Stykkerne lægges ned i en åben kasse. På kassen fastgøres et skilt, hvorpå der der står “Dette er ikke en koran”, af hensyn til ordensmagten og koranafbrændingsloven.
Dernæst stiller man sig op i kort afstand fra kassen og kaster en mængde mindre sten ned i kassen i en symbolsk protest.

Idris med den lange fidris
Idris med den lange fidris
9 months ago

Globalo/kapitalo-partierne har endnu engang valgt elitens frihed til at skovle dollars ind via masseindvandring over grødbøndernes frihed til at udtrykke deres træsko-meninger!

Profeten og hans præ-emptive forsøg på en Nobelpris i litteratur giver de nok ikke mange dinarer for, men uviljen mod at få det globale Syd på permanent ophold afstraffer de gerne ved enhver oplagt lejlighed.

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Hvis man gennemvæder en bog med terpentin, vil den selvantænde.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Bastardo

Man kan læse, at mange rettroende drikker frisk urin fra kamelernes blære, med påstand om sundhed og profetens velsignelse. Hvad er så forkert, om man overhælder en koran med urin fra en kamelblære? Problemet i Danmark er, at populationen af 4-benede kameler er ganske lille; moske især fordi mange af dem sluges i folketinget.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Berätta för oss, vad är det för skillnad mellan KORANEN, ett KRUCIFIX och ett vanligt enkelt KORS?
Det enkla korset får man gärna häda, bränna eller förstöra på annat vis.

trackback

[…] har hentet dette innlegget fra den danske nettsiden Snaphanen. Dessverre tror jeg han har rett i sin vurdering av det som er i ferd med å skje i landet. For å […]

trackback

[…] har hentet dette innlegget fra den danske nettsiden Snaphanen. Dessverre tror jeg han har rett i sin vurdering av det som er i ferd med å skje i landet. For å […]

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Nielsen
Nielsen
9 months ago

Af billedet som følger posten, ses det tydeligt, at vi er et delt folk. Vi som ønsker invasorerne hen hvor de radikale gror, og de som siger: “Vi skal labbe deres kultur i os” Personificeret i Mogens Camre og Dirkinck Holmfelt Jeg vil tillade mig at tilhøre førstnævnte slags mennesker. Man er ikke i tvivl om hvem man har med at gøre, når man hører en landsmand sige: Der skal jo være plads til os allesammen. Nemlig en person, som lidet sandsynligt er nationalist. Hvis man ser et sigøjnerpak vandre ud af en bygning, med sække over skuldrene, skal man… Read more »

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
9 months ago
Reply to  Nielsen

Jo færre muslimer på Jord jo bedre for alle andre.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

I bibelen står der intetsteds, at muslimer kan komme i paradis, ikke engang hvis de siger ‘asyl’.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x