6
sep
Seneste opdatering: 6/9-23 kl. 1350
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fjellenstrup syd for Gilleleje, 6.9.2023, © Snaphanen.dk.

Af Lars Hedegaard

Kritik forsvinder ikke. Den gÄr under jorden.

EU vil pĂ„lĂŠgge platforme, der bringer forkerte oplysninger eller meninger drakoniske bĂžder (jeg skriver om det senere). Der er tale om tilkendegivelser, som strider mod verdensherskernes ”narrativ” – det betyder fortĂŠlling og ikke ”narretiv”, hvis formĂ„l et at narre de enfoldige til at tro pĂ„ deres undertrykkere.

USA’s Dybe Stat og kamarillaen i Bruxelles har store planer om at eliminere enhver kritik af deres herredĂžmme, men kan de bestemme, hvad folk tĂŠnker i deres stille sind? De kan tvinge os til at lade, som om vi tror pĂ„ dem. De kan endog fĂ„ os til at stemme pĂ„ dem, fordi vi er dumme nok til at tro pĂ„ deres forsikringer. Men det vil vise vise sig at vĂŠre en kortsigtet strategi.

Hvis folk har det skidt, er det svÊrt at overbevise dem om om, at de har det godt. Hvis de hver gang, de gÄr uden for en dÞr, med egne Þjne kan se, at de lever i et fremmed land, fÄr magthaverne besvÊr med at forklare dem, at alt er i skÞnneste orden.

EU, WEF, OIC, aviserne, fjernsynet og cheferne for diverse digitale platforme kan med et fingerknips fÄ enhver kritik til at forsvinde. Men det gÞr den ikke. Den gÄr bare under jorden.

Og fra undergrunden mÄ vi gribe til de samme metoder, som den danske modstandsbevÊgelse gjorde under krigen: Man organiserer sig, man gÞr modstand, sÄ godt man kan, og fÞrst og fremmest: Man skaber er presse, som hverken islam, Mette Frederiksen, Klaus Schwab eller imamerne pÄ NÞrrebro kan kontrollere.

Det er pÄ tide at genoplive duplikatoren, der satte modstandsbevÊgelsen i stand til at udsende nyheder, som gik fra hÄnd til hÄnd.

Og nÄr alle duplikatorer er afslÞret af EU-Stasi, og fordelerne af de forbudte skrifter sidder i lejr, holder modstanden ikke op.

EU Pakken om retsakten om digitale tjenester og Wikipedia Digital Services Act.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BĂžrge
BĂžrge
1 year ago

Vi mÄ bare erkende, at vi bor i et fascistisk diktatur

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  BĂžrge

MĂ„ske man skulle gĂžre modstanden “incremental gamechanging pivotal”.
Det pÄstÄr den fascistiske diktator i Washington vil vinde hans proxykrige mod de fÊle i junglen udenfor Manhattan.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  BĂžrge

Kan vi alle erkende, hvis vi blev fuppet af nogen del af propagandaen om den ikke eksisterende virus til at tage gift

Sanity trender pÄ bitchute deroppe sammen med Styxenhexenhammer:

JILL & JOE BIDEN TALKING. PUREBLOODS ARE THE NEW CIRCUS PEOPLE. 9/11 SUMMARY
https://www.bitchute.com/video/JcM8sVXhg80/

Kan vi alle lytte til Hr Sverige og fÄ en reaktion pÄ det han siger?

BĂžrge
BĂžrge
1 year ago
Reply to  BĂžrge

Vestbreddens leder som det fascistiske regime EU. stĂžtter med milliarder, siger fĂžlgende om Hitler og nazisternes jĂždeforfĂžlgelser:

“Palestinian President Mahmoud Abbas: Hitler Fought the European Jews Because of Their Usury, Money Dealings, It Was Not about Antisemitism; Jews from Arab Countries Did Not Want to Emigrate, But Were Forced to Do So by Israe”

https://www.breitbart.com/middle-east/2023/09/06/watch-palestinian-president-says-hitler-not-an-antisemite-jews-deserved-it/

Last edited 1 year ago by BĂžrge
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

KoranbrĂŠndingen var en god gerning viser os prĂŠcist hvor de folkevalgte stĂ„r, hvad de gĂ„r for, hvor helt igennem ondskabsfulde de er, at de samlet stĂ„r hĂ„nd i hĂ„nd med islam, imod det danske folk. KoranbrĂŠndingen en nĂždvendighed, desvĂŠrre i 11′ time ikke lĂŠngere muligt at redde Danmark, et sted pĂ„ vejen har Danmark mistet sin forstand, empati og medfĂžlelsen for sit eget danske folk, men med lidt held gĂ„r det endnu at redde Sverige, for i Sverige er der endnu ytringsfrihed. Danmark overtager pladsen som verdens skrĂŠmme eksempel nummer 1, overhaler Sverige og de andre nordiske lande, med den… Read more »

Piotr
Piotr
1 year ago

DSA/ Digital Service Act trÄdte i kraft 25. Aug. 2023. BemÊrk hvordan MSM har vÊret totalt tyste som graven, om dette nye tiltag, fra herskerne i Bruxelles.
Det bliver spĂŠndende at se hvad herskerne ikke bryder sig om, hvis meninger de vil straffe, samt i hvilken udstrĂŠkning.
Bliver det bĂžde & konfiskation eller fĂŠngsel & arbejdslejr?

Endnu mere spÊndende bliver det, at se hvornÄr de europÊiske befolkninger har fÄet nok af dette diktatur/tyranni, de fascistiske herskere i Bruxelles krÊver implementeret.
Et oprĂžr kommer uden tvivl, men hvad kommer fĂžrst OprĂžret eller en EU-hĂŠr?

StĂžt Danske Patrioter! StĂžt Paludan! SIAD! P.

Limewood
Limewood
1 year ago

Den canadiske klinisk psykologi-professor Jordan B. Peterson er blevet dĂžmt til genopdragelse af den canadiske regering for holdninger han har givet udtryk for pĂ„ Twitter/X. I begyndelsen af Ă„ret skrev regeringen at han skulle fĂžlge et obligatorisk…. “Specified Continuing Education or Remedial Program” med hensigt pĂ„ at “review, reflect on and ameliorate [his] professionalism in public statements,”…. eller miste sin licens. ….og menighedsbladet The Guardian har i en overskrift spurgt “how dangerous is Jordan Peterson?” og det studentikose “Information” – mente at Jordan Peterson “holdt hof” for tilhĂžrere i KB Hallen… Man kunne sĂ„ modsat spĂžrge: Hvor farlig er den… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Adolf & Joseph er allerede begyndt at rotere i deres grave og spinner af fryd. Deres modus operandi bliver alligevel genopvĂŠkket til fuldt flor – nu som “fact checking”. Den som sidder pĂ„ MSM, sidder pĂ„ ‘facts’.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

De er allerede begyndt at rotere i deres grave og spinde af fryd.

Last edited 1 year ago by Nielsen
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hustle Bitch channel
https://www.bitchute.com/video/CiS57TmU7FzR/
Landgrab and cheat with emergency help.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

DOCTOR LORAINE DAY – THE TRUE REASON FOR THE VACCINE
https://www.bitchute.com/video/3DA1rmZvTDzq/

THIS IS SOOOO 2020….
https://www.bitchute.com/video/0PFZqBXdgA2v/

Svend GiĂžnge.
Svend GiĂžnge.
1 year ago

Store ord. UretfÊrdighed mÄ altid pÄtales.

Screenshot 2023-09-06 at 14-58-58 The Brotherhood of Death.png
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x