6
sep
Seneste opdatering: 6/9-23 kl. 1350
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fjellenstrup syd for Gilleleje, 6.9.2023, © Snaphanen.dk.

Af Lars Hedegaard

Kritik forsvinder ikke. Den gĂĄr under jorden.

EU vil pålægge platforme, der bringer forkerte oplysninger eller meninger drakoniske bøder (jeg skriver om det senere). Der er tale om tilkendegivelser, som strider mod verdensherskernes ”narrativ” – det betyder fortælling og ikke ”narretiv”, hvis formål et at narre de enfoldige til at tro på deres undertrykkere.

USA’s Dybe Stat og kamarillaen i Bruxelles har store planer om at eliminere enhver kritik af deres herredømme, men kan de bestemme, hvad folk tænker i deres stille sind? De kan tvinge os til at lade, som om vi tror pĂĄ dem. De kan endog fĂĄ os til at stemme pĂĄ dem, fordi vi er dumme nok til at tro pĂĄ deres forsikringer. Men det vil vise vise sig at være en kortsigtet strategi.

Hvis folk har det skidt, er det svært at overbevise dem om om, at de har det godt. Hvis de hver gang, de går uden for en dør, med egne øjne kan se, at de lever i et fremmed land, får magthaverne besvær med at forklare dem, at alt er i skønneste orden.

EU, WEF, OIC, aviserne, fjernsynet og cheferne for diverse digitale platforme kan med et fingerknips få enhver kritik til at forsvinde. Men det gør den ikke. Den går bare under jorden.

Og fra undergrunden må vi gribe til de samme metoder, som den danske modstandsbevægelse gjorde under krigen: Man organiserer sig, man gør modstand, så godt man kan, og først og fremmest: Man skaber er presse, som hverken islam, Mette Frederiksen, Klaus Schwab eller imamerne på Nørrebro kan kontrollere.

Det er på tide at genoplive duplikatoren, der satte modstandsbevægelsen i stand til at udsende nyheder, som gik fra hånd til hånd.

Og når alle duplikatorer er afsløret af EU-Stasi, og fordelerne af de forbudte skrifter sidder i lejr, holder modstanden ikke op.

EU Pakken om retsakten om digitale tjenester og Wikipedia Digital Services Act.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Børge
Børge
10 months ago

Vi mĂĄ bare erkende, at vi bor i et fascistisk diktatur

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Børge

MĂĄske man skulle gøre modstanden “incremental gamechanging pivotal”.
Det påstår den fascistiske diktator i Washington vil vinde hans proxykrige mod de fæle i junglen udenfor Manhattan.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Børge

Kan vi alle erkende, hvis vi blev fuppet af nogen del af propagandaen om den ikke eksisterende virus til at tage gift

Sanity trender pĂĄ bitchute deroppe sammen med Styxenhexenhammer:

JILL & JOE BIDEN TALKING. PUREBLOODS ARE THE NEW CIRCUS PEOPLE. 9/11 SUMMARY
https://www.bitchute.com/video/JcM8sVXhg80/

Kan vi alle lytte til Hr Sverige og fĂĄ en reaktion pĂĄ det han siger?

Børge
Børge
10 months ago
Reply to  Børge

Vestbreddens leder som det fascistiske regime EU. støtter med milliarder, siger følgende om Hitler og nazisternes jødeforfølgelser:

“Palestinian President Mahmoud Abbas: Hitler Fought the European Jews Because of Their Usury, Money Dealings, It Was Not about Antisemitism; Jews from Arab Countries Did Not Want to Emigrate, But Were Forced to Do So by Israe”

https://www.breitbart.com/middle-east/2023/09/06/watch-palestinian-president-says-hitler-not-an-antisemite-jews-deserved-it/

Last edited 10 months ago by Børge
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Koranbrændingen var en god gerning viser os præcist hvor de folkevalgte stĂĄr, hvad de gĂĄr for, hvor helt igennem ondskabsfulde de er, at de samlet stĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd med islam, imod det danske folk. Koranbrændingen en nødvendighed, desværre i 11′ time ikke længere muligt at redde Danmark, et sted pĂĄ vejen har Danmark mistet sin forstand, empati og medfølelsen for sit eget danske folk, men med lidt held gĂĄr det endnu at redde Sverige, for i Sverige er der endnu ytringsfrihed. Danmark overtager pladsen som verdens skræmme eksempel nummer 1, overhaler Sverige og de andre nordiske lande, med den… Read more »

Piotr
Piotr
10 months ago

DSA/ Digital Service Act trådte i kraft 25. Aug. 2023. Bemærk hvordan MSM har været totalt tyste som graven, om dette nye tiltag, fra herskerne i Bruxelles.
Det bliver spændende at se hvad herskerne ikke bryder sig om, hvis meninger de vil straffe, samt i hvilken udstrækning.
Bliver det bøde & konfiskation eller fængsel & arbejdslejr?

Endnu mere spændende bliver det, at se hvornår de europæiske befolkninger har fået nok af dette diktatur/tyranni, de fascistiske herskere i Bruxelles kræver implementeret.
Et oprør kommer uden tvivl, men hvad kommer først Oprøret eller en EU-hær?

Støt Danske Patrioter! Støt Paludan! SIAD! P.

Limewood
Limewood
10 months ago

Den canadiske klinisk psykologi-professor Jordan B. Peterson er blevet dømt til genopdragelse af den canadiske regering for holdninger han har givet udtryk for pĂĄ Twitter/X. I begyndelsen af ĂĄret skrev regeringen at han skulle følge et obligatorisk…. “Specified Continuing Education or Remedial Program” med hensigt pĂĄ at “review, reflect on and ameliorate [his] professionalism in public statements,”…. eller miste sin licens. ….og menighedsbladet The Guardian har i en overskrift spurgt “how dangerous is Jordan Peterson?” og det studentikose “Information” – mente at Jordan Peterson “holdt hof” for tilhørere i KB Hallen… Man kunne sĂĄ modsat spørge: Hvor farlig er den… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Adolf & Joseph er allerede begyndt at rotere i deres grave og spinner af fryd. Deres modus operandi bliver alligevel genopvækket til fuldt flor – nu som “fact checking”. Den som sidder pĂĄ MSM, sidder pĂĄ ‘facts’.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

De er allerede begyndt at rotere i deres grave og spinde af fryd.

Last edited 10 months ago by Nielsen
Nielsen
Nielsen
10 months ago

Hustle Bitch channel
https://www.bitchute.com/video/CiS57TmU7FzR/
Landgrab and cheat with emergency help.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

DOCTOR LORAINE DAY – THE TRUE REASON FOR THE VACCINE
https://www.bitchute.com/video/3DA1rmZvTDzq/

THIS IS SOOOO 2020….
https://www.bitchute.com/video/0PFZqBXdgA2v/

Svend Giønge.
Svend Giønge.
10 months ago

Store ord. Uretfærdighed må altid påtales.

Screenshot 2023-09-06 at 14-58-58 The Brotherhood of Death.png
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x