14
sep
Seneste opdatering: 14/9-23 kl. 2008
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Hvad jeg egentligt vil sige, er, at vi lader os lede af frygt, der får os til at stemme på politikere, som lover at befri os fra frygten med løfter om at beskytte vores lille dagligdag. Beskytte den skidefulde kvinde, der efter en fest går gennem natten og bliver voldtaget af mænd af anden etnisk herkomst. Beskytte den dreng, der bliver tisset på, og som må slikke sine plageånders sko.

Ondskaben har vundet indpas i Danmark i et omfang, vi ikke troede muligt. Og vi er bange. Derfor ser vi hen til Mette Frederiksen, hvis indgriben vi håber vil befri os fra frygten.

Går vi en tur på gaden, ser vi, at Danmark for altid er forandret. Fjenden er midt iblandt os og lover at underkue os.

Politikerne siger, at de vil stramme, og det tror du på. Aviserne skriver, at det er dig, der er noget galt med. Ikke profeten, hvis samlede værker burde køres på lossepladsen.
Men det hjælper ikke at være bange. Du kan tabe offentlig anseelse, miste jobbet, venner, der vender dig ryggen, konen, der finder en anden.

Og hvad har du tilbage, hvis du handler mod din samvittighed?

Intet.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 months ago

Nej! Vi ser s’gu’ ikke hen til Mette Forræderiksen. Det er hende og resten af tyvebanden på galeanstalten Christiansborg vi er bange for.

Sultan Kefir
Sultan Kefir
8 months ago

“Derfor ser vi hen til Mette Frederiksen..”

Arrhh.. ved du nu hvad kære Lars!

Hvem gør det? Altså hun må godt komme hjem til mig og få et kys på kinden.

Meeen, når jeg skidefuld og gennemblødt af tis slikker sko, så er det altså ikke lige hende jeg ser “hen til”.

Jeg tænker generelt at det nuværende folketing ikke rigtig har mine kerne-interesser i kikkerten, det må jeg altså meddele (Nej, heller ikke DF eller NB, sorry).

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
8 months ago

Hvis man seriøst ser mod Mette og Co. og her anskuer nogen som man kan føle sig beskyttet af, så fortjener man at blive overrumplet af et indavlet stenalderfolk.

Hvis vi kunne ændre noget ved at stemme, så fik vi ikke lov til det.

Dragen
Dragen
8 months ago

Vise ord fra Hedegaard.
Og som Jesus siger ; Frygt ikke . Et udsagn vi møder igen og igen i evangelierne . Værd at hæfte sig ved . Værd at gøre sig overvejelser omkring.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Dragen

De fleste religioner erstatter bare frygt med angst, som er endnu værre – fordi frygt er fysisk og angst er psykologisk. Det siger selve S. Kirkegaard, amen.

Anders
Anders
8 months ago

Mennesker er såmænd både angste og frygtsomme, med eller uden religion.
Den troende ængstes over dommens dag og ateisten frygter troen, som er dem fremmed og ukendt.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Anders

Dommens dag er den dag, hvor religionernes “topdogs in the sky” indrømmer, at de kun ‘gør’ ondt værre, og fyrer sig selv. De har det sikkert også meget bedre uden disse besværlige personager, der foretrækker civil moral og etik fremfor uforklarligt følepornografi og fornuftsstridigt pølsesnak.
Sæt AI til at beregne sandsynligheden for gudernes fysiske eksistens.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
8 months ago

Altså den der artificial stupidity de har skabt som ikke ved at der kun findes 2 køn? Sæt du bare den til at regne på noget som der ingen data er omkring, det skal nok blive spændende. Bagefter så sæt den til at beregne sandsynligheden for at mennesker opstår på vores jord ved et tilfælde, og her kan du så indsætte data som f.eks at vi er de eneste dyr som ikke kan tilegne sig den jord vi lever på, samt er de eneste dyr som har skabt vores kulturer ud fra ting som alle var enige om uden internettet… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Op igennem tiderne har spekulative personer af religiøs observans brugt meget krudt på såkaldte “gudsbeviser”. Man kunne vel anvende disse “gudsbeviser” som input data til AI programmer.
Det skulle ikke undre mig, om AI programmet vil konkludere med 99%’s sandsynlighed, at AI er den eneste og sande gud.
AI har heller ingen fysisk krop, ligesom guderne. AI påtager sig gerne at dømme mellem onde og gode. AI er alvidende og klogere end alle mennesker, med en vis sandsynlighed den guddødemig selv udregner.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Det hedder altså: måske løj de allesammen.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
8 months ago
Reply to  Nielsen

Pinligt. Du har selvfølgelig ret.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Køligt vand fra visdommens kilde: Et gammelt ordsprog fortæller, at en fremmed blot kan være en islamisk ven, der endnu ikke har opdaget at du er vantro. Tænk hvis den fremmede, som står ovre i hjørnet, helt alene, var den sjoveste du længe havde mødt? I så fald ville du kunne konkludere, at vedkommende fremmede umuligt kan være muslim – fordi der ingen vitser er i Islam. Der er ingen humor i Islam. Der er ingen morskab i Islam. Der kan ikke være morskab og glæde i det som er alvorligt. Kristen vits: Det er lettere for en kamel at… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Ja, eller hvis den først stikker forhuden i pressen.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x