16
sep
Seneste opdatering: 16/9-23 kl. 1353
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er den uautoriserede meningsdannelse, som EU vil til livs

Af Lars Hedegaard

En bemærkelsesværdig meningsmåling fra Fox News viser, at 47 pct. af respondenterne betragter impeachment-undersøgelsen af Joe Biden som ”legitimate” (berettiget eller velbegrundet). 48 pct. mener, at den er ”bogus” – altså savner ethvert grundlag.

Det underlige er, at ca. halvdelen af amerikanerne er kommet til den konklusion, at Biden ikke har rent mel i posen, og at hans adfærd bør undersøges.

Dette skal ses på baggrund af, at så godt som alle de traditionelle medier har affærdiget de seneste afsløringer fra diverse whistleblowers og har gjort deres yderste for at dække over Bidens åbenlyse korruption og uegnethed til jobbet som præsident.

Målingen er først og fremmest en kedelig besked til medierne, for den viser, at en stor del af befolkningen ikke tager sig af deres venstreekstreme propaganda. Samtidig demonstrerer den styrken i de alternative medier og de meninger og oplysninger, som borgerne udveksler med hinanden.

Og det er netop denne uautoriserede meningsdannelse, som EU vil til livs med sin Digital Services Act. Borgerne skal forhindres i at udbrede anskuelser, der ikke passer i magthavernes kram. EU-holdet tror, at de med deres forbud kan fĂĄ befolkningen til at lystre. Og det gĂĄr indtil videre strygende.

Omkostningen bliver imidlertid, at Unionen mand og mand imellem vil miste sin legitimitet. De kan tvinge og true folk til at gentage deres løgne, men ingen vil tro på dem.

Efter at stalinisterne i Bruxelles har valgt undertrykkelsen, er der ingen vej tilbage for dem. De bliver nødt til at udspy den ene fantastiske påstand efter en anden og true med straf til enhver, der bestrider dem.

Ligesom med USA’s demokrater, der har ødelagt landet, og nu er begyndt at arrestere deres kritikere.

Men vil det gavne undertrykkerne på længere sigt? Historien er en beretning om mægtige tyrannier, der brød sammen.

3.8 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
6 months ago

Der skulle have været taget et opgør med kommunismen, da muren faldt, som da nazismen faldt, ikke mindst fordi kommunismen/socialismen er en langt værre og farligere isme end nazismen. Det er ad helvede til, at socialismen igen er på hæslig fremgang til stor skade for alle

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  Knud Madsen

Ja , det manglende opgør med det totalitære tankegods pĂĄ venstrefløjen , banned vejen for dets fortsatte existens. Problemet er vel ogsĂĄ, at det er “de gode”. Dem der kæmper for “de svage” osv . SĂĄ er det i udgangspunktet forbudt eller svært , at kritiserere eller forlange kritisk tænkning . Og slet ikke etiske overvejelser . Det etiske er i udgangspunktet “unødvendigt” nĂĄr det jo er dem – venstrefløjserne – der jo er – og stĂĄr for det gode og det bedste . Det værste det har skabt , er klima-religionen der kaster os alle , lige lukt ind… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Befolkningen har et problem: magthaverne og deres fjolseting.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Citat: “Ligesom med USA’s demokrater, der har ødelagt landet, og nu er begyndt at arrestere deres kritikere.”

Sjovt nok arresterer demokraterne ikke deres værste kritikere; nemlig de muslimske herrefolk som kritiserer demokratiet voldsomt og voldeligt.
Derfor er “kritik af demokratiet” ikke den udslagsgivende stimulans for fascisterne i Wall Street og “det Sorte Skur” i Washington.
Hvorfor freder senile Bidens føringsofficerer muslimer?

Justice for DJT
Justice for DJT
6 months ago

Fordi, han selv som født med en muslimsk far, er muslim; Hussein (Soetoro)Obama

dunk
dunk
6 months ago

Fromt Haab

Hans
Hans
6 months ago

Som dunk skriver nedenfor. Det er et fromt håb, at undertrykkerne til sidst falder. Vi er alle døde og begravede forinden, og I-slam indført som obligatorisk statsreligion.

ino
ino
6 months ago

Andetsteds anbefaler Lars Hedegaard en indsamling til en skamstøtte over de klamme folketingsmedlemmer der mĂĄtte stemme for koranloven til sin tid. Der bliver næppe rejst en fysisk skamstøtte, men domænet “koranloven.dk” er formentlig ledigt, og det koster kun nogle fĂĄ hundrede kroner om ĂĄret at drive et domæne.
Så bare kom i gang med en digital skamstøtte, Lars.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x