19
sep
Seneste opdatering: 20/9-23 kl. 2042
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Hans Herlighed, pave Frans, har netop fortalt ekspræsident Bill Clinton, at den er gal med ”klimaforandringerne”, som er en af tidens udfordringer foruden massemigrationerne, der især går ud over børnene. Det sidste har Frans ret i, og man kunne derfor forvente, at Herrens stedfortræder ville opfordre forældre uden for Europa til at behandle deres børn bedre – eller holde op med at sætte dem i verden, hvis de ikke har råd.

Men det var ikke, hvad der lå chefen på sinde. Han var mere interesseret i at give en skideballe til konservative katolikker i USA, der holder fast i den forældede opfattelse, at der findes to køn, nemlig mænd og kvinder. Det står ganske vist i Det Gamle Testamente, og det var vistnok også de første kristnes opfattelse.

Men som med gamle biler skal kristendommen til regelmæssigt eftersyn, og det er Frans mand for, idet han har tæt kontakt med Helligånden, som fra højeste sted har bekendtgjort, at tiden er inde til at sende afrikanerne til Europa samt at spise insekter.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morningstar
Morningstar
8 months ago

Undrar ifall de två också pratade om sin dragning till barn fast det får vi väl aldrig veta.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Han skal s’gu’ ikke fortære min edderkop. Det er et pragteksemplar fra den danske natur. Men selvfølgelig, man kan diskutere, hvornĂĄr et dyr er et insekt, og hvornĂĄr det bliver til honningbier. Ja vrøvl skal vrøvlehovederne have. Med ondt skal ondt fordrives, ..eller det der.

John Rasmussen
John Rasmussen
8 months ago

Omkring massemigrationerne er jeg bange for, at den eneste løsning pĂĄ det problem er, at rekolonisere Afrika og Mellemøsten….frem for at de koloniserer Europa

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  John Rasmussen

Det kan du sige, men sĂĄ modarbejder du storkapitalen i Vesten. Der meldes, at Oligarken Georg Soros har organisationer, som betaler og vedligeholder de største af migrantfærgerne pĂĄ Middelhavet. Koloniseringen af Europa har netop som formĂĄl, at udskifte Vestens besværlige ældrebyrde og krævende ungdomsbyrde med taknemmelige analfabeter, der har lært at sige “yes massa”, nĂĄr de skal slave for Georg Soros’s kolleger i Vesten. Ligesom i de glade dage i USA’s bomuldsplantager hvor de sorte kendte deres plads og angelsaksernes forfædre styrede gesjæften.

H.P.
H.P.
8 months ago

Den katolske kirke er det religiøse system hvoraf antikrist vil fremstå.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  H.P.

Hvordan det? Hvem er antikrist? Jeg er antimuhammed. Men jeg opstår næppe, før jeg går op ad stigen til høloftet.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x