19
sep
Seneste opdatering: 21/9-23 kl. 0008
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Matriarkatet debatterer, SVT Agenda, 17 september 2023

“Det er for sent”   “SVT Agenda: “Vi skal støtte og hjælpe og gøre noget ved segregeringen”

Demografi er skæbne. Svenske Expressen har en leder, der skærer den ubarmhjertige virkelighed ud i pap. Danmark kan endnu nå ikke at blive som Sverige, men Sverige kan ikke blive som Danmark. Demografien bestemmer, at det er langt over tyve år for sent. Sverige skal “altid være bedst”, som de selv siger, og det har de virkelig været angående ‘multikultur.’ Over 100.000 ind om året i flere årtier.

Da jeg  begyndte at advare for 22 år siden, kunne de have nået det. Ikke for at hovere, for jeg ønskede slet ikke at få ret, men dette er sandheden, og jeg fik ret længe inden jeg troede. Det første til død, ulykke og fallit længe inden jeg troede.

Det hele skyldes indvandringen fra partiarkale, førmoderne, hypervoldelige kulturer. Det kan man sige i Danmark (words are cheap), men ikke i Sverige. Snakken i Agenda er ren bullshit. Det er ikke “samfundet der har mistet kontrollen,” det er politikerne der i årtier har arbejdet for at miste den.

Der er mange danskere, der tror, at “Danmark er lige nogle få år efter Sverige i selvødelæggelse.” Sådan er det ikke, og de bør se ind på Danmarks Statistik og Statistikmyndigheten SCB. Svenskerne skal gøre sig umage for ikke at være i mindretal om tyve år, det skal Danmark endnu ikke. Derfor kan Expressen skrive denne leder, selvom de prøver at udtrykke sig mere følsomt end jeg gør.

Det almindelig fornuft og viden tilsagde for 20-30 år siden, er først i dag trængt igennem i svenske medier og svensk politik. Hvad betaler vi så parlamenterne for? Hvorfor betaler skatteyderne medierne penge? De halter efter sund fornuft, og de er magtens eftersnakkere. Færre og færre vil have med dem at gøre, da de også lyver om dødelige vacciner. De er blevet et underklasseteater. Intellektuelle bruger dem ikke.

Expressen: Danmark stramade åt sin migrationspolitik för över 20 år sedan

Från att ha varit ett avskräckande exempel har Danmark blivit ett slags tröst när parallellsamhällena växer och våldsdåden paralyserar landet:

Titta, Danmark kunde. Danmark har lyckats vända boendesegregationen. Danmark har tagit kontroll över gängkriminaliteten. Om Sverige bara gör som Danmark, kan vi också vända utvecklingen. ”Vi måste komma tillrätta med grundproblemet en gång för alla: segregationen. Som Danmark har gjort,” sa till exempel Åsa Furén Thulin från Sveriges kommuner och regioner i SVT:s Agenda i söndags.

Och svenska socialdemokrater åker numera i skytteltrafik mellan Stockholm och Köpenhamn för att visa att de menar allvar med omtaget inom integrationspolitiken. Nyligen var såväl Magdalena Andersson och Mikael Damberg som partiets kulturpolitiska arbetsgrupp där för att titta på byggprojekten i danska utanförskapsområden.

Och visst ska vi lära av danska lösningar. Men vi måste ha realistiska förväntningar och en insikt om att de svenska förutsättningarna är mycket, mycket sämre än de danska. I Danmark finns det 1 500 gängkriminella, Sverige tros ha omkring 30 000. Danmark har haft ett 40-tal dödsskjutningar på fem år, Sverige hade 63 – förra året. Vi kommer inte bli som Danmark – det är för sent

SVT Agenda 17 september

Allt fler pojkar i 15-årsåldern mördar andra människor – eller skjuts själva ihjäl. Hur ska gängens rekrytering av unga stoppas? Flera gäster i studion, bland andra polismästare Carin Götblad, socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M) och socialpolitiska talespersonen Fredrik Lundh Sammeli (S). Programledare: Karin Magnusson. SVT Agenda

4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Danmark ender som Sverige af den simple grund, at dem med magten vil det. Her tænker jeg selvfølgelig ikke på deres hånddukker i Folketinget. uanset, hvad der kommer ud af munden på dem. De skal, hele bundtet, ikke betragtes som andet end ligegyldig baggrundsstøj. Når ingen der inde vil forhindre Danmarks totale opløsning, hvem skal så? Danskerne? Her den 3. oktober forudser jeg, vi igen kommer til at stå cirka 20 mennesker foran Christiansborg i protest mod denne katastrofe. Jeg svinger dagligt mellem fortvivlelsen over at miste alle de, i historisk perspektiv, ufattelige goder, der blev smidt i vores turban… Read more »

Uden sandhed går enhver civilisation til grunde
Uden sandhed går enhver civilisation til grunde
10 months ago
Reply to  Margrethe

Det ser ud som om adskellige kommentarer er forsvundet???

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago

Sådan går det når man lader kvinder styre et land.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Ja – ‘omsorg’ for andre er åbenbart vigtigere en overlevelse for én selv, omendskønt overlevelse er en forudsætning for udøvelse af den ædle omsorgskunst.

Dragen
Dragen
10 months ago

De dåååmme dåååmme damer.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Dragen

Jeps – de tilgiver aldrig Charles Darwin hans “common sense” = snusfornuft.
At yngle er at sikre sine gener en fremtid. Alle metoder til at fremme den ekspedition kræver lige præcis 2 modsatte trættende køn. Alt andet har Darwin lukket ude af konkurrencen om “survival of the fittest”.

JHS
JHS
10 months ago

Ja, 1917 var et skammens år! Grækerne vidste det, og det er indbygget i islam! Det sidste sandsynlivis pga. dårlige erfaringer!

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Sverige er et foregangsland. Svenskerne viser os andre på vejen, at denne vej fører lige lukt ned i de islamiske helvedeshul.
Sveriges styreform må i dag nærmest kaldes gynokrati, hvormed man sikrer at al sund fornuft konverteres til følelsespornografi. Den logiske tanke erstattes med det uforudsigelige vanvid fremkaldt af momentane følelsesimpulser – præcis ligesom i det islamiske inferno.

Dragen
Dragen
10 months ago

Det ligner netop det islamisk momentane føelsesimpuls til forveksling . Der er ikke principel forskel . Det er same same og ligedan.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Hvad skulle Jönsson og Karlsson dog gøre uden SVT ? De ser virkelig ud som de har fod på det de 4 stolte mandhaftige quindemennesker. Vi præsenteres ikke bare for fire tomhjernede kællinger. Nej der er både repræsentanter for ordensmagten og fejlfarverne. Mere mangfoldigt bliver det næppe. De gamle medier giver den gas. Hejsan Svea.

H.P.
H.P.
10 months ago
Reply to  Nielsen

Det er forbi for sverige. I et møde mellem en kultur af tomhjernede pludrende kvinder af begge køn mod en patriarkalsk hypervoldelig kultur er resultatet givet på forhånd.
RIP sverige.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  H.P.

I Danmark sidder der 179 valgte repræsentanter for 408 forskellige køn . De fleste af de 179 identificerer sig med ,at være kvinde. Nogle ganske få med at være mand . Resten med en variation af alle de andre køn , og at være kvinde samtidigt. Hvad der kræver ansvar , brede skuldre , personlig og moralsk integritet , backbone , virkelig erfaring at bygge sin virkelighedsforståelse på , realistiske vurderinger , nosser og beslunings-sans der har rod i en virkelig virkelighed , har overraskende nok ingen gennemslagskraft i en kultur af konsensus og velbehagelighed. Det hele er meget underligt.

david konrad
david konrad
10 months ago

Akja. Hvem glemmer da selvfede Jan Guillou indigneret forklarede de dumme dänen, at Sverige er 20 år foran Danmark udi “integration”. Det fik han ret i, blot med omvendt fortegn. Eller da Klaus Rifbjerg proklamerede, at “der er kun 2000 begavede mennesker i Danmark”. Det fik han ret i, omend han ikke selv var blandt dem …

Jari Norvanto
Jari Norvanto
10 months ago

Matriarkatet pratar prat… Var är männen? Misskrediterade, försmådda, uppgivna och allmänt ‘gasljusade’? Jobbar på i sina kamrar och nischer, utan uppskattning?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Folkhemmet Sverige => Sverigstan => Shit Hole => ?

(fik du noget ud af Dr Johns D3-sending? (hvad er dit eget D3-niveau?))

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja det er underligt at selv om sommeren hvor man (jeg gør) opholder sig en del i solen så er niveauet lavt.

Jeg tager 4.000 units / 100 mikrogram D3 I øjeblikket men jeg overvejer at sætte det op til det dobbelte. Jeg tager også K og forskellige andre vitaminer.

Hvad tager du, hvis man må spørge?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Har du fået målt dit D3-niveau? Hvis ja, hvad er det?

500 ųg D3
200 ųg K2
+ “det løse”.

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Nej ikke i nyere tid. Jeg tror jeg går op i doser.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

HUSK K2 så du ikke “snasker” blodårerne til!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x