4
okt
Seneste opdatering: 4/10-23 kl. 1031
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Medier og Folketing fortier det globalistiske angreb pĂĄ demokratiet

En helt nødvendig video med den kristne Erick Stackelbeck, der tidligere var på kanalen CBN. Man behøver ligesom jeg ikke være troende for at opfatte dens helt centrale pointe, at forbinde de forskellige tendenser, der præger vores tid nemlig: Indvandring, digital valuta, digitalt pas, insektspisning, 15 minutters byer, klimaet, netcensur, kampen imod middelklassen, afskaffelse af flyvning og privatbilisme, svindelepidemien der i virkeligheden er et et folkemord, Ukraine- krigen og afdemokratiseringen hvis mål er en verdensregering under ikke-valgte, stenrige oligarker og FN/WHO. Det ligger også bag det Trump had, medierne kronisk og dagligt pådutter os, for Trump er demokrat og national. Derfor MÅ han ikke komme på tværs af den revolution, der blev startet med Covid i 2020. Det er et årstal, der vil gå over i Vestens historie.

Alle fænomenerne og flere til hører sammen og bør ikke betragtes separat. Tankerne er ikke nye, men startskuddet var “pandemien,” der ikke var hverken en epidemi eller en pandemi. Særlig høreværdig er Victor Davis Hanson fra minut 27:53, og man kan nemt abstrahere fra det kristelige, hvis det mere er ens temperament. Det er vigtigt at forstĂĄ disse ting, jo hurtigere desto bedre, for nutidens kontrolredskaber ville have gjort DDR styret nærmest uafsætteligt. Folketingets debatter burde handle om det galopperende misbrug af den digitale teknik, men ikke en lyd hører vi.

Der er mange, der forstår dele af det og protesterer imod det, men det er nok under fem procent i Danmark og Vesten, der forstår helheden. Det kan vi takke medier og politikere for. Er der journalister, der gør, har de forbud mod at skrive om det. De er ansat til at gøre nar af dem der gør hvis de altså bliver store nok som en Russel Brand eller Julian Asange, for medierne er helt i globalismens og antidemokratismens hule hånd. (Snaphanen er alt for lille, men vær vis på, jeg er skrevet op til at blive holdt øje med. Hvad jeg skriver, vil ikke være tilladt mange år endnu.)

De der ikke forstår det, og f.eks. støtter klimasagen og/eller vaccinemordene, støtter altså indirekte en totalitarisme, der smyger sig ind på os, og måske endeligt lukker sig om os med det digitale pas (Covid certifikatet) fra EU/WHO, der er lige på trapperne. Finland er allerede i gang med at teste det.

Desværre er der mange glimrende konservative skribenter, der heller ikke forstår det. Det allerværste er, at der ikke er én person i Folketinget, der taler ærligt om dette og taler imod totalitarismen. Det er min grund til ikke at stemme til hverken EU eller Folketingsvalg, før der er en ægte demokrat, der stiller op og forsvarer vores frihed og folkestyre. Folketingets ja-sigere og gummistempler er de facto på totalitarismens side.

Det er ikke noget tilfælde, at Bill Gates, Justin Trudeau og Klaus Schwab helt åbent støtter den kinesiske samfundsmodel med totalovervågning af befolkningen. En must see for de 95 %, der har ladet deres hjerne helt eller delvist vasket af MSM. Sluk for det, som Mike Yeadon siger påvirker disse medier selv de mest vidende og fornuftige mennesker.

Kan svenskere blive vrede?

“Straf de ansvarlige for ødelæggelsen af Sverige og udvis dem bagefter”

Kan europære, kan danskere? Det er rene ord for pengene, forfatteren Arne Weinz giver mæle her, men man ser dem i denne tid alt oftere i den folkelige debat i Sverige. Ikke i medierne, naturligvis, men der er en vrede i landet, der ikke er til at tage fejl af.

Er du politiker, gør du klogt i at se sĂĄ langt ind i fremtiden, som Weinz gør her, for selvom den svenske deroute – der ikke vil blive stoppet foreløbig, men kun vil blive værre (og forestil dig en økonomisk krise lagt oveni) – er pĂĄført nationale politikere af globalister i udlandet, sĂĄ vil de nationale politikere fĂĄ al skylden. Det er dem, der kommer til at tage repressalierne, og de bliver ikke i alle tilfælde lige nydelige og civilliserede. SĂĄ i jeres egeninteresse, pas pĂĄ med, hvad I lader jer presse til yderligere udefra fra f.eks. EU eller WEF. Befolkningen nærmer sig sin grænse for tolerance.

Demonstration mod globalismen ved Christiansborg tirsdag

Det var ikke noget tilløbsstykke. Foto Snaphanen

Sundhedsstyrelsens seneste annonce (Facebook)

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

Det var første gang i år, jeg besluttede ikke at deltage i de traditionelle demoer foran Christiansborg. Ikke at ideen i sig selv fejler noget. Hvis der stod 100.000 rasende danskere, råbende ukvemsord ude på pladsen, kan det nok være, det uduelige pak inde bag deres koranklodser og andet beskyttelse mod virkeligheden, begyndt at svede og måske ligefrem begyndte at tænke.

Men når vi år efter år, står 10-20 mennesker, beviser det ikke andet for dem derinde, end at de roligt kan fortsætte deres destruktive ridt på ryggen af Danmark. Danskerne er ligeglade.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

For nogle dage siden gik den svenske statsminister: Ulf Kristersson ud i en tale til nationen, sĂĄ skulle man tro han havde noget at sige – men det havde han ikke. Imellem linjerne i talen det der ellers kunne være Sveriges store gennembrud, Sveriges sidste redning at indsætte militæret i opgøret imod islam, viser sig som endnu en skuffelse endnu en nedtur, efter talen stĂĄr det klart at Svenssons totale fornedring venter forude, Ulf Kristersson aner end ikke hvad han har gang i, hvor dødsensfarlige muhamedanerne er. Alle alarmklokker burde ringe, de røde advarselslys blinke, nĂĄr selv Socialdemokratiet helhjertet gĂĄr… Read more »

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
6 months ago

Du har så absolut ret. Nu er det også sådan, at forsvaret / militæret ikke har politimyndighed i fredstid(hvad det vel egentligt ikke er) så de kan ikke stille meget op end at deltage i teaterforestillingen med et tema ala Titanic krydret med Stockholm-syndromet.

Jeg går ud fra at en stor del af befolkningen tror at militæret er en slags politi, men de har ingen privilegier som vi private ikke har.

Igen totalt til grin.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

I virkeligheden kender vi hemmeligheden hvad Ulf Kristersson har gang i, hvad han i virkeligheden vil med talen til nationen, svensk militær kun en dĂĄrlig undskyldning for at indføre kameraovervĂĄgning, aflytning, digital overvĂĄgning af befolkningen, altsammen det de ikke lykkedes med at indføre under covidkrisen, igen selv samme USA militære-industrielle kompleks af store virksomheder og rustningsindustri der stĂĄr bag. Ulf Kristersson taler om svenskernes sikkerhed om deres tryghed, men mener ikke et ord af det han siger, han vil den totale overvĂĄgning af befolkningen, men svensk sikkerhed og tryghed ser helt anderledes ud, et sikkert et trygt et fredeligt Sverige… Read more »

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
6 months ago

Lige præcis, efter devisen: vi fjerner jeres frihedsrettigheder, men det er for jeres skyld.

Man brækker sig.

Dragen
Dragen
6 months ago

Det er i høj grad kristne i USA , der har forstået den fulde sammenhæng . Karriere-Danmarks folkekirkepræster udgør ikke samme potentiale for åndlig konsistens , dybde eller alvor. Hvordan det ser ud i frikirkelige kredse er mere sammensat .

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
6 months ago

Og nu vi taler om klimaet, hvor det mĂĄ stĂĄ klart for folk med en iq over 60 at det handler om totalitær kontrol og ikke en skid andet, sĂĄ se hvad man kan læse i en dansk provinsavis i dag (4.10.23), sakset fra Fyens Stiftstidende: “Tim Vermund, formĂĄlet med den grønne trafikplan og dyrere parkering er at begrænse bilkørsel ind til byen. Hvorfor skal det ogsĂĄ være dyrere for dem, der bor der? – Sammenlignet med andre byer har vi enormt billige beboerlicenser. Aarhus er i gang med at femdoble prisen. Og vi vil gerne motivere folk, der bor… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

APPLAUDING JUSTICE: BIG CLAPPING FOR ULEZ BLADE RUNNER RESISTANCE BY UK HUMAN RIGHTS SUPPORTERS
https://www.bitchute.com/video/nvThjzRm5bvQ/

Tim Truth
Tim Truth
27198 subscribers

Hans
Hans
6 months ago
Reply to  Cat Girl

Der stĂĄr nogle folk og klapper pĂĄ gaden i en slumforstad til London?

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
6 months ago

Og jeg kan da supplere mig selv, med en artikel fra i dag, hvor man ser præcis det samme blot i Flensborg.

Bag betalingsmur, men overskriften og de første par linier siger det hele:

https://www.fla.de/flensborg/lokalt/62971/anwohner-in-norderstrasse-sauer-hier-kann-man-bald-nicht-mehr

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

I Sverige gælder at “Alle har lika värde”. “Det spelar ingen roll vilket land du kommer ifrĂĄn eller vilket sprĂĄk du pratar. Det spelar ingen roll om du firar jul eller ramadan. Det spelar ingen roll om du är tjej, kille eller känner dig som nĂĄgot annat. Du fĂĄr bli kär i vem du vill utan att nĂĄgon ska reta dig för det.” I praksis siger svenskerne, at alle med fast adresse i Sverige ER etniske svenskere. Det giver derfor ingen mening at lade en papirlap med ordet ‘asyl’ bestemme om du skal smides ud eller ej. Det gør fysisk… Read more »

Geoengineering Watch
Geoengineering Watch
6 months ago

Hvorfor vil Greta Thunberger, Bill Gates og military/weatherengineerers blokere solens strĂĄler? ForstĂĄr de ikke, at iltproduktionen mindskes?
Venlig hilsen Nielsen
Hvis man ikke forstĂĄr “grøn energi” skal man nok gense Planet of the Humans.
Ellers er der rig underholdning pĂĄ corbettreport
https://rumble.com/v3m7jn5-titus-frost-the-belt-and-road-wars.-a-multi-polar-new-world-order-documenta.html

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

” .. men det er nok under fem procent i Danmark og Vesten, der forstĂĄr helheden .. “

IS PUTIN FIGHTING FOR THE FREE WORLD OR IS IT ALL PART OF THE SHOW?
https://www.bitchute.com/video/KRaYtpOig2E8/

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x