14
nov
Seneste opdatering: 16/11-23 kl. 1730
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det dødeligste præparat nogensinde” (dr. James Thorpe)

“og en tsunami af lidelse og sorg,” siger hjertespecialisten Peter McCullough. Han og gynækologen James A. Thorpe medvirker sammen med en sygeplejerske i den allernyeste dokumentar om vaccineskaderne. Sygeplejersken fortæller om en femdobling af dødfødte børn, som man også ser på statistikken over børnedødelighed i de vaccinerede  lande. (CDC Reports Largest Infant Mortality Rate Increase in 20 Years.) I Sverige er fødselstallet det laveste i 50 år, selvom der aldrig har været flere svenskere.

Og det er umuligt at vække folk. Politikere, lægere og myndigheder ved hvad der foregår, men har dårlig samvittighed og stikker hovedet i busken. Patienter/almindelige mennesker, der er vaccineret, har en så metertyk fortrængning, at selv de mest intelligente fornægter, hvad der foregår. At oplyse om det via de bedste, men censurerede kilder, er derfor ingen taknemmelig opgave. Måske har man nået, dem der kan nås. »Det är synd om människorna,« som det hedder i Et Drømmespil.

100 vaccinedøde om ugen

En norsk ven fortæller mig, at den norske overdødelighed svarer til 100 mennesker om ugen. Sammenligner man med det danske befolkningstal, bliver dødstallet lidt større – omkring 120 personer om ugen, og vi ved fra tidligere, at overdødeligheden er vaccinefremkaldt. I så tilfælde ville det være 6.240 vaccinedræbte danskere om året, ingen vil tale om eller tage ansvaret for.

Forestil dig nu, at det danske retssamfund ikke griber ind over for de skyldige i så mange døde, og at vi fremover skal sameksistere med de politikere , myndigheder og læger, der er skyld i så mange fuldstændigt, unødvendige dødsfald. Hvordan vil da fremtidens Danmark blive at leve i? Hvad kommer det til at gøre ved tillidssamfundet, der desværre blinder så mange nu, at de stadig lader sig sprøjte.

Tillidssamfundets forsvinden

Du kan i vores nuværende samfundsklima ikke have tillid til politikere, medier og læger. Det er det vigtigste at indse nu, og det kan redde dit liv. Læg mærke til politikerne for tiden. Ikke én har nævnt vaccinerne i mange, mange måneder. Det peger på, de ved, hvad de har gjort, og at de åbenbart håber på det blæser over uden at de bliver ansvarliggjort. Det er gennemsigtigt som vand. Måske får de ret og slipper for tiltale, måske ikke. Der er mange eksempler på, at sandheden anses for mere samfundsskadelig end løgnen. F.eks. Palme-mordet.

Der er nu ifølge Sundhedsstyrelsen 840.589 der har ladet sig booste med den seneste sprøjte eller 14.1% af befolkningen. Næsten udelukkende gamle over 65, der får den gratis. 106.000 om ugen får den, desværre flest kvinder, som er dem der tager mest skade, men det er en trøst, at stort set ingen unge og yngre lader sig sprøjte. Filmen findes også på Rumble og Bitchute.

The Blue Dot (trailer) – opfølgeren til The Big Reset

Chaosnavigator annoncerer en opfølger til The Big Reset, en af de bedste af de snart tyve dokumentarer om ‘vaccinerne.’ “Den blå plet” er et synonym for jordkloden.

Det er skaberne bag The Big Reset, som har lavet den, de bedste filminstruktører i min verden om hvad der foregår siden 2020. The Big Reset var den mest censurerede film i 2022.The Big Reset blev automatisk forbudt 100%, man kunne ikke poste den på Facebook, den havde også NUL resultater på YouTube (i modsætning til den falske limited-hangout film Died Suddenly). The Big Reset blev lavet af en anonym millionær, han producerede den for +1 million dollar, gik igennem problemer, hacket i enorm grad, saboteret flere gange i mislykket crowdfunding, osv. (sabotage). Den bedste film jeg har set om The Great Reset. Læs videre.Chaosnavigator.

Mandag: Congresswoman Taylor Greene hosts hearing on COVID vax injuries

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DynamiteViking
DynamiteViking
6 months ago

Dem der ikke har fået øjnene op for, at tilliden til staten, politikerne, medierne, pharma-mafiaen m.fl. er fuldstændig uberettiget og malplaceret – og derfor f.eks. stadig lader sig sprøjte – må sejle deres egen sø. Problemet for os andre er bare, at når det store flertal af blinde får hopper med på hvert nyt tiltag og ny ide, som staten & co finder på, så bliver det sværere for os andre at undgå og omgå disse tiltag, da flertalstyraniet sætter ind med dertil hørende ensretning, tvang, afskæring af individuelle valg, etc.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  DynamiteViking

Se mit svar til H P, vedr første halvdel af dit skriv.

H.P.
H.P.
6 months ago

Jeg kan simpelthen ikke have medfølelse med dem der frivilligt ville væreforsøgskaniner for Big Pharma. De er ikke ofre de er medskyldige. Når nu de i hobetal bliver syge i forskellig grad vil de tage det som en selvfølge at vi andre skal hjælpe og betale. Det burde selvfølgelig være sådan at hvis en sygdom skyldes / er en virkning af forsøget skal man selvfølgelig ingen hjælp have med mindre man selv betaler for behandlingen og øvrige følgeudgifter, og så kunne man fortælle forsøgskaninerne at de jo kunne konfrontere den /de ansvarlige. Det og KUN det vil få folk til… Read more »

Dragen
Dragen
6 months ago
Reply to  H.P.

Jeg kan simpelthen ikke begribe hvad du taler om .

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Reply to  Dragen

Folk tilvalgte at deltage i et medicinsk eksperiment uden informeret samtykke under undtagelsesautoritet udstedt af WHO til de nationale parlamenter/regeringer. Pfizer er derfor ikke skadesansvarlig, kun hvis der kan vises kriminel intention, men så kan de jo bare lade virksomheden falde fra hinanden og måske straffe en enkelt hovedskyldig

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  H.P.

Se nu lyst på det, H P! Jeg er glad for dem. Det er den, der i forvejen er syge, der rammes hårdest – og dør! Så ældrepuklen/-byrden forsvinder, så der bliver mere og bedre plads på geriatrisk og plejehjem. Der kommer også så meget luft i boligmassen, at det bliver til at betale en lejlighed i de større byer for både fag- og ufaglærte. De ha selv – på oplyst grundlag – valgt deres skæbne, hvorfor jeg ikke kan have ondt af dem – måske nærmere tværtom, da mange – af et ondt hjerte – RÅBTE & SKREG efter… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Oplyst var man jo kun, hvis man havde holdt sig
orienteret ved at se hvad Hodjas blog, Snaphanen,
24nyt og PragerU fremskaffede af oplysninger om
politisk og medicinsk svindel og nederdrægtighed.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg oplevede at mine naboer kaldte mig konspirationsteoretiker og bliver de nu syge fordi de var så idiotiske at deltage i forsøget vil de selvfølgelig mene at jeg skal være med til at betale.
Hold fast hvor er det langt ude.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Shannon Joy show fra i sommers

STEVE KIRSCH: DO NOT VACCINATE YOUR KIDS WITH ANY CHILDHOOD VACCINES’
https://www.bitchute.com/video/Uv0KxxPuwlgF/

Last edited 6 months ago by Cat Girl
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER SVENSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER SVENSKERNE
6 months ago
Reply to  Cat Girl

En befolkning som finder sig i alt, dømmer sig selv
til at blive tyranniseret, til at blive retsløse borgere
under et psykopatisk diktatur, til at blive statens
slaver og trælle, og til at blive udskiftet eller udryddet.
At gå sovende gennem livet, vil ofte få den virkning
at livet bliver kort, eller at det bliver fyldt med tab,
ulykker og lidelser.

Anders
Anders
6 months ago

Til gengæld har politikerne en endeløs fest, dansende på bjerge af borgernes knogler.

Jones
Jones
6 months ago

Det er svært at nå den ældre befolkning der er så autoritetstro! Prøvede at snakke med mine gamle forældre som selvfølgelig lyttede og sagde jaa måske 😪 heldigvis fik de begge influenza for lidt siden, så de ringede og beroligede sønnike at de ikke skulle vaccineres 🥰

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Jones

Har dine forældre fået Pfi☠️💉?

Karen
Karen
6 months ago

Takk til deg, kjøre Steen. Du har, som meg gjennomskuet det hele. Trist, trist og desillusjonert. What to do?

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago

https://www.fla.de/tyskland/nyheder/60360/antal-nyfodte-i-tyskland-er-styrtdykket

Læg mærke til (bort) forklaringen. Her er man så tæt på som man kan komme, det er sgu frækt.

trackback

[…] sygeplejersker og obstetrikere her, der har forklaret tilstandene, så det vil jeg ikke gentage. Søg på dr. James Thorp og tilføj eventuelt […]

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Thorpe er da fødselslæge… ?

Når det hele – snart? – ramler, vil befolkningen gå lige igennem voldspsykopaten Lars Hedegaards ordenspoliti, hvis dette end prøver at stå imellem den ramte befolkning og de morderiske politikere og embedsmænd. 😈 Kønt bliver det IKKE – men rart at skue! 😇

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
6 months ago

Det er alligevel besynderligt at se hvor påståelige fok er selvom de selv er ofre for denne enorme forbrydelse, hjernevask og indoktrinering må virke:

https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/raser-efter-hjertestop-har-intet-med-coronavaccinen-at-goere/10027104

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Vi kan jo håbe på, “det” får ham næste gang… 😇

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Jeres kloge og omsorgsfulde statsminister sagde: “Hver død af Covid er én for meget”.
Så deeeet!

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER SVENSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER SVENSKERNE
6 months ago
Reply to  Bastardo

Mettes håndtering af den falske epidemi og Pfizers skadelige “vacciner” har været en skandale af rang. Udslettelsen af mink-erhvervet var helt unødvendig, og 30-40 milliarder kr. er gået tabt. Og restriktionerne var også unødvendige. De kom også til at koste milliarder. Og der blev også spildt mange milliarder på stik og på kvaksalver produkterne fra Pfizer. Og der blev skabt kaos i sundhedsvæsnet, som har kostet mange menneskeliv. Der er nu en stor overdødelighed i DK. Ikke eet liv blev reddet, hundredvis af liv gik tabt. Det er regnskabet. Og landets økonomi er blevet så ringe i Mettes tid, at… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Bastardo

I stedet for at håndterer hvad der nu kom, malede Magtfuldkomne Moder Mette sig med det samme – alene med genvalg for øje – op I et politisk hjørne, hvorfra det vil være politisk selvmord, at forsøge at undslippe. Så lige meget hvad hun gør, bliver det politisk selvmord.

For det ovenstående citat har jo I N T E T med hverken politisk styring eller politisk planlægning at gøre. Det er alene valgkamp ført fra statsministeriets budget – og som sådan ulovlig…

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x