19
nov
Seneste opdatering: 20/11-23 kl. 0443
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En læge der myrder, er den værste kriminelle af alle”

Den fremragende professor i virologi og mikrobiologi Sucharit Bhakdi, der også har arbejdet i København, kommer med en indtrængende advarsel. “Der kommer flere mRNA baserede vacciner, også influenza, og de er allesammen farlige.” Han taler også om de personlighedsforandringer hos vaccinerede, mange har observeret, og hvad ‘vaccinen’ gør i hjernen så forandringerne opstår. Han er buddhist og en mild mand, men han er vred, bekymret og passioneret. Bhakdi er selvfølgelig blevet retsforfulgt i Tyskland – for “antisemitisme.” Han blev frikendt.

I dette 8 mdr. gamle interview, forklarer han desuden den glimrende den politiske baggrund for forbrydelsen:´The Path to Living Hell´. Nytilkomne vi kvie sig ved at tro det kan være sandt, men så hør professor Michael Palmer, MD: “Disse vacciner hjælper ikke på noget som helst, de er lavet for at skade og dræbe.” CV19 mRNA Vaccines Were Meant to Harm & Kill People. Også han er blevet fyret. Hvad er værst, alle journalister der tier om dette? Titusinder af dræbte danskere, eller 17 mio. mink?

Dr. Sucharit Bhakdi “Mankind Is Being destroyed With ‘mRNA Technology.” Doctor ‘Sucharit Bhakdi’  mRNA, humanity, myocarditis, heart inflammation, sudden death, died suddenly, adverse effects, vaers, caers, death, medical industrial complex, NIH, Eco health Alliance, World health organization, United Nations,

mRNA Shots Are Destroying Mankind, Let’s Bring People Together Again -Dr Sucharit Bhakdi. Personality Changes From ‘MRNA’ Vaccines. Dr. ‘Sucharit Bhakdi’ Medicine, Science,

COVID-19 & the weaponization of medicine

Den canadiske traumelæge Mark Trozzi har sagt op og solgt alt for at kunne overleve. Staten kører disciplinærsag mod ham, fordi han har sagt sandheden om de gen-ændrene forsøgsvacciner. Man skal lytte til dem, der har betalt en pris for at udtale sig. Ikke dem, der har interesser eller penge i det.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
6 months ago

“En læge der myrder, er den værste kriminelle af alle.”
Så må italienerne Paolo Macchiarini og Anthony Fauci være nr. et på kriminalitetsskalaen.
De overhaler Mengele og sovjetiske dubletter med vognlængder.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

1 1/2 time inde i “retsagen” mod Bhakdi, blev han frikendt. Bhakdi havde – med klare referencer citeret overlevende fra konsentrationslejre – altså jøder.
Bhakbi har været hjemme og vidne for kongen vedr kronprinsessen der – stadig! – ligger i koma. I begyndelsen blev kongen “spist af med”, kronprinsessen havde fået en bakterieinfektion… 😂

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

VIRUS MANIA, SAM BAILEY, NOV 12, 2023
https://www.bitchute.com/video/m0m231ciwbJu/

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x