19
nov
Seneste opdatering: 19/11-23 kl. 1305
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I en dramatisk artikel meddeler det engang agtede tidsskrift, The Economist, at Donald Trump udgør den største fare for verden i 2024.

Store ord i betragtning af, at banditter som Xi Jinping, galningene i Teheran, den lille raketmand i Nordkorea og halsoverskærerene fra Hamas, driver deres spil.

Der skal noget til for at overgå disse monstre, men det formår Donald Trump, verdens værste mand. Og det er ikke bare det hæderkronede Economists opfattelse. Spørg en dansk journalist eller ”forsker”, og hun vil sige det samme.

Alle hader ham, men vi mangler at få at vide, hvad han har gjort for at pådrage sig dette had. Det falder ikke imidlertid ikke nogen Trump-hader ind at spørge.

Altså helt konkret: Hvilken ondskab har han påført verden?

Vi ved, at han har taget kvinder på pussyen, og at han er fræk. Men truer det verden?

Ja, det mener mediernes og universiteternes moralske foregangskvinder, der aldrig kunne finde på at tage nogen på noget som helst.

Bortset en enkelt politiker fra Moderaterne og en prominent socialdemokratisk minister.

Hvad Trump angår, mindes man mobbeofrene i skolegården. De blev hadet med den begrundelse, at de blev hadet.

Hadet blev et samlingspunkt for haderne. Og intet er så tilfredsstillende som at hade i flok.

Donald Trump poses the biggest danger to the world in 2024

4.2 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jdm
jdm
4 months ago

Artikler som den fra The Economist tjener den sølle formål at heppe for dem som allerede i forvejen hader Trump (for gud ved hvad for nogle grunde). Den overbeviser ingen som ikke allerede er overbevist. Og hiver lidt i snoren på dem som måske var blevet lidt betænkelige når man ser på verdens tilstand nu efter Trump er gået af.

Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
Fremtiden ligner et et blodigt mareridt
4 months ago
Reply to  jdm

Ja, sandheden er den stik modsatte af hvad MSM
og DR prøver at bilde os ind. Som situationen er,
vil det være en gigantisk katastrofe for hele den
vestlige verden, hvis det lykkes for “demokraterne”
og Bidens dukkeførere at gøre USA til en kinesisk
lydstat.

Nielsen
Nielsen
4 months ago

De er rigeligt stof til at producere filmen Kunsten at hade i i kor. Den kunne blive til en helaftensfilm, som kunne blive opført i alle landets biografteatre. Og filmanmelderne ville træde hinanden over fødderne, for at komme med til premiéren.

hans andersen
hans andersen
4 months ago
Reply to  jdm

Vestens magthavere ejer MSM og propaganderer for disse. Hvis en journalist ikke retter ind bliver vedkommende sortlistet og må finde andet arbejde.

Limewood
Limewood
4 months ago

Der er jo kun tre ting i vejen med DJ Trump! Alt hvad han gør, alt hvad siger og så hans hår. Nej, så må man sige, at hans modkandidater har været af en helt anden kaliber. Som nu f.eks. Hillary R. Clinton. Denne prægtige kvinde, der har styr på sine private mails, servere, styr på FBI, som har styr på Hillarys politiske fjender og egne venner, hun har styr på sin ægtemand…. og har i sinde at lade den amerikanske få gratis uddannelse, så den kan se verden som den rettelig ser ud… Det er da pussy-power om noget.… Read more »

Jesper Springer
Jesper Springer
4 months ago

Man skal altid spørge, hvilket demokrati. For vores kære politiker er nemlig ved at afskaffe folkedemokratiet til fordel for en sjov variant af et globalt teknokrati. De hader demokratiet. Spørger man en akademiker så er det bla. demokratiets skyld at Hitler kom til magten og derfor har demokratiet udspillet sin rolle i fremtiden, Men for at det magtspil om den globale teknokratiske overmagt skal falde ud til Vestens fordele er der forskellige scenarier, ekstern som intern der skal falde på plads. Irak krigen var et af dem. Krigen mod Rusland og snart Kina er en anden. Internt handler det om… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

NEVER TRUMPERS SAY THEY’LL VOTE FOR TRUMP!
https://www.bitchute.com/video/kQJsaiGXpls/

hans andersen
hans andersen
4 months ago

Problemet med Trump er at når vestens magthavere sagde hop så spurte han ikke hvor højt.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x