30
nov
Seneste opdatering: 1/12-23 kl. 0213
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den film er jo ikke så heldig for den korrupte Biden, for det den viser stemmers overens med virkeligheden. Man spørger sig selv, om Joe og Hunters Ukraine-krig har noget at gøre med deres millionindtjening fra landet, og man spørger sig hvorfor det ikke har interesseret danske medier det fjerneste. Er det fordi, europæiske top-politikere er ved at blive lige så korrupte (købte)? Og europæiske medier?

Kennedy familiens ven, forfatteren Gore Vidal, sagde efter mordet pĂĄ JFK, at alle amerikanske præsidenter var kølerfigurer for den dybe stat/cooporate America, og at de nĂĄr de fik for selvstændige tanker, risikerede at fĂĄ JFK’s skæbne. Jeg formoder, at den dybe stat hĂĄber at kunne undgĂĄ at skulle gøre det igen, ved at spænde sĂĄ mange ben som overhovedet muligt for Donald Trump inden han bliver valgt igen. At danske medier slet ikke beskriver det drama,  er temmelig afslørende.

Og er det ikke, fordi den dybe stats globalister har styret landet sĂĄ længe, at USA har startet tyve krige siden 1945, fordi “Wars are fucking good for business,” som Black Rock siger, nĂĄr de tror de er off the record? Er det det, hele EU er røget med pĂĄ, og har skadet vores forhold til Rusland, der i virkeligheden er vigtigere end det til det korrupte USA. (Man kan understøtte forstĂĄelsen ved at klikke engelske undertekster nede i højre hjørne)

Neil Oliver: Our elites are killing people, and they don´t care

Vesten kører med underskud pĂĄ trillioner af dollars. “Hvad vil de gøre næste gang, for de vil gøre noget. Alle deres hidtidige ideer er fejlet, derfor befinder vi os i en strøm af nye, vanvittige ideer, og deres problem er, at flere og flere kan se det.”

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x