30
nov
Seneste opdatering: 30/11-23 kl. 0649
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Noget tyder p√•, at klimaets ypperstepr√¶stinde, Greta Thunberg, har besluttet at udvide virksomheden med nye forretningsomr√•der, og forel√łbigt har hun set en mulighed i antisemitisme, som jo er h√łjeste mode blandt de unge.

For nogle dage siden optr√•dte hun under en pro-pal√¶stinensisk demonstration i Stockholm med sloganet ‚ÄĚKnus zionismen‚ÄĚ. Ved en anden lejlighed har hun fremvist et skilt med p√•skriften ‚ÄĚStop folkemordet‚ÄĚ (p√• pal√¶stinenserne, m√• man forst√•). Forklaringen p√• sammenh√¶ngen mellem ‚ÄĚklimakampen‚ÄĚ og j√łdehadet gav hun for et par uger siden i Amsterdam, hvor hun meddelte, at der ikke kan v√¶re ‚ÄĚklimaretf√¶rdighed i et okkuperet land‚ÄĚ. Hun mener √•benbart, at Gaza er besat af Israel, selvom israelerne forlod omr√•det i 2005.

Men man forst√•r hendes √łnske om at udvide butikken, for det g√•r nemlig ikke godt med den gr√łnne omstilling, som er ved at tabe pusten, i takt med at folk v√•gner op af dr√łmmen om det fossilfri utopia.

De gr√łnne planer er l√łbet ind i store vanskeligheder. Bl.a. er mange havvindm√łlle-projekter endt i et √łkonomisk uf√łre og har sv√¶rt ved at skaffe finansiering. Sidste m√•ned m√•tte verdens st√łrste vindm√łlle-virksomhed, √ėrsted, opgive to st√łrre projekter om havvindm√łller ud for New Jerseys kyst, ligesom virksomheden har suspenderet havvindm√łlle-planer i Maryland og Delaware. Samme sk√¶bne har ramt andre virksomheders projekter i Massachusetts, Rhode Island, New York og Connecticut. En r√¶kke selskaber m√• betale millioner for at bryde deres kontrakter.

Ogs√• det tyske selskab, Siemens Gamesa Renewable Energy, har m√•ttet opgive planen om at producere vindm√łllevinger i Portsmouth, Virginia.

If√łlge Bloomberg er mindst halvdelen af de amerikanske vindm√łlle-kontrakter enten blevet oph√¶vet eller truet med at blive det. √Örsagerne er den l√łbske inflation, de h√łje renter, vanskeligheder med forsyningsk√¶derne og finansielle problemer.

Det går heller ikke godt med markedet for elektriske biler (EV).

Ford har udsigt til at tabe $4,5 milliarder på EV-satsningen i 2023 og vil udskyde nye investeringer i denne niche. Også virksomheder som General Motors og Honda har måttet nedtone deres engagement i EV, ligesom Elon Musk måske vil udsætte sin plan om at investere $1 milliard i produktion af elektriske biler i Mexico.

De fleste EV-producenter taber penge p√• hver eneste produceret bil. I tredje kvartal af indev√¶rende √•r har Ford if√łlge Fox News m√•ttet ryste op med $62.000 pr. produceret elektrisk bil.

Bilforhandlerne melder om lagre af elektriske biler, som ingen vil k√łbe.

3.9 7 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
3 months ago

Det er en vigtig pointe , at klima-sagen er en industri . Dermed ogs√• et stort karriere-potentiale der kan forbindes med prestige , forf√¶nglighed , magt og social-status. Godhedsindustrien, integrations-konsulenterne , og alle kursurmagerne i den “up-coming str√•lende fremtid”, kan nurse , “marinade-rere” , massere og indoktrinere os alle sammen,til, at give dem vores penge til DERES eget bedste.

Bastardo
Bastardo
3 months ago

Mette og de andre konfirpersoner på hoppeborgen kan da bare forbyde produktion og salg af benzinbiler. Firkantet, praktisk, nemt!

Halvanden gange halvanden
Halvanden gange halvanden
3 months ago
Reply to  Bastardo

Det kan de sagtens da Danmark ikke producerer biler, det ville v√¶re en gratis omgang eller det der kaldes for et “kraftigt signal”.

Du burde blive spindoktor:)

Referencen til Ritter Sport er helt på sin plads.

Danskernes meninger er ensrettet af MSM
Danskernes meninger er ensrettet af MSM
3 months ago

Hvis de forbyder benzin- og dieselbiler vil det ikke
være en gratis omgang for landets bilister. Lars
Fad√łl g√•r ind for at der skal v√¶re to millioner el-
biler om to-tre år. Han mener også at det er godt
at nedrive titusindvis af boligblokke med fine lejligheder.
Han er envidere tilhænger af EU og masseindvandring
fra Afrika og omegn. Og han √łnsker centralisering af
skolerne, sundhedsvæsnet og meget andet.

Danskernes meninger er ensrettet af MSM
Danskernes meninger er ensrettet af MSM
3 months ago
Reply to  Bastardo

Det er den vej det går. De gamle partier er ved at smelte
sammen til et eet-parti system der går ind for diktatur. Men
man camouflerer hele tiden den onde hensigt. I det hele
taget pakkes al herskesygen, ondskaben, grådigheden og
alle vanvidsprojekterne ind i tykke lag af hykleri og forfalsket
videnskab. Oppositionen til S, M og V regeringen er ynkelig.
(Se EBs netavis igår med Mads Kastrup)

Danskernes meninger er ensrettet af MSM
Danskernes meninger er ensrettet af MSM
3 months ago
Reply to  Bastardo

PS: Konfirpersoner?

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
3 months ago

Blot som et lille underholdende kuriosum til klimareligionen: Tyskland sender 250 statsansatte til det store klimatopm√łde i Dubai.

250 skrankepaver/klimaevangelistet fra et enkelt land, et land som er i dyb, dyb krise, man mangler 60 milliarder euro på budgettet da man fejlagtigt ville tage disse midler fra katastrofefonden til bekæmpelse af corona.

Vil du vide mere om den tidsindstillede bombe Tyskland og kan du l√¶se p√• tysk eller klikke p√• “overs√¶t” s√• s√łg fx. p√•:

Schuldenbremse
Bundesverfassungsgericht
Notlage
Kernhaushalt

Alt sejler i Tyskland og desværre kommer det os ved pga. eksporten.

Last edited 3 months ago by Manden, som (be)talte sort
Dragen
Dragen
3 months ago

Klimareligionen sejler derudaf . Man kunne m√•ske h√•be p√•, at det er de sidste udmattede l√¶ngsler og kr√¶fter . Sidste kapitel , for de i forvejen s√• forv√¶nte , fork√¶lede og feterede ?. Realiternes verden rammer jo ogs√• dem en dag . Selvom de er bedre vant. Jeg synes , jeg h√łrer slutspillet akkompagnere det meste , – her . Det buldre endestation . G√łr det ikke ? (Men de skal nok n√• , at br√¶nde en masse af vores penge af f√łrst).

hans andersen
hans andersen
3 months ago

Jeg er lidt gammeldags og kan ikke fordrage bes√¶ttere, her i landet ringer man efter politiet og f√•r dem fjernet fra ens ejendom, i Israel hj√¶lper politiet bes√¶tterne med at myrde ejerne, s√• de kan stj√¶le ejendommen.Dvs Israel er et lovl√łst samfund.

Danskernes meninger er ensrettet af MSM
Danskernes meninger er ensrettet af MSM
3 months ago
Reply to  hans andersen

Hvis visse grupper som Hamass osv. ikke
var s√• komplet urimelige og umedg√łrlige, kunne
der forlængst have været fred, velstand og idyl
i områderne i og omkring Israel.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x