7
dec
Seneste opdatering: 7/12-23 kl. 1738
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Der er penge i katastrofer, og det kan derfor ikke overraske, at Red Barnet benytter Israels påtvungne kamp for at eliminere Hamas til at bede om bidrag til organisationens arbejde. Børns liv er nemlig i fare i Gazastriben, meddeler Red Barnet på sin hjemmeside, hvor generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen ”fordømmer alle angreb på civile og opfordrer til våbenhvile”.

Det er selvfølgelig falsk markedsføring. Red Barnet har vist nok aldrig fordømt Hamas’s gentagne raketangreb pĂĄ Israel, som ogsĂĄ er gĂĄet ud over børn, men da der er tale om jødiske børn, er det ikke noget at gĂĄ op i. Man mindes heller ikke, at Red Barnet har interesseret sig for de børn, der blev halshugget eller levende brændt, da Hamas trængte ind i Israel, eller for dem, som terroristerne tog som gidsler. I hvert fald stĂĄr der ikke noget om det pĂĄ organisationens hjemmeside.

Det falder helt i tråd med Red Barnets opfordring til våbenhvile. Meningen er, at først skal Israel finde sig i blodtørstige overfald, og dernæst skal det afholde sig fra at gribe til modværge, således at Hamas kan samle styrke til nye massakrer. En sådan politik er, mener Red Barnet, god for palæstinensiske børn, som kan glæde sig over at leve i et Hamas-land, hvor de fra ganske små lærer at hade jøder og opmuntres til at skære halsen over på enhver zionist.

Red Barnet prøver også at bondefange skikkelige danskere med påstanden om, at de fordømmer alle angreb på civile. Hvis organisationen mente det, ville den for længst have fordømt Hamas, som er den eneste part i krigen, der bevidst angriber civile og bruger kvinder og børn skjolde, mens Israel udfolder store bestræbelser på at undgå civile ofre.

I en helsidesannonce i Ud & Se meddeler Red Barnet, at ”i Gazastriben ønsker de (altsĂĄ børnene) sig fred”. Hvordan ved Red Barnet det? Er Gazas børn modstandere af Hamas’s angrebskrig mod Israel, eller er de blot kede af, at Israel har svaret igen?

Det er en ærlig sag, at Red Barnet ikke kan lide jøder, men så burde de åbent vedkende sig det, således at normale mennesker ikke lokkes til at give bidrag til Johanne Schmidt-Nielsen og hendes venner.

4.3 12 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn A. Skov
Finn A. Skov
6 months ago

Det kaldes at fiske i rørt vande!
Usmageligt!
Finken kunne jo som et godt eksempel donere et par månedslønninger til sagen, uden at gå sulten i seng, men det kommer nok aldrig til at ske.
Borgernes penge har det bedst i kommunisternes lommer.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
6 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Det er meget usmageligt, men også tankevækkende
at “Red barnet” ansætter en fuldblods stalinist og kommunist
som forperson for foretagendet. Ligesom RB er ligeglad med
jødiske børn, er RB også ligeglad med danske børn. Man har
aldrig hørt et kvæk fra RB ang. skilsmisse-bureaukratiets
systematiske svinske og sjofle behandling af børn, og aldrig
den mindske lyd ang. statens og børneværnets svigt af børn.
Det man i RB går mest op i, er nok fede lønninger til organi-
sationens top-figurer. RB er vist også tilhænger af at slå
børn ihjel hvis de er “ubekvemme”.

H.P.
H.P.
6 months ago

Red barnet er en pengemaskine for skruppelløse pampere.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
6 months ago

Med et meget overbetalt job langt borte fra sidder RED BARNET´s generaldirektør og taler “helt hen i vejret!” (lønnen er omring 90.000 i mĂĄneden plus omkring 17% pension. Men det kan ikke høres -eller mĂĄske er det netop det, der kan. Hvad der skete i Israel den 7. oktober er selve VARTEGNET pĂĄ, hvad Israel kan sætte sig ned og vente pĂĄ vil ske igen og igen, hvis de ikke kæmper nu. Det gør de heldigvis. Mange kender sikkert ikke til kreaturvognene, der under 2. verdenskrig kørte og kørte jøderne direkte til gaskamrene. 6 millioner rigtige, levende menneske var en… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Jeg har lige ryddet op pĂĄ min hylde med faglitteratur, og stĂĄr nu i den uheldige situation, jeg har et laset eksemplar af “Koran & Hestetyverier”, som jeg ikke ved hvordan, jeg pĂĄ betryggende vis for liv, ære, velfærd og bedrift skaffer mig af med.

Nogle gode forslag?

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Anders Bo, du er nok nødt til at ringe til Lars Løkke. Han ved alt om hestetyve og ko- ranere.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Opfør en sketch på en offentlig plads, der viser følgende kunstneriske drama:
“En formummet person raner en fotostat der viser en brændende ko”.
Gentag sketch ad libitum.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

A MESSAGE TO THE IRISH “GOVERNMENT” – 7TH DEC 2023
https://www.bitchute.com/video/DwODtgEWagl8/

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Cat Girl

Der er mange slags tiggere, nogen af de værste er politikere. Sig som salig Søren Krarup: IKKE EN KRONE
https://www.bitchute.com/video/seF2CpX2cYY/

Banke
Banke
6 months ago

Jeg foragter befolkningsudskiftningen af danskere,men har en voldsom trang til at knalde HedegĂĄrd en pĂĄ skrinet, for hans voldsomme zionistiske foragt for menneskeliv.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
6 months ago
Reply to  Banke

Kan gå med til at der i enhver større gruppe af mennesker
findes ondsindede personager. Men hverken Hitler, Stalin,
Mao, Pol Pot, Djengis Khan, Komeini eller kannibalen Amin
fra Uganda eller massemorderne i Isis/Isil, Burundi eller
Congo var jøder, og langt de fleste seriemordere i USA og
Canada er heller ikke jøder. Der kan findes enkelte jøder i
fremtrædende positioner som lader til at være meget onde,
men at jøder i g.snit er ondere end andre folkeslag, er ganske
enkelt noget vrøvl og vås. Den almindelige jøde er OK og de
er tit flinke, venlige, charmerende og hyggelige mennesker.

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Banke

Han kan være hvad han være vil. Men han har en sund medfødt afsky for muhammedanere. At han er mindre klog pĂĄ zionisme og jøder, har nok noget at gøre med hans fortd pĂĄ den mest ringe avis og groft sagt berlingeren. -Vi fĂĄr alle ulden i øjnene fra tid til anden. Hvis ikke den, sĂĄ blĂĄren. Sten i skoene bliver de fleste af os skudt. Du kender det nok fra dig selv. Og Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt -Noget af et nickname- sammenligner zionister og jøder. Samtidig med at han pĂĄpeger, at Hitler Pol Pot med mange flere… Read more »

Hans
Hans
6 months ago
Reply to  Banke

Er du nu der igen, Notarius umulius?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x