8
jan
Seneste opdatering: 27/1-24 kl. 0408
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Statement to the meeting of Medical Doctors for Covid Ethics and to the world

(klik på primærlinket for at se videoen.) Det er imponerende 16 minutter at høre, det er man ikke vant til fra folkekirkelig side herhjemme. Her tales lige ud af posen. Vi har ikke engang én ud af 179 i Folketinget, der kan tale så klart. Vi har næppe engang en, hvis indsigt rækker til at sige det, ærkebiskoppen gør. Så tror pokker, de ikke kan beskytte os mod det statskup, der nu er igang (Viganos udtryk)

Ærkebiskop Carlo Vigano får det hele med. Bill Gates, George Soros, EU, Klaus Schwab og WEF. “De hader kærlighed, de hader fred, som kun kommer fra Gud.” Det siger sig selv, at en sådan biskop ikke er enig med paven, som han kalder en falsk profet. Foreningen Doctors for Covid Ethics består af videnskabsfolk og læger fra 30 lande. Vigano har tilmed støttet Rusland mod “NATO, FN, the World Health Organization, Verdensbanken og den Internationale Monetære Fonds kolonisering.” Der er en transskription af talen her som er fra 3 januar 2024.

“Social leasing”: Den franske “folkevogn”

Alle skal kunne lease en el-bil billigt

Det er måske meget godt, man ikke “er i markedet” for at købe bil, for det er kropumuligt at vide, hvad man skulle købe. Hvad er betingelserne om et halvt år eller om to? El, benzin, diesel? En god ven må nu ikke køre med sin gamle dieselbil ind og besøge mig hvor jeg bor. Hele tiden ændres priser og vilkår. I Frankrig vil de demokratisere bilismen, således at (næsten) alle skal kunne lease en el-bil så billigt 40 € om måneden (300 danske kroner.) Det rimer ikke med World Economic Forum, der i sommer ville reducere privatbilismen med 75% til år 2050. Biler er frihed, så WEF’s forslag er fuldstændig forkasteligt, men helt i tråd med deres andre bestræbelser – at slavegøre os.

France aims to democratize access to electric vehicles with a freshly launched “social leasing” program that allows low-income drivers to lease electric cars for as low as €40, about $43. That includes no down payment and free charging, in some cases, for six months.

President Emmanuel Macron announced the program back on October 22, with a target of lease payments of €100 ($109) per month for low-income drivers, but automakers have managed to bring that price down even further. Eligible drivers don’t have to pay a down payment, which is subsidized by the government.

Men det er ikke uden betingelser. Man må ikke tjene mere end 115.000 eller køre mere end 8000 km om året.

To qualify for the social leasing program, French residents must have an annual income of no more than €15,400 ($16,815), travel more than 8,000 km (4,971 miles) per year, and live at least 15 km (9 miles) away from their workplace. If you are eligible, you can enjoy a three-year lease contract with the option to purchase at the end, and the contract covers insurance costs and cancellation in the event of death, disability, or unemployment. Cheap EVs for everyone: France launches ‘social leasing’ at €40/month

Se WEF document calls for limiting ‘private car use,’ drastic reduction in the number of cars by 2050 og

Thou Shalt Not Drive

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor Børge
Viktor Børge
1 month ago

Amen!
Sjælden har jeg hørt så klare toner fra Kirken.
Desværre må vi konstatere, at det er svært at opdrive en dansk gejstlig, der ikke driver woke-jammer-kommunist-fascist-islam-propaganda.
Auken-præsten er et glødende bevis på, at kulsorte diabolske kræfter har overtaget og fremmedgjort den danske folkekirke.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Viktor Børge

Interessant, det du der nævner. Nu har jeg ikke TV og følger ikke meget med i danske forhold, så jeg ved ikke, hvem Auken-præsten er?? Kan du ikke lige uddybe det nærmere?

Ja, jeg ved ikke engang, hvem de forskellige ministre er, men da jeg anser dem alle for at være Ukraine-leflende og WEF- og muslim-leflende idioter, så agter jeg heller aldrig at stemme til et folketingsvalg igen. Jeg stemmer ikke på antikristelige og pro-abort partier.
Folkekirken er på vej mod katolicisme og One World religion, og jeg anser ikke den gængse folkekirke som værende Guds hus længere.

Viktor Børge
Viktor Børge
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Godt at høre fra dig igen Fru Olsen. Margrete Auken er hendes navn.Margrete Auken – Wikipedia, den frie encyklopædi Hun er bror til Svend Auken, der som hele Danmarks udenrigsminister kaldte Ronald Regan en “skydegal cowboy”, men ulykkerne stopper ikke der. Hendes datter er den troløse Ida Augen, der hele to gange har skiftet parti og er blevet verdenskendt for at forfatte dette WEF-slogan:‘You will own nothing, and you will be happy’ https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug https://www.youtube.com/watch?v=yzaG5w74Seg “Folkekirken er på vej mod katolicisme” Ja, hvis det bare var så vel. Efter min mening er den danske folkekirkes mission blevet kongerigets og det danske… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Viktor Børge

Tak for svar, Viktor, og nej, jeg bor ikke i udlandet, men jeg HAR boet i fx USA, Frankrig og Italien. Desuden en kort periode i et af de værste regimer i verden, et land i Mellemøsten. Det var ikke så hyggeligt. Ja, M Auken kender jeg til, og hendes datter, en WEF-puppet. Men nej, vi skal ikke ønske katolsk indflydelse, for det er blot endnu een af djævelens fatamorganaer, der fører folk direkte i Helvedes evige ild. Det er en religiøs, antikristelig, og depraveret kult. Paven er en kutteklædt fupmager. Du skal lægge mærke til, hvad paven kommer med… Read more »

Last edited 1 month ago by Fru Olsen
Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Viktor Børge

Se mit længere svar nedenunder. Her er en artikel om One World Religion, som ligger i Abu Dhabi. https://backtojerusalem.com/one-world-religion-headquarters-set-to-open-next-year/

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Viktor Børge

Her er et helt nyt bevis på, at muhammedanere og katolikker tilbeder samme mørkets fyrste. https://www.jihadwatch.org/2024/01/france-islamic-call-to-prayer-sounds-in-paris-church-further-performances-in-churches-planned#

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  Viktor Børge

Nu ser jeg, at svarene står der alligevel. . . Tjekkede for fem minutter siden, men da var de der ikke. . .

Last edited 1 month ago by Fru Olsen
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
1 month ago

Vrøvl, det er nemt at købe bil. Markedet er oversvømmet med næste nye diesel- og benzinbiler til super gode priser. Jeg købte selv en Volvo V60 D4 årg. 2020 sidste år. Spækket med udstyr og 30.000 km på klokken og med en pris på 170.000 under nypris. Herlig vogn endda med opvarmende vinduesviskere og oliefyr, en rigtig svensker, så at sige. Jeg kører 40.000 km om året, har man et mindre behov så køb en benziner. Kører man kun til kommunen, så ring efter en taxi. Vil du have en afskrivning på 50 % på 18 måneder så køb en… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago

Lige nu gennemlever vi nogle vinterdage der tydeligt demonstrerer hvor uhensigtsmæssige el-biler er, når det er koldt . Min nabo går dårligt. Igennem flere år har hun mødtes hverdag til frokost i studenterkantinen på universitetet sammen med gamle studie-kammerater. For at nå der til tager hun bussen . Da sneen kom stoppede al bus-kørsel og hun måtte blive hjemme . Busserne stoppede , de var ikke bare forsinket pga mangelfuld rydning . Der var ingen kørsel . Der gik nogle dage , og rydningen af kørerbanerne var god . Busserne kørte stadigt ikke . Men trafikken iøvrigt var igang .… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  Dragen

Som konfirmandinderne på Borgen siger: ‘Jammen, de kan da bare tage cyklen på arbejde. Jeg cykler ind til Christiansborg hver dag, det er bare så dejligt’.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Bastardo

Social leasing noget lignende har vi også i Danmark, hvor danske skatteydere endnu lever men kun på tålt ophold, under verdens allerhøjeste skattetryk og som djimier, ALT foræres bort kvit & frit til muhamedanerne.   Om en neger om en araber kommer ind i Danmark, får disse fra dag 1′ særbehandling betalt familiesammenføring, børnebedrag og alt det andet hykleri der skyldes Christiansborg, en neger står altid forrest i køen med de udvidede rettigheder, fribolig og livslang forsørgelse, alt sådant gælder ikke det etnisk danske folk som er nedprioriteret, for der findes ikke større hyklere end landsforræderne på Christiansborg, de der fornægter sit… Read more »

Last edited 1 month ago by Jan Ulrik Friis
Politik er endt i idioti, bedrag og forræderi
Politik er endt i idioti, bedrag og forræderi
1 month ago
Reply to  Dragen

Dragen, fin kommentar. Men det du skriver om
foregår det ikke i Norge eller Sverige?

Dragen
Dragen
1 month ago

Nej , min nabo og migselv og taxavogmanden bor i midtjylland.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Der er en hel del at filosofere over der. Men at lease bil, er nok noget nær den dyreste løsning, hvis ikke man har råd til en af kongehusets aflagte rollser, som så nok på sigt skal vise sig at være et bedre vajg, end at leje f.eks en BMW, som jo langt fra er hvad de har været. Men ak og ve. De færreste af os står klar med kontanterne til en af disse sjældne vogne,som også er hundedyre i pleje og pasning, foruden de mindst kræver en opvarmet garage på disse breddegrader. Tag hellere en skarpsindig mekanikerven ved… Read more »

Last edited 1 month ago by Nielsen
Hans
Hans
1 month ago
Reply to  Nielsen

Heste næsten vedligeholdelsesfri?????
Staldleje, foder, smed og dyrlæge løber op i uhyrlige summer.

Peer
Peer
1 month ago
Reply to  Hans

Man kan putte de bedre dele af en brugt hest i fryseren og æde den, prøv det med en Tesla eller lignende 🙂

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
1 month ago
Reply to  Peer

Tesla eller lign. iført 200 HK bag forlygterne, rækker foder til familien et pænt stykke ind i næste måned.

Hans
Hans
1 month ago
Reply to  Peer

Brorskabets hest døde for nylig – 30 år gammel. De sidste 10 år har han nok redet max 100 km om året på den. Foder skulle kræet have hver dag, og da den døde af sig selv kunne de ikke æde den, men fik den gravet ned, så de ikke skulle betale for destruktion.
An endless moneypit, som Scotty Kilmer siger om BMW, Mercedes, Audi og VW på YouTube.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Hans

Islandske heste kan gå ude hele året. Og vi har vilde heste, på -så vidt jeg husker- Langeland.
Og her er et dueligt link til Planet of the Humans:
https://rumble.com/v349nj2-planet-of-the-humans-a-michael-moore-documentary-directed-by-jeff-gibbs.html

Møller
Møller
1 month ago

AMEN 🙏🏻♥️👼🏻

Hnielse
Hnielse
1 month ago

Gale kommunister og antidemokrater. Modarbejder den vestlige verden

Mark Bohacek
Mark Bohacek
1 month ago

You will own nothing and be happy..

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x