27
jan
Seneste opdatering: 27/1-24 kl. 1121
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ingen opfører sig som ansvarlige voksne”

Life insurers have been consistently sounding the alarm over these unexpected or, “excess,” deaths, which claimed 158,000 more Americans in the first nine months of 2023 than in the same period in 2019. That exceeds America’s combined losses from every war since Vietnam. Congress should urgently work with insurance experts to investigate this troubling trend.

Denne samtale er i to dele. “Det er de unge, der dør II.” Den tager udgangspunkt i dr. Kory’s artikel i The Hill: This is bigger than COVID: Why are so many Americans dying early?

Konsekvenserne af Covid-vaccineringen er dramatiske i USA. Gennemsnitslevealderen for mænd er på kun tre år styrtdykket fra 79 til 76 år. Når så mange leveår går tabt på kort tid, viser det, at det er de unge der dør. Hvorfor lader  vi det ske? Jimmy Dore er ikke optimistisk når det angår 1) at stoppe det, og 2) at drage de skyldige til ansvar. Han ræsonnerer, at alt for mange indflydelsesrige mennesker er sovset ind i skylden, og de vil beskytte sig selv og hinanden med alle de midler, de har. Det er sorte fremtidsudsigter for, hvad der måske bliver det største massemord i menneskehedens historie.

Neurohacking exposed

Dr. Michael Nehls reveals how the global mind manipulation psyop works

Den tyske læge og molekylærgenetiker Michael Nehls er nok en af de mest interessante analytikere af vor tid og det gigantiske, medicinske eksperiment vi er en del af. Jeg forsøger at finde de vigtigste videoer, men opgaven er næsten umulig fordi stofmængden er så stor. Selv hvis jeg fandt dem allesammen, ville jeg alligevel ikke have plads til dem. Men hold øje med dr. Nehls.

Adam

Dette er en lang dr. Campbell, men se den alligevel. Adam har 7-8 alvorlige vaccineskader, der hver for sig var rigeligt for et menneske at udholde. Dertil har han adskillige, som han ikke vurderer er vigtige nok til at nævne.

“Ecocide – menneskerettigheder til dyr, planter og robotter”

Denne kommer med, fordi den er endnu et vanvittigt udslag af den magt, globalismen har tilranet sig i de institutioner, de har kuppet. Her tænkes først og fremmest på FN.

Farmers could be labeled as being guilty of “ecocide,” and could face criminal prosecution for the acts of farming. This was among the more controversial positions expressed by a participant at the 2024 World Economic Forum in Davos, but it ties into an existing debate around the world on “personhood” status. Already, there is a growing movement to grant human rights to plants, animals, rivers, and even artificial intelligence. And this is raising concerns over what it means for the value of human life if everything is treated on the same value as a human life.

Hele filmen på en time er her.

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Stakkels fyr, ham med vaccineskader! Min søster fik også en AZ vaxx på ca samme tidspunkt som Adam, og hun endte på skadestuen om natten, fordi hendes hjerte var ved at eksplodere! Lægerne sagde, at hun ALDRIG nogensinde må tage een eneste vaxx igen, og så sendte de hende hjem.
Jeg håber, at USA bliver straffet for det her.

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

USA, hvad med Mette Hitler?

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Ja, den danske regering burde også afsættes og deporteres til fx Thule basen, men de værste er alligevel USA, for det er amerikanere, der tror, de kan tillade sig at bedømme, hvem der må leve og ikke leve (useless eaters), og det er amerikanere, der har opfundet ‘vaccinerne’.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Vaccine er en idiots stupide idé om at man kan gøre immunforsvaret stærkere, ved at sprøjte xxx ind i mennesker gennem huden. Det giver sig selv, at det ikke lader sig gøre.
Se på vacciners historie, og se at det vacciner skal beskytte mod, netop er hvad vacciner bliver udtrukket af.
Det er gennem hele historien, at sygdomme har fået navne, og at sygdomsnavnene beskriver indholdet af vaccinerne.
Immunitet kommer fra din egen krop. ALLE fremmedlegemer eller fremmedvæsker, virker mod din krop.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
3 months ago
Reply to  Nielsen

Tilsyneladende virkede vaccinerne mod kopper,
børnelammelse/polio, tuberkulose og stivkrampe
ganske udmærket. Hvorimod “vaccinerne” fra
Pfizer og Moderna var kvaksalveri af værste
skuffe. Og pandemien var noget WHO humbug.

Det er også uhyrligt at regeringen S, V og M
samarbejder med WHO, WEF og Pfizer.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Fik en stivkrampe fra Gates-ejede seruminstituttet for få uger siden, som fik min truende blodforgiftning til at blive meget værre følt umiddelbart på min krop, men det er jo særdeles svært at sige noget sikkert om ud fra symptomerne alene

Last edited 3 months ago by Cat Girl
VonDotty
VonDotty
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Fik du en stivkrampe vaccination for uger siden, som forværrede din blodforgiftning?

Manden med lommerne fulde af sorte penge
Manden med lommerne fulde af sorte penge
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Enig, men ikke korrekt, der er mange nationaliteter, som har været med, også danske, engelske og tyske.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Hende og alle de andre nikkedukker, som heiler i kor til newworldorders seneste
tale, skulle stilles for retten. -og dømmes!

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Det er mere end 2 1/2 år siden søster fik prikket.
Har hun efterfølgende fået undersøgt hjertet?

(Giv hende et kram fra mig)

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Hej Anders – nej, det har hun vist ikke, og hun fortalte, at det tog hende 2-3 mdr, før hun kunne gå normalt igen. Hun kunne ikke gå mange meter uden at blive udmattet. De ville ikke fortælle mig det, familien, fordi de havde været sure og rasende på mig over at have advaret mod ‘vaccinen’, så jeg fik det først at vide sidste år! Hun har ikke nogen men af det nu.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Du skulle have valgt en anden familie. De har ikke fortalt, om andre af dem havde bivirkninger.
Det glæder mig, hun ikke har mén!

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago

Nå ja – jeg glemte at nævne noget: her i mit lille jyske sogn var der i denne uge 6 dødsannoncer, og idag begraves een af dem i en by ved Limfjorden, han blev født i 1971. Der står i annoncen, at han “er pludseligt gået bort”!
Det er ikke så hyggeligt at høre, at Adam stadig producerer spike proteiner i organerne, og de sagde jo også, at vaxxen er ‘Self-spreading’. Der er ingen, der ved, hvor MEGET selvspredende den er.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Vent og se! Fra april og frem bliver det “Spændende &”
Over 3/4 million danskere over 65 år har fået 5. stik fra oktober og frem, så om et par måneder skulle de begynde at… ☠️

Kunstig RNA har Fanden skabt. Kroppens normale funktioner kan ikke nedbryde det, hvorfor der løbende bliver produceret de proteiner. Der er ikke andet for end at tage kuren et års tid, for at stanse ulykken.

Fru Olsen
Fru Olsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Det, som er ret ulækkert, er, at mange yngre dør nu, og de er sidst blevet vaccineret for 2 år siden. Læg mærke til sportsstjerner og trænere, som de er nødt til at nævne i fx bt. Disse kendte folks dødsfald kan jo ikke skjules.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Fru Olsen

Fra april stiger gennemsnitsalderen for Pfizerdøde…

trackback

[…] Det er de unge, der dør […]

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

HØ-HØ… Den med “3. kvartal ’21” var go’ 🤣
Jeg er holdt op med, at se,høre og læse om de stakkels menneskers “bivirkninger”. For det får mig til at tænke på mine døde venner, hvilket gør mig ked af det… 🥺
Men jeg tænker med gysende på, hvad der vil/kan ske fra april og frem! ☠️

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Med gysende hvad?

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Nielsen

Det meste…

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x