10
feb
Seneste opdatering: 10/2-24 kl. 1150
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Akif Pirinçci is a Turkish-German fiction writer who in recent years has taken up social and political commentary. Based on Turkish orthography, Mr. Pirinçci’s surname is pronounced “Pirinsky”, which indicates that his family is of Slavic origin. His ancestors may have been Bulgarians who were absorbed into the Ottoman Empire during its conquests, and converted to Islam (possibly forcibly).

Over the past ten years Mr. Pirinçci’s activities have been featured here on multiple occasions, including:

Has Germany Gone Nuts?

Crossbreeding With Morons

Dragging is Trending

Ethnic Replacement à la Thuringian

It looks like Akif Pirinçci’s luck may have run out at last: he has been sentenced to nine months in prison for saying doubleplus ungood things (not sure what the correct formulation would be in Neusprech) about the New Germans. Many thanks to Hellequin GB for translating this article from Apollo News:

Without Parole

Akif Pirinçci sentenced to prison for “incitement against migrants”

The writer Akif Pirinçci was sentenced to prison for using derogatory names against immigrants. He has now been sentenced to nine months in prison for incitement to hatred.

Akif Pirinçci was sentenced to nine months in prison on Monday. The writer, who is known, among other things, for his cat crime novels, must now go to prison for sedition because he agitated against migrants, said the judge in justifying the verdict. Pirinçci sees his statements as covered by freedom of expression.

The background is a contribution on his private blog “The Little Akif” from 2022. In it, Pirinçci was upset about, among other things, “Muslims or Afros” who would “continue to multiply like microbes”. He also described them as “parasites” in “state welfare institutions”.

The judge further explained that this text incites hatred of migrants. In addition, it represents an attack on human dignity. With nine months in prison, the judge’s verdict even exceeded the sentence demanded by the public prosecutor’s office. They had asked for seven months.

Pirinçci’s lawyer now wants to file an appeal. Not every criticism of refugees or borderline statement is sedition; not everything that doesn’t please everyone automatically constitutes a criminal offense, he argued in court. He believes he has a greater chance of a more lenient verdict at the Federal Court of Justice.

It is not the first time that Pirinçci has been convicted of sedition. The writer was sentenced to a fine back in 2017, because in an public address he spoke, among other things, of “Muslim garbage dumps”.

Afterword from the translator:

One increasingly gets the impression that there are more rabble-rousers and right-wing extremists in Germany in 2024 than during the entire Nazi era. Anyone who does not conform to the government’s wishes or expresses criticism of current politics will be criminalized and branded a seditionist and extremist. The government is afraid of losing its power, and attacks anyone that utters the truth. The only things now missing are concentration camps — but I guess those are already on the planning table and called “15 Minute Cities”. Also I wouldn’t be surprised if in these “cities” massive banners are displayed with the inscription “ARBEIT MACHT FREI”.

Well, since Akif Pirinçci is a Turkish-born German writer, it shows you that NOBODY is safe from the loony left in the “best Germany of all time”, bar rapists and murderers of a certain background. What a lunatic asylum that place has become! It defies any morality and description. Just roof it over, and you have the ultimate closed asylum — run by the criminally insane.

And the wheel of time has turned again, because: “In Germany, the person who points out the dirt is considered much more dangerous than the one who makes the mess.” (Kurt Tucholsky, 1890-1935)

Baron Boddissey, Gates of Vienna.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 months ago

Hvis der står: “vores officielle henvendelsessystem” I noget af det nonsens du læser fra personer du har henvendt dig til, for høfligt og venligt at få sar på et spørgsmål. Kan du være sikker på at du har med en person at gøre, som almindeligvis har svært ved at forholde sig til sandheden.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Nielsen

Da hele denne alternative presse begyndte at tage form var hovedproblemet PK. Det synes det stadig at være pga forestillingen om “fighting words” i en fysisk forsamling. Det virker som om vi har adopteret dette problem ind i den virtuelle verden

Ytringer kan pga sprogets dybde aldrig censureres meningsfuldt af nogen, heller ikke af os selv

DID ELON MUSK SECRETLY JOIN AI DEBATE WITH ALEX JONES AND DAVID ICKE?
https://www.bitchute.com/video/VzQwSDq2Xrqa/

Hvem sagde det som lød som Elon Musk ovenfor?

Hvi s det jeg skriver er kortfattet så er det fordi jeg kun har et skærmtastatur

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Cat Girl

TIP: Elon Musk taler langsomt

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Han skriver meget rammende og sarkastisk med interessante pointer. Det er en forbrydelse at straffe ham for hvad han skriver

Margrethe
Margrethe
3 months ago

På “Dk4” har Bertel Haarder bedrevet et interview med forfatter Birgithe Kosovic fra det tidligere Jugoslavien. Har man ikke TV, kræver det betaling at se det hele. Men hendes klokkeklare pointer var: 1: Kerneydelserne i det danske velfærdssamfund, som sundhedsvæsnet, uddannelse mm, er kørt fuldstændig i sænk inden for de næste 10-15 år, af primært muslimer og den medfølgende klankultur. 2; De muslimske elever og studerende på de sundhedsfaglige uddannelser, bliver slæbt igennem uddannelsen, uanset hvor inkompetente, de er. Det er (de få tilbageværende danskere, red.) der laver alt arbejdet for dem via det berømmelige gruppearbejde. Gemt i dette alle-er-lige-gode… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Margrethe

Hver gang man læser om migranternes ‘bedrifter’ i Danmark, få man associationer til gøgeunger. Hvad er det nu, at gøgeungerne først foretager sig, når de er afleveret i andre fuglearters reder, uden deres samtykke ?
Bare én gøgeunge er rigeligt i en fuglerede, til at vippe de tre andre æg og unger ud af reden.
Det er en køn redelighed, de danske politiske spinatfugle i Christiansborgs fuglebur har smidt deres artsfæller ud i. De har glemt at invasive gøgeunger vokser op som gribbe, der hakker i de danske arters foderbræt uden småligt hensyn til arternes beståen.

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago
Reply to  Margrethe

Der rammer man hovedet på sømmet.

Jeg vil ikke kommenterer det yderligere, det er bare 100 % korrekt

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago
Reply to  Margrethe

Bertel Haarder har altid været en tåbe. Ægte levebrødspolitiker som har pumpet de offentlige kasser hele livet og intet udrettet.

Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
Mette Hitler er en menneskeven og ægte patriot
3 months ago

Udenfor emne, men husk at se Dr. John Campbells seneste program hvor en bedemand taler ud af posen om de mange fund af underlige gummipropper/slanger fundet i afdøde.

Kat
Kat
3 months ago

GoV kan ikke tilgås fra en TOR browser

Oslo/Norge
Oslo/Norge
3 months ago
Reply to  Kat

Hva i all verden betyr dét?

Jeg kommer rett inn på siten via min helt ordinære browser Safari, hvis du ikke har tilgang via Brave og TOR høres det meget mystisk ut for meg.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Det er bare vrøvl

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x